papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.350
- Πόντοι
- 27.261
Πανε;
Ειμαι σαλλλλλονικιος
Πανε;
Ειμαι σαλλλλλονικιος
...τρωμε καθε μερα τους "Ντογιακους" , τους " κουγιες" κλπ..κλπ..κλπ...φάτε τους δικηγορους του πληκτρολογίου, τους νομοθέτες, τους παραρονταηδες ,τα παιδιά της φάπας ,τα μπουλινγκοπαιδα
Ειμαι σαλλλλλονικιος
Το τραγουδι που ταιριαζει στην περιπτωση σου με τα τοσα που εχουν γραφτειΤο τραγούδι έτσι λέει
Το τραγουδι που ταιριαζει στην περιπτωση σου με τα τοσα που εχουν γραφτει
Και το τραγουδι που λες (αν δεν κανω λαθος)
Όχι εσείς μπερδευτήκατε.Μηπως εννοεις σαλονικια;
Επισης αν το μικρο σου αδερφακι ειναι 40 πως εισαι 21;
Καπου τα μπερδεψες!
Οκ τοτε
Αυτο εννοει τυπε!
ειναι γιουσουφακι ο μπιγκσακ.
Αυτο εννοει τυπε!
Όχι εσείς μπερδευτήκατε.Όχι εσείς μπερδευτήκατε.
Δεν χρειάζεται να έχω αδερφάκι για να πω κάτι τέτοιο στα παιδιά αυτά.
Και κρητικιά και Σαλονικιά και από ολαααααα
Παμεεεεεεεε ρικταα μαμυυυυυυυυυυυ
Ειμαι 20 μα είσαστε παιδιά μου λέει ένα άλλο τραγούδιΔεν χρειάζεται να έχω αδερφάκι για να πω κάτι τέτοιο στα παιδιά αυτά.
Και κρητικιά και Σαλονικιά και από ολαααααα
Παμεεεεεεεε ρικταα μαμυυυυυυυυυυυ
Με αυτό το χαζούλι τι θα γίνει?Με μια λεξη : RESPECT
Ρε αυτόν τον γκωλο τον έχω πιτσιλισει σίγουρα .Νόμε άκουσε με να δεις , πρωτοεμφανιζόμενη είμαι στο σάιτ αυτό δεν σημαίνει ότι όπου θα εμφανίζομαι θα ρίξω κάποια από τα στάνταρ μου , και όπως προείπα χθες μόνο άνοδος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου κάθοδος το χεις; Τα περί τσολι κλπ πες τα στον εαυτό σου
κυρ γιαννη μας, τι μου κανετε ?Με αυτό το χαζούλι τι θα γίνει?
Ρε αυτόν τον γκωλο τον έχω πιτσιλισει σίγουρα .
Έχεις αγγελία στο kanesex ρε μωρό ?
Το πάνε είναι κλιτική του ονόματος ο Πάνος. Εδώ το λέμε πήγαινε.Βορειοελλαδίτισσα είσαι;Πάνε εσυ βιτσιανωμαλε η ούτε εκεί δεν σε θέλουν
εγώ λέω να έρθεις μιά βόλτα ΣΑΛΟΝΙΚΑ, να γουστάρεις και να γουστάρουμε, γαυλάκι όμορφο......τι λες????Όχι εσείς μπερδευτήκατε.
Ειμαι 20 μα είσαστε παιδιά μου λέει ένα άλλο τραγούδι
Για ραντεβου δεν έχει πει κανένας τίποτα αλλά μάλλον απο ότι βλεπω θα παίξει ραντεβού θανάτου με κάποιον...
εχασα επεισοδια?Για ραντεβου δεν έχει πει κανένας τίποτα αλλά μάλλον απο ότι βλεπω θα παίξει ραντεβού θανάτου με κάποιον...