Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 506
200 καρδούλες στον Αρίστο!200 δίνω !
200 καρδούλες στον Αρίστο!200 δίνω !
Μωράκι μKορμαρα!!το καλο να λεγεται
Με τα 1,2,3 συμφωνω. Με το 4 αν ειναι αληθεια ειναι θετικο. Το 5 που το διεκρινες?
Μην ζηλεύεις τόσοΛοιπόοοοννν έχουμε κ λέμε κ κλαίμε:
1. Cover profile photo θολωμένη κάτω απ τη μασχάλη στη θηλή τα βυζγιά δεν είναι βυζιά , στήθος γυναικείο. Μιλάμε ή για γυναικομαστία ή για κλασσικό στήθος πιροσκί που αξιώνει 150€.
2. Το ύφος ο τρόπος του γράφειν τα "ειμαι τοπ" "μόνο άνοδος" δείχνουν ουσίες σε βαθμό καψίματος όπως κ το σερί στο γράψιμο.
3. Καμία απάντηση από την ίδια κ από κανένα για το αν κάποιος έχει ακούσει την φωνή της.
4. Εμφανέστατο ότι δεν είναι Ελληνίδα
5. Ο κωλος είναι κατεστραμμένος μαύρος σκατωμένος για μερακλήδες του είδους με ραγάδες ψηλά στα μπούτια πραγμα που δείχνει ότι τα χε τα κιλακια της κάποτε.
6. Γεγονός ότι βάζει φωτο απ το Bill, είναι στους πρώτους πρώτους ορόφους τέζα από όλα αν γράφει αυτή που δεν το νομίζω.
Ας σταματήσουμε λοιπόν όλοι να γράφουμε να μείνουν μόνο τα παπαρια της να πάει κι αυτή για υπνο
Κόμπλεξ λέγεταιΓια να έχεις κι εσύ μια απάντηση Κυριακάτικα:
Στην πραγματική ζωή ναι. Αυτό εδώ δεν ειναι η πραγματική ζωή. Αλλά κι αφού το θες, στην πραγματική σε τέτοιο υφάκι μόνο κλωτσές κι αν δεν σ αρέσει πάρε κι εσύ μια καρδούλα.
Έγραψα παραπάνω πως είναι καλύτερο να απέχουμε, να μείνουν τα παπάρια κι επειδή εννοώ ότι γράφω κ λεω ας δούμε πόσα και ποια είναι αυτά τα παπαρια. Χαιρετώ
Ότι έχει ο καθένας200 καρδούλες στον Αρίστο!
Αυτά είναι γούστα.Δεν νομίζω να σου ζήτησησα από εσένα κάτι
Με τετοιο τουπε ελλεηνιδας του ότι επειδή ειμαι 21 ετων μ ανήκει ο κοσμος by birthright λες κ μας κάνει κ χάρη π ανοίγει τα ποδια της να μας υποδεχτεί, να μ λείπει. Εχω καλύτερο τροπο να καψω 150€
Έτσι ακριβώς όταν με συγκρίνει ο Βίτσιανώμαλος με άλλη δεν άντεξα. Τι πάθαμε όλη νύχτα δεν κοιμήθηκαΦίλε αναγνώστη σκύλιασε
η κυρά Μαρία μόλις την σύγκρινα με άλλη. Ένιωσε μπροστά της σαν τραβηγμένο καζανάκι σε ραγισμένη λεκάνη. Αγχωμένη λοιπόν μέσα στην νύχτα με τα τριμμένα πακοτίνια στις πυτζάμες κότσαρε μια αγνωστου προελεύσεως φωτογραφία κρύβοντας το μικρό βυζί και δείχνοντας έναν κώλο που δεν δίνει. Δεν ξέρουμε καν αν είναι αυτή. Δεν μας έβαλε φωτογραφία να πληκτρολογεί λάιβ (την ώρα που εμείς θα διαλέξουμε) με αναγραφόμενη ώρα/ημερομηνία σε απλό χαρτί όπου θα μας αποδείκνυε τουλάχιστον ότι γράφει
η ίδια μπας και υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς όμως είναι αναξιόπιστη. Όλη μέρα κι όλη νύχτα στο μπλα μπλα είναι περιμένοντας κορόιδα για 150 ευρώ
με πρόγραμμα της πλάκας. Γελάει κι ο σέρβερ. Κυρά Μαρία πάρε εδώ φωτογραφία από prive hotel, ολόφρεσκη με υδρατμούς στα τζάμια παρακαλώ.
Τα έδωσα αλλού τα λεφτά μου, εκεί που βρήκα πραγματικά σοβαρές υπηρεσίες κι όχι χαδάκια, σάλια και μπλα μπλα. Μόλις το διαβάσει αυτό, θα κάνει καράφλα η Μαρία Έχυσα αρχοντικά και πάω τώρα για καφέ!
Για πάρτη σας κάθε βράδυ να με θαυμάζεταιΚοριτσάρα μας με το τέλειο σώμα
Καυλα μας
Που να κοιμηθείς αφού έπαιζες με τα χεράκια σου στο πληκτρολόγιο του μπου..Έτσι ακριβώς όταν με συγκρίνει ο Βίτσιανώμαλος με άλλη δεν άντεξα. Τι πάθαμε όλη νύχτα δεν κοιμήθηκα
Μα είναι οι μεγαλύτεροι φαν μου αυτοίΤο τερματισατε ρε μαλακες. Αμα δεν γουσταρετε μην τα δινετε και τελος. Λες και σας τα κλεψε κανετε.
Εγώ παίζω με πολλά ταυτόχρονα να σε ενημερώσω είμαι παιχνιδιάραΠου να κοιμηθείς αφού έπαιζες με τα χεράκια σου στο πληκτρολόγιο του μπου..
Υ.Γ.αντι να παίζεις κάτι άλλο.
Καλή όρεξημολις εκανα παραγγελια
Μωράκι μουKορμαρα!!το καλο να λεγεται
Δεν χρειαζόταν να γράψεις κάτι. Η φωτο στο προφιλ σου τα λέει όλαΜλκες έλεος με το μπουλινγκ για να κάνει έκπτωση πιστεύω ότι μια μλκια έχετε τραβήξει όλοι με αυτό το μωρό
Αγαπουλης;Δεν χρειαζόταν να γράψεις κάτι. Η φωτο στο προφιλ σου τα λέει όλα
Κοιτα την δουλειά σου Εσυ .Μου φαίνεται, θα κατέβει όλο το Ελ Μπασαν στην Αθήνα για δουλειές..
ΜωράκιΜαρια εχεις ωραια δαχτυλακια πατουσακια ?