petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.634
- Πόντοι
- 41.813
νομιζα οτι το ιεραποστολικο ειναι εξτρα λογω εγγυτητας. στο απλο ειναι?Το απλό χωρίς extra +++ τι έχει δλδ , μόνο ιεραποστολικό και χύσιμο στο μπαλόνι ?
νομιζα οτι το ιεραποστολικο ειναι εξτρα λογω εγγυτητας. στο απλο ειναι?Το απλό χωρίς extra +++ τι έχει δλδ , μόνο ιεραποστολικό και χύσιμο στο μπαλόνι ?
Περιέχεται στο basic πρόγραμμα νομίζω ...νομιζα οτι το ιεραποστολικο ειναι εξτρα λογω εγγυτητας. στο απλο ειναι?
εμ ειδες οτι μπερδευτηκα?Περιέχεται στο basic πρόγραμμα νομίζω ...
Νταξ 53 σελιδουλες είναι μόνοεμ ειδες οτι μπερδευτηκα?
τωρα πρεπει να ξαναδιαβασω το νημα.
Νταξ 53 σελιδουλες είναι μόνο
Νταξ 53 σελιδουλες είναι μόνο
ο σακης,ο σακης εχει το καλυτερο συστημα να μειωνει τις σελιδεςΓια την ωρα!
Το ιεραποστολικό πρέπει να υπάρχει χημείαΤο απλό χωρίς extra +++ τι έχει δλδ , μόνο ιεραποστολικό και χύσιμο στο μπαλόνι ?
Μπάααα , όταν του φεύγει ο θυμός μπαίνει και τους διαβάζει όλους μετά ως επισκέπτηςο σακης,ο σακης εχει το καλυτερο συστημα να μειωνει τις σελιδες
Το ιεραποστολικό πρέπει να υπάρχει χημεία
να σας βοηθησω?
Θα την αποκτήσουμε και αυτή μετά από 4-5 150αρια
Κοίτα να δεις.. με ολες(σχεδόν) εχω χημεία τελικάνα σας βοηθησω?
10 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχετε απίστευτη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας!
Γιατί η σεξουαλική χημεία, στις λεπτομέρειες φαίνεται!www.neopolis.gr
Κοίτα να δεις.. με ολες(σχεδόν) εχω χημεία τελικά
Εγώ που στην χημεία ήμουν ντουβαρ , έχω ελπίδες με το μωρό ?Χημικος εισαι;
Ναι αυτόν εχω ανάγκη.Όπα
Ώπα τι έχουμε εδώ φακελομα.
Ληξιαρχινα
Τι να κάνω έχω γίνει χίλια κομμάτια τις τελευταίες μέρες. Που να πρώτο προλάβωΕννοείται !
Δώσε ψυχή στο νήμα !
Θα στα μάθω εγώ αγάπη μουΕγώ που στην χημεία ήμουν ντουβαρ , έχω ελπίδες με το μωρό ?
Ναι ακριβώς. Που να προλάβεις τις προηγούμενες μερες. Για αυτό έλειπες συνεχεια απο δω... Ooh waitΤι να κάνω έχω γίνει χίλια κομμάτια τις τελευταίες μέρες. Που να πρώτο προλάβω
Είπαμε είμαι πολυεργαλείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα στα μάθω εγώ αγάπη μου
Αυτόν έχω αναγκη?? Ποιος είναι ο αυτός???Ναι αυτόν εχω ανάγκη.
Δεν χρειάζομαι προμοτορες εγώ
Αντε βρε μωρό και ανησύχησα... είχαν βρει νόημα τα βράδια μου τόσες μέρες.. αγχώθηκα μήπως μας αποχαιρέτησες !!Τι να κάνω έχω γίνει χίλια κομμάτια τις τελευταίες μέρες. Που να πρώτο προλάβω
Είπαμε είμαι πολυεργαλείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θά σάς μαλώσω πολλά ζητάτε, είστε και αδιάβατοι......Το λοιπόν.....τό ιεραποστολικό και τό πισωκολλητό είναι στο βασικό πρόγραμμα, τό καρεκλατο είναι στα έξτραΠεριέχεται στο basic πρόγραμμα νομίζω ...