nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Σαν να σε έχω μπροστά μου .... ενα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά λες και ειχες 69 οργασμούς στην σειρά...Εγώ δεν γειωνω μόνο απογειώνω.
Σαν να σε έχω μπροστά μου .... ενα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά λες και ειχες 69 οργασμούς στην σειρά...Εγώ δεν γειωνω μόνο απογειώνω.
Από που με βλέπεις ;Σαν να σε έχω μπροστά μου .... ενα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά λες και ειχες 69 οργασμούς στην σειρά...
Λογικό αφου δεν είχε λιλι να στηριχτείΗ ζωή ήταν ένα παντελόνι που μου έπεφτε μακρύ.
Μετραει το μεγεθος η η τεχνικη;Λογικό αφου δεν είχε λιλι να στηριχτεί
Από που με βλέπεις ;
Τεχνική φυσικά.Μετραει το μεγεθος η η τεχνικη;
Αυτό ήταν προαποφασισμενο ... πολύ πριν τις άκυρες φωτος και τις τελευταίες αποκαλυψεις... μ'αρεσει να ρισκάρω..
Για γλυπτική δεν ξερω αλλά η γλειφτικη είναι το φόρτε μου... εχω δηλώσει πως αν δεν γλειψω δεν γαμαω...Τεχνική φυσικά.
Κυρίως η γλυπτική
αφού μαρή στο είπα στις πρώτες 3 φωτός και μετά στις μεθεπόμενες. πάνε να δειςΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτό ήταν στο πλάνο αλλιώς μπορούσα να βάλω τέτοια φωτογραφία εδώ και μέρες. Απλά μ αρέσει να σας πειράζω. Τσιμπάτε εύκολα. (Συμπεριλαμβάνεσαι και εσυ εξυπνάκια)
Είπα να το πω κομψάΓια γλυπτική δεν ξερω αλλά η γλυφτικη είναι το φόρτε μου... εχω δηλώσει πως αν δεν γλειψω δεν γαμαω...
Μετά το επικειμενο ραντεβού μας να αλλάξεις την υπογραφή σου... τα 57 κιλά κανε τα 50, θα σε αφυδατωσω...Είπα να το πω κομψά
Άμα είσαι καλός γλυφτης θα έχουμε μεγάλες πλυμμηρες
αυτά είναιΜετά το επικειμενο ραντεβού μας να αλλάξεις την υπογραφή σου... τα 57 κιλά κανε τα 50, θα σε αφυδατωσω...
Για εσάς δεν ξέρω εγώ πέρασα πολύ καλά σήμεραΥπαρχει και @nothorny που απο οτι λεει θα επισκεφθει τα πιτ συντομα
Εδώ αλλαξοπιστησε ο @Βιτσιανώμαλος ... λες να κωλωσει ο @Bathory10 ?Ξενερωσε δεν ασχολειται.Ειχε εναποθεσει τις ελπιδες του στη @Maria. και αυτη τον προδωσε.
Φυσικά και όχι αφου είσαι υποτακτικόςΕ όχι δα η αφεντιά μου.
Τον ειδα πολυ προβληματισμενο τον @Bathory10Εδώ αλλαξοπιστησε ο @Βιτσιανώμαλος ... λες να κωλωσει ο @Bathory10 ?
Εχει κανει εγκλημα καρδιας η @Maria.Τον ειδα πολυ προβληματισμενο τον @Bathory10
Τον ειδα πολυ προβληματισμενο τον @Bathory10
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει κανει εγκλημα καρδιας η @Maria.
Μωρέ εγώ τα θυμάμαι. Όλα τα θυμάμαι. Αλλά να το πάρει το ποτάμι οι 2 fake δεν έχουν καμία σχέση με τις πρώτες. Οι πρώτες συγκεκριμένα και οι 3 είναι στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείο στο priamos . Και τα εσώρουχα τα λευκά είναι ίδια. Μόνο μέσα στο τζακούζι που τα έβγαλα ολααφού μαρή στο είπα στις πρώτες 3 φωτός και μετά στις μεθεπόμενες. πάνε να δεις
ΧαχαχαχαχαΜε κατάλαβες. Σαν γνήσια ύαινα περιμένω τους λύκους να σκοτωθούν για να πάω να αρπάξω το πρόβατο.
Μπεεε....
Οταν λες εγκλημα καρδιας εννοειςΤον ειδα πολυ προβληματισμενο τον @Bathory10
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει κανει εγκλημα καρδιας η @Maria.