sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Ο καθενας παρουσιαζει οτι δικο του θελει. Αλλιως ειναι ψευτης.
Βρε δεν με νοιάζει η γνώμη σου δεν μου προσφέρεις κάτι για να την λάβω υπόψην σου θα το ξαναπώ οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά τον αντιμετωπίζω διαφορετικά για τους υπόλοιπους που απλά είναι φαν του νήματος αδιάφορα όλααυτη η μλκ που λετε ολοι πρεπει να σταματησει επιτελους,αναγκη εχουμε τον θαμπο κωλο που ανεβαζεις εσυ συγκεκριμενα να τον παιξουμε ενω παιζει τοοοοοση τσοντα στο ιντερνετ τσαμπα!ασε μας κοπελα μου πες τα στο χωριο σου αυτα
σωστος αδικα το κουραζουμε και πολυ αξια δωσαμεΆδικος κόπος ή συνέχεια τής κουβέντας.
Ισχύει μη δίνεις άλλη αξία γιατί όπως βλέπεις την έχω και ανάγκη θα πάθω και τίποτασωστος αδικα το κουραζουμε και πολυ αξια δωσαμε
εισαι τυχερη που αυτος ο κοσμος ειναι γεματος μλκς και θυματα!καλη συνεχειαΙσχύει μη δίνεις άλλη αξία γιατί όπως βλέπεις την έχω και ανάγκη θα πάθω και τίποτα
Κριμα και είχαμε περάσει τόσο ωραία!Νομίζω πως τελείωσε η όλη φάση εδώ πέρα......
Έγινε διαλεύκανση της υπόθεσης. Συγχαρητήρια σε όσα μέλη έφεραν εις πέρας αυτή την αποστολή.Πλέον σε αυτό το σημείο ταιριάζει η φραση take my πουτσ και τραβά παραπέρα......
bou.com fbiΟ Κλουζό ήτανε??
Καλά έλεγε ο προφήτης @dimigoall από την δεύτερη σελίδα του νήματος ότι μιλάμε με τον Μάριο τον ασβερκο από το Ελμπασάν και όχι με την Μαρία ...Το νήμα δεν το άνοιξα εγώ αγαπητέ ,
Καλά έλεγε ο προφήτης @dimigoall από την δεύτερη σελίδα του νήματος ότι μιλάμε με τον Μάριο τον ασβερκο από το Ελμπασάν και όχι με την Μαρία ...
Ναι ! Ναι.....Σελιδα 22 παρακαλω.
Γιατι οι γραφες των προφητων πρεπει να ειναι ακριβεις!
Ναι ! Ναι.....
Είμαι ένας ψεύτης , σε ένα νήμα που βασιλεύει η αλήθεια !!!
και πως κλειδωνει;δεν πρεπει να γινουν αναφορες;εγω παντως προτιμω την αδιαφορια,δε τα εχουμε μονο για γαμησι!Γιατι δεν έχει ήδη κλειδωθεί το συγκεκριμενο νημα?
Φάγαμε στη μαπα εξυπνακισμους, υφάκι, ψεύτικες φωτο, σοφιστειες και ειρωνείες. Αντε να τελειωνουμε. Και οποια μπαινει εδω μεσα, η ιδια ή ο προμοτορας της, να σεβονται τα μελη του σαιτ. Εχω σκυλοβαρεθει να βλεπω διάφορες να μπαινουν εδω μεσα με υφος χιλίων καρδιναλίων για να αποδειξουν τι? Οτι δεν μας εχουν αναγκη και οτι μας κάνουν χαρη? Λοιπον, κοριτσια που πιθανον θελετε να συμμετεχετε εδω μεσα: Δυο απαραιτητες προυποθεσεις. Ευγενεια και ειλικρινεια. Ούτε υφάκι και ειρωνείες, ούτε ψευτικες φωτο. Αρκετά πλεον. Σας βαρεθηκαμε. Μπας και νομιζετε οτι μονο εσεις εχετε μουνί και κρεμομαστε απο τις μουνοτριχες σας? Αϊντε μπραβο επιτελους.
Μην σε πιανει απογοητευση. Και εμενα με επιανε καποτε, αλλά πλεον εχω αποδεχθει οτι ενα ποσοστο παντα θα συμπεριφερεται ηλιθιωδως.και πως κλειδωνει;δεν πρεπει να γινουν αναφορες;εγω παντως προτιμω την αδιαφορια,δε τα εχουμε μονο για γαμησι!
ωστοσο πολυ καλα τα λες αλλα παλι θα πω για τους μλκς μια κ με εχει πιασει μια απογοητευση
το κακο αδερφε μου ειναι οτι για τα ζωα τη πληρωνουμε κ εμεις τη νυφηΜην σε πιανει απογοητευση. Και εμενα με επιανε καποτε, αλλά πλεον εχω αποδεχθει οτι ενα ποσοστο παντα θα συμπεριφερεται ηλιθιωδως.
Να παραθέσω πως το παρόν νήμα για εμένα είναι απλά ένα βλακωδέστατο "αστείο".Γιατι δεν έχει ήδη κλειδωθεί το συγκεκριμενο νημα?
Φάγαμε στη μαπα εξυπνακισμους, υφάκι, ψεύτικες φωτο, σοφιστειες και ειρωνείες. Αντε να τελειωνουμε. Και οποια μπαινει εδω μεσα, η ιδια ή ο προμοτορας της, να σεβονται τα μελη του σαιτ. Εχω σκυλοβαρεθει να βλεπω διάφορες να μπαινουν εδω μεσα με υφος χιλίων καρδιναλίων για να αποδειξουν τι? Οτι δεν μας εχουν αναγκη και οτι μας κάνουν χαρη? Λοιπον, κοριτσια που πιθανον θελετε να συμμετεχετε εδω μεσα: Δυο απαραιτητες προυποθεσεις. Ευγενεια και ειλικρινεια. Ούτε υφάκι και ειρωνείες, ούτε ψευτικες φωτο. Αρκετά πλεον. Σας βαρεθηκαμε. Μπας και νομιζετε οτι μονο εσεις εχετε μουνί και κρεμομαστε απο τις μουνοτριχες σας? Αϊντε μπραβο επιτελους.
Πολύ σωστόΕίστε λογικά σοβαρά άτομα για να σας πάρω στα σοβαρά ; Οποίος ενδιαφέρεται με καλεί στο τηλ και αν δεν είμαι αυτό που παρουσιάζω από κοντά απλά ακυρώνεται
...μαγκα, το πας απο δω, το πας απο εκει, το φερνεις παραπερα! Στο ξαναεγραψα παραπισω κ δν θες να καταλαβεις. Η δεν εχεις ιδεα απο πιατσα-μπουρδελα-στουντιο ή εισαι κανα 16χρονο. Δν κανεις τετοιες κινησεις στα κοριτσια που δουλευουν εκει γτ στην καλυτερη θα φυγεις με τα ματια καπνισμενα κ κανα δυο πλευρα σπασμενα, ξαναλεω στην καλυτερη! Ολοι τους προστατευουν κ εκμεταλλευονται την "ιδιοκτησια τους" και την επενδυση τους που δυστυχως σε αυτη την περιπτωση ειναι τα κοριτσια! Τι νομιζεις θα γινει οταν πας να τους την φερεις? Εαν υπαρχει μια περιπτωση να γινει αυτο, θα γινει σε χωρο εκτος δουλειας, οπου η κοπελα θα μπορει να μιλησει σχετικα ανετα και παλι ΔΕΝ θα εισαι σιγουρος οτι δν θα σε δωσει!Είμαι πολύ αναλυτικός. Είμαι της άποψης να πηγαίνεις όπου μπορείς και σου αρέσει είτε μπουρδέλο είτε στούντιο όπως ανέφερα. Έχεις δίκιο ότι βλέπεις το τεμάχιο και δεν πας στα τυφλά. Γαμάς και όλα καλά. Έπειτα στην πορεία αααααααααν πετάξεις καμιά σπόντα για έξω και δεχθεί κάποια κάνεις ότι κάνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση όπως ανέφερα να κάτσει η οποιαδήποτε να ασχοληθεί ή να υπάρξει πρόβλημα. Θα σου πει ναι ή όχι ή αλλιώς θα κοιτάξει να σε έχει εκεί ή τελικά θα βγει για αρπαχτή και παράλληλα κάνει την δουλεια της. Κι εσύ αν ήσουν πόρνη θα δεχόσουν μια αρπαχτή. Ποιος ο λόγος να μην τα πάρεις όλα τσέπη; φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου λένε όλες ναι. Κάποιες φορές μπορεί να τύχει. Τόσο απλό είναι.