Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Οκ ο καθένας έχει την άποψη του , εγώ απλά στο λέω ότι δεν είναι παντελονατο αυτό που λες Γιατί ουσιαστικά κανεις πουστια στην δουλειά του αλλου τόσο απλό κ ότι γίνει παρά πέρα θα σου αξίζει η στο καθένα . Το ότι έτσι χαλάς τη πιάτσα και δεύτερον ότι πέφτεις στα μάτια οποιασδήποτε γυναίκας είτε πουτανα η μη είναι είναι άλλο έργο. Πως να στο πω αλλιώς είναι άνανδρο καθώς κ γύφτικο εφόσον ενδιαφέρεσαι πάλι ν πληρώσεις , εάν γουστάρεις κ θες να νταλαβεριστειτε όχι σ θέμα ραντεβού κ χωρίς ν πληρώσεις άλλη ιστορία. Επίσης παίζει να σ προτείνει αυτή κάτι τέτοιο κ συνήθως το κάνουν τυπισες π μένουν εδώ μόνιμα κ πάλι άλλη ιστορία κ αυτή. Καλο είναι μυστη μου όλοι μας να σκεφτόμαστε πριν κάνουμε κάτι η πούμε σε αυτά τα μονοπάτια του αγοραίου έρωτα . Δε στο λέω με κακό ούτε στο παίζω έξυπνος έτσι , ξέρω άτομα π το προσπάθησαν και έγιναν ωραία πραγματάκια στη συνέχεια . Τέλος δεν είναι αρπαχτή η γκομενα έχει ν χάσει πολλά περισσότερα .Είμαι πολύ αναλυτικός. Είμαι της άποψης να πηγαίνεις όπου μπορείς και σου αρέσει είτε μπουρδέλο είτε στούντιο όπως ανέφερα. Έχεις δίκιο ότι βλέπεις το τεμάχιο και δεν πας στα τυφλά. Γαμάς και όλα καλά. Έπειτα στην πορεία αααααααααν πετάξεις καμιά σπόντα για έξω και δεχθεί κάποια κάνεις ότι κάνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση όπως ανέφερα να κάτσει η οποιαδήποτε να ασχοληθεί ή να υπάρξει πρόβλημα. Θα σου πει ναι ή όχι ή αλλιώς θα κοιτάξει να σε έχει εκεί ή τελικά θα βγει για αρπαχτή και παράλληλα κάνει την δουλεια της. Κι εσύ αν ήσουν πόρνη θα δεχόσουν μια αρπαχτή. Ποιος ο λόγος να μην τα πάρεις όλα τσέπη; φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου λένε όλες ναι. Κάποιες φορές μπορεί να τύχει. Τόσο απλό είναι.