Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
Πάντα by the book παππά μουαυτο το "νομιμα"...ηταν πολυ γαματο κυρ γιαννη μας.
Πάντα by the book παππά μουαυτο το "νομιμα"...ηταν πολυ γαματο κυρ γιαννη μας.
Έχω εγώ να πω κάτι σοβαρό. Αυτές οι φώτο που αλλάζεις κάθε εβδομάδα είναι πολύ ενδιαφέρουσεςΚλώνος επίσης δεν ειμαι τύπε.
Έχω αλλάξει "νόμιμα" και έχω ένα account μόνο.
Σε κάλυψα?
Κάτι σοβαρό έχεις να πεις?
εσύ είσαι πονηρό accountΈχω εγώ να πω κάτι σοβαρό. Αυτές οι φώτο που αλλάζεις κάθε εβδομάδα είναι πολύ ενδιαφέρουσες
Φίδια .. νέος είσαι που πουλάει μούσια.. αρκετά ασχολήθηκα noobΚλώνος επίσης δεν ειμαι τύπε.
Έχω αλλάξει "νόμιμα" και έχω ένα account μόνο.
Σε κάλυψα?
Κάτι σοβαρό έχεις να πεις?
τύπε ανατρίχιασα με την παλαιότητά σου...Φίδια .. νέος είσαι που πουλάει μούσια.. αρκετά ασχολήθηκα noob
Άσε μας ρε 2022 .. φιδεμπορατύπε ανατρίχιασα με την παλαιότητά σου...
(και την αλαλία σου επί των σοβαρών...)
υγ
αν όντως ήξερες/ασχολούσουν, θα γνωρίζες ότι έχω δίκιο για το τι γινόταν. αντίος...
επαναλαμβάνεσαι τύπε...πάρτο αλλιώςΆσε μας ρε 2022 .. φιδεμπορα
Έλα νεε είπες κάτι ?επαναλαμβάνεσαι τύπε...πάρτο αλλιώς
τύπε 2010 - 1 κριτική - 5 μνμ/μήνα = ή δεν ασχολείσαι διόλου ή έχεις άλλους κλώνους και γράφεις, ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣΈλα νεε είπες κάτι ?
Έλα βρε πες μας και άλλα φίδια για πόσο account είχες ή ότι έχεις 500Κ ηχοσύστημα.τύπε 2010 - 1 κριτική - 5 μνμ/μήνα = ή δεν ασχολείσαι διόλου ή έχεις άλλους κλώνους και γράφεις, ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ
Έλα βρε πες μας και άλλα φίδια για πόσο account είχες ή ότι έχεις 500Κ ηχοσύστημα.
Φιδιααααασσσσ
Μην ζηλεύεις και λες τα ίδια. Πες κάτι έξυπνο τουλάχιστον.Χωρίς κωλο στα 150 δεν πάμε ούτε μέχρι το περιπτερο.
Νεα αφιξη; Προγραμμα και λεπτομερειες;
ΧαχαχαχαχαχΜην ζηλεύεις και λες τα ίδια. Πες κάτι έξυπνο τουλάχιστον.
Προς το παρόν μάζεψε τα κέρματα για το περίπτερο να πάρεις κάνενα πουρακι
Γενικά ο καθένας λέει ότι θέλει και ότι έχει συμφέρον να πει . Κυρίως συμφέρονΜε μέτριες εντυπώσεις από ότι είδα για 150.Επίσης κάποιος είπε εκεί ότι ζηταγε μια φάση και 200!!!!!!
αγαπημένε ευχαριστώ για την υποστήριξη .Το νήμα μου θυμίζει παλιότερες εποχές...και άλλα νήματα...
Αν και βαριεστημένος (πλέον) θα ξαναγράψω 5 πραματάκια.
Α. Πολύ επίθεση στην κοπέλα σπό πολλούς. Γιατί και προς τι μου διαφεύγει...
Η δικαιολογια του ειναι ακριβή εννοείται δεν στεκει όπως έγραψα στις πρώτες σελίδες. Μην πάρετε, απλά.
Επίσης κι άλλες ξεκίνησαν με 150 και τετοιο θέμα δεν έγινε.
Β. Οι προσωπικές επιθέσεις επίσης και οι χαρακτηρισμοί της απαράδεκτοι.
Αν γνωρίζεστε και υπάρχουν προσωπικά, πέστε μας να πάρουμε ποπ κορν.
Γ. Κοπελιά (ή όποιος γράφει), εσύ παρασύρεσαι (οκ καταλαβαίνω αλλά...) στο μεγαλύτερο ατόπημα. Χαρακτηρίζεις μέλη. Κακώς. Όσο μιλάς τόσο δημιουργείς θέμα στο "μαγαζί σου". Ασε την μπόρα να περάσει...
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.το κραξιμο το τρωει γιατι σε πολλους ειχε πει 180 στην αρχη και ειχε και ++......μετα αρχισε τις παπαριες οτι ειναι φουλ κλεισμενη και δεν προλαβαινει....μετα το εκανε 150......επεισης εχει πολυ υφακι και πολυ κακους τροπους.....απο μαρκετινγκ δεν το εχει με τιποτα....
Καλά για όσους δεν σε έχουν δει και κρίνουν. Δίκιο θα βρεις.Γενικά ο καθένας λέει ότι θέλει και ότι έχει συμφέρον να πει . Κυρίως συμφέρον
αγαπημένε ευχαριστώ για την υποστήριξη .
Τα άτομα αυτά όχι απλά δεν με γνωρίζουν όχι απλά δεν με έχουν δει ποτέ στην πραγματική ζωή τους έχουν όμως άποψη να κρίνουν. Γνώμη όλοι έχουμε απλά κάποιους δεν τους συμφέρει η όμορφη κοπελα να βγάζει χωρίς να παίρνουν και αυτοί μερίδιο από την πίτα.
Τέτοια γλώσσα από ακαδημαϊκή δεν την περίμενα Η διδακτορική πως θα έπρεπε να μιλάει δλδ ?Μην ζηλεύεις και λες τα ίδια. Πες κάτι έξυπνο τουλάχιστον.
Προς το παρόν μάζεψε τα κέρματα για το περίπτερο να πάρεις κάνενα πουρακι
Με 80 πας και σούπερ μάρκετ. με λιγότερα παίρνεις και το καλάθι της νοικοκυράς!Στα 80 δεν έχω πέσει ποτέ και ούτε πρόκειται .Με 80 δεν πάω ούτε περίπτερο
Δεν με βλέπεις τζάμπα
εγω νομιζω ειναι πολυμηχανημαΈσπασες κιόλας ? Πολυεργαλείο και πολυμιξερ είναι πολύ κοντά . Να το προσέξεις …
Τύπε μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι θα κάνει η "κυρία".Τώρα ότι προλάβουμε από γέλιο. Αργά ή γρήγορα θα πιαστεί κι αυτή, θα την ερωτευτούν σφόδρα 4-5, νομοτελειακά
θα αποκτήσει συμμάχους όπως άλλες και όλα θα αλλάξουν ριζικά.