Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.590
Όχι σάλιο …βάλε λάδι και Ελα βράδυΠολύ σάλιο...
Όχι σάλιο …βάλε λάδι και Ελα βράδυΠολύ σάλιο...
Το βράδυ σήμερα επανάληψηΚοίτα αλήθεια είναι ότι τον έχω παίξει για πάρτη της δεν χωράει η υποκρισία σε ένα τέτοιο φόρουμ που όντως υπάρχει
Βάλε κωλο στα 150 και βλέπουμε..Όχι σάλιο …βάλε λάδι και Ελα βράδυ
Εγώ τι ειμαι;Πάντως έχει και ένα καλό αυτό τό νήμα, ξεχωρίζουν άνετα και με διαφορά οι αγαπουληδες, σιαλιαρηδες, προμοτορακια, κλπ....
Αλήθεια είναι ότι μια στις 3 μέρες είναι αρκετή θα μαζέψω για το ραντεβού μαςΤο βράδυ σήμερα επανάληψη
Πάντως έχει και ένα καλό αυτό τό νήμα, ξεχωρίζουν άνετα και με διαφορά οι αγαπουληδες, σιαλιαρηδες, προμοτορακια, κλπ....
Κωλο θα έβαζα αλλά δεν επαρκεί η περιουσία σου για μια ώρα.Βάλε κωλο στα 150 και βλέπουμε..
Αλήθεια είναι ότι μια στις 3 μέρες είναι αρκετή θα μαζέψω για το ραντεβού μας
βαλε εσυ κι εμεις εδω ειμεθαΚωλο θα έβαζα αλλά δεν επαρκεί η περιουσία σου για μια ώρα.
Όποτε κάτσε εκεί που κάθεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της Μαρίας λέω ρε, όχι τον δικό σου ρε μουστακαλη..Κωλο θα έβαζα αλλά δεν επαρκεί η περιουσία σου για μια ώρα.
Όποτε κάτσε εκεί που κάθεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαβαλε εσυ κι εμεις εδω ειμεθα
Ολα στον χρόνο τους η αλήθεια πάντα φαίνεται αργά η γρήγοραΕγω θα πω κατι που το ειχα ξαναγραψει.. Το γεγονος οτι υπαρχει τοσο μεγαλη ασχολια με την @Maria. απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκε με ολα αυτα τα σχολια που βγαζουν μαλακινση , κοπροσκυλιαση , κομπλεξισμο και περιθωριασμο σε συνδυασμο πως μεχρι σημερα οποτε εμφανιζοταν καποια ανεξαρτητη και εβλεπες να γραφετε στο νημα της οτι ναναι και οχι κατι ουσιαστικο (ας μην πω ονοματα) ηταν στην
πραγματικοτητα τοπ..
Ισως κανω λαθος αλλα ειναι θετικο σημαδι για την Μαρια
Τυπε, μας ζαλισες τα φρύδια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.Εγω θα πω κατι που το ειχα ξαναγραψει.. Το γεγονος οτι υπαρχει τοσο μεγαλη ασχολια με την @Maria. απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκε με ολα αυτα τα σχολια που βγαζουν μαλακινση , κοπροσκυλιαση , κομπλεξισμο και περιθωριασμο σε συνδυασμο πως μεχρι σημερα οποτε εμφανιζοταν καποια ανεξαρτητη και εβλεπες να γραφετε στο νημα της οτι ναναι και οχι κατι ουσιαστικο (ας μην πω ονοματα) ηταν στην
πραγματικοτητα τοπ..
Ισως κανω λαθος αλλα ειναι θετικο σημαδι για την Μαρια
Και εσυ μας ζάλισες τα παπαλα αλλά συνεχίζω να σου απαντάω με αγάπη.Τυπε, μας ζαλισες τα φρύδια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Πάτα μου μπλοκ.
Ενταξει, Μαριε.Και εσυ μας ζάλισες τα παπαλα αλλά συνεχίζω να σου απαντάω με αγάπη.
Αυτο ειναι για αλλο νημα.Μονο η χανουμα λεγεταιαφηστε την μιζέρια τώρα
Έτσι εντάξει θα μου λες κόμπλεξ με ποδιαΕνταξει, Μαριε.
Μην προκαλεις...Έτσι εντάξει θα μου λες κόμπλεξ με ποδια
Εμένα δεν μ απαντησεςΚαι εσυ μας ζάλισες τα παπαλα αλλά συνεχίζω να σου απαντάω με αγάπη.
Συνέχισε μ αρέσει , ξεκαρδίζομαι με άτομα σαν εσένα τέτοιου επιπέδουΕνταξει, Μαριε.
Δεν με αγγίζεις αγαπούλα στην θέση σου είπα !Μην προκαλεις...