rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.943
- Πόντοι
- 3.446
Τη νυχτα ομως ειμαστε καλυτεροιΔέχομαι απειλές όπως η Ελλάδα από τον ερντογαν (θα έρθουμε νύχτα)……χαχαχ
Τη νυχτα ομως ειμαστε καλυτεροιΔέχομαι απειλές όπως η Ελλάδα από τον ερντογαν (θα έρθουμε νύχτα)……χαχαχ
Της Πουτάνας το ΚΑΓΚΕΛΟ γινεται εδω μεσα !!!!εχασα επεισοδια?
Δεν σ φτάνει η Αλεξία? Θες κ αλλη "βιζιτα" που δν την ειδε κανείς?εγώ λέω να έρθεις μιά βόλτα ΣΑΛΟΝΙΚΑ, να γουστάρεις και να γουστάρουμε, γαυλάκι όμορφο......τι λες????
ολως τυχαιως δεν ειναι.....οπως δεν ειναι και τελειως ανεξαρτητες......ισως το κλάψιμο απο κάποιους να ακούγεται κάπως....( με την ίδια λογική βάλε χέρι σε χιλάδες κόσμο που βγαίνει στα κανάλια και γκρινιάζει για τις τιμές σε διάφορα)
ΑΛΛΑ πως μπορεί να αφαιρεθεί το δικαίωμα τους γι αυτό μέσα στο σάιτ;
Οι περισσότεροι ηταν εδώ πολύ καιρό!!
και βλέπουν αρκετές πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες που όλως τυχαίως κοστίζουν 150 +, +,
τώρα αν εσύ νομίζεις ότι πρέπει να το κανουν 300 το μισάωρο Εμείς δεν εχουμε κανένα πρόβλημα ..Ας πάνε να δουλέψουν στο Παρίσι και στο Λονδίνο.
ασε λοιπόν τον χρόνο να κυλήσει και μην αγχώνεσαι, η Αγορά τα ρυθμίζει μόνη της αυτά
ούτε εγώ ούτε εσύ.
Κανει αυξηση μισθου 1η Απριλιου.Θα σεβεστε¼
Μπα αποφάσισε ο Κουλης να μας κάνει δίαιτα?
Κ εκλογές στις 2??Κανει αυξηση μισθου 1η Απριλιου.Θα σεβεστε
Εκλογές την Κυριακή του Θωμά!.. σχεδόν βέβαιο..Κ εκλογές στις 2??
Εε τν μαλακά τον άθεο. Παραλίγο να το εβαζε τα ζαβο κ Κυριακή του ΠάσχαΕκλογές την Κυριακή του Θωμά!.. σχεδόν βέβαιο..
ΌπαΣτείλε μου στο βαιμπερ με νούμερο να μου τα πεις περιμένω !
Χαχαχα νομίζω κατάλαβες για ποιον πάει
Τι έγινε ήρθε ο Αλέξης και δεν το πήρα χαμπάρι.Δεν σ φτάνει η Αλεξία? Θες κ αλλη "βιζιτα" που δν την ειδε κανείς?
Βασικα το μονο που κανω ειναι να περναω χαλαρα την ωρα μου εδω μεσα λεγοντας καμια μαλακια. Το εχω κοψει το αθλημα για δικους μου λογους και δε φανταζεσαι τα ποσα λεφτα εχω γλιτωσει. Καναμε την καθε πουτανα πλουσια εδω μεσα. Ρε ουστ.Μην την κλεγεσαι αυτήν!αυτη την αγγελία της στο kanesex την εχει.ειναι γνωστό site απλός δεν είναι εδώ γραμμένοι για να γράψουν. Αυτές ότι και να γίνει στην ξεφτίλα 150 θα βγάλουν εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε που είναι γαμησετα οι δουλειές οποίος έχει μαγαζακι καταλαβαίνει τι γαμησι έρχεται με όλη την ακρίβεια..
Σε αναγκάζουν να κάνεις αρπαχτες τυπε .Διαφορετικά κατεβάζεις ρολά .Στην πιάτσα είμαστε ξέρουμε τι παίζει.όλη η χώρα στις αρπαχτές
Εννοείται !Χαχαχαχ σας έλειψα ;
Καλημέρα. Δώσε μια απάντηση στο πμ αν θες. Μερσί!Χαχαχαχ σας έλειψα ;