Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.594
Ναι πουλάω μπανάνες για να τις βάζει στον πωπουδινο του ο ΒίτσιανώμαλοςΣτη λαχαναγορά δουλεύεις?
Ναι πουλάω μπανάνες για να τις βάζει στον πωπουδινο του ο ΒίτσιανώμαλοςΣτη λαχαναγορά δουλεύεις?
Δινει κωλο η περιπτερου;Χωρίς κωλο στα 150 δεν πάμε ούτε μέχρι το περιπτερο.
Με γουστάρεις κ δε το ξέρεις , άσε που με παρακολουθείς κιόλας . Περίπτερο έχω στην Αγία Βάρβαρα . Περνα να σε κεράσω παστέλι αγάπη …Στα 80 δεν έχω πέσει ποτέ και ούτε πρόκειται .Με 80 δεν πάω ούτε περίπτερο
Δεν με βλέπεις τζάμπα
Αρα ανανεώνουμε το σκορ.Κριτική είχε βάλει ο χρήστης τακις αρκ στις ανεξάρτητες εσκορτς .
Με μέτριες εντυπώσεις από ότι είδα για 150.Επίσης κάποιος είπε εκεί ότι ζηταγε μια φάση και 200!!!!!!Κριτική είχε βάλει ο χρήστης τακις αρκ στις ανεξάρτητες εσκορτς .
+1000Το νήμα μου θυμίζει παλιότερες εποχές...και άλλα νήματα...
Αν και βαριεστημένος (πλέον) θα ξαναγράψω 5 πραματάκια.
Α. Πολύ επίθεση στην κοπέλα σπό πολλούς. Γιατί και προς τι μου διαφεύγει...
Η δικαιολογια του ειναι ακριβή εννοείται δεν στεκει όπως έγραψα στις πρώτες σελίδες. Μην πάρετε, απλά.
Επίσης κι άλλες ξεκίνησαν με 150 και τετοιο θέμα δεν έγινε.
Β. Οι προσωπικές επιθέσεις επίσης και οι χαρακτηρισμοί της απαράδεκτοι.
Αν γνωρίζεστε και υπάρχουν προσωπικά, πέστε μας να πάρουμε ποπ κορν.
Γ. Κοπελιά (ή όποιος γράφει), εσύ παρασύρεσαι (οκ καταλαβαίνω αλλά...) στο μεγαλύτερο ατόπημα. Χαρακτηρίζεις μέλη. Κακώς. Όσο μιλάς τόσο δημιουργείς θέμα στο "μαγαζί σου". Ασε την μπόρα να περάσει...
Επειδή είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις τις παλιές εποχές που αναφέρεις, το thread δεν θα είχε ούτε 2 σελίδες χωρίς κριτική. Παρόλα αυτά όταν την πάρεις περιμένουμε το review σουΤο νήμα μου θυμίζει παλιότερες εποχές...και άλλα νήματα...
Η δικαιολογια του ειναι ακριβή εννοείται δεν στεκει όπως έγραψα στις πρώτες σελίδες. Μην πάρετε, απλά.
Γ. Κοπελιά (ή όποιος γράφει), εσύ παρασύρεσαι (οκ καταλαβαίνω αλλά...) στο μεγαλύτερο ατόπημα. Χαρακτηρίζεις μέλη. Κακώς. Όσο μιλάς τόσο δημιουργείς θέμα στο "μαγαζί σου". Ασε την μπόρα να περάσει...
Ειμαι παλιός.Επειδή είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις τις παλιές εποχές που αναφέρεις, το thread δεν θα είχε ούτε 2 σελίδες χωρίς κριτική. Παρόλα αυτά όταν την πάρεις περιμένουμε το review σου
Παλιός δεν είσαι. Αλλιώς γράψε με το κανονικό σου account και όχι τον κλώνοΕιμαι παλιός.
Άλλο η κριτική κι άλλο η αναίτια επίθεση για το πόσα ζητάει.
Αν ποτε την πάρω θα το σκεφτώ αν θα γράψω...
Κλώνος επίσης δεν ειμαι τύπε.Παλιός δεν είσαι. Αλλιώς γράψε με το κανονικό σου account και όχι τον κλώνο
αυτο το "νομιμα"...ηταν πολυ γαματο κυρ γιαννη μας.Κλώνος επίσης δεν ειμαι τύπε.
Έχω αλλάξει "νόμιμα" και έχω ένα account μόνο.
Σε κάλυψα?
Κάτι σοβαρό έχεις να πεις?
το κραξιμο το τρωει γιατι σε πολλους ειχε πει 180 στην αρχη και ειχε και ++......μετα αρχισε τις παπαριες οτι ειναι φουλ κλεισμενη και δεν προλαβαινει....μετα το εκανε 150......επεισης εχει πολυ υφακι και πολυ κακους τροπους.....απο μαρκετινγκ δεν το εχει με τιποτα....Το νήμα μου θυμίζει παλιότερες εποχές...και άλλα νήματα...