AGNWSTOS89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 677
- Πόντοι
- 301
Οχι ακομηΤην συναντησες ,τυπε;
Οχι ακομηΤην συναντησες ,τυπε;
Σωστη!!Όλα φαίνονται στον καιρό μεγάλα λόγια δεν λέω . Όλα στον αγώνα
Πιστεύεις ότι βλέπεις στις φωτο;Οχι ακομη
θα στείλω να στα πουν τα κάλαντα και σύντομα. Βάζεις στοίχημα;πήγαινε να πεις τα κάλαντα σε όλο το σόι αν και πέρασαν να κανείς οικονομίες να πάρεις και εσυ. Από του χρονου τώρα .φθηνά πράγματα δεν βάζω πάνω μου σαν εσένα
Κοιτα φαίνεται οτι εχει ωραιο σωμα απο υπηρεσίες δεν ξερω τωρα αν πιστευω ή όχι δεν ξερω ας βγουν να πουν αυτοί που την συνάντησανΠιστεύεις ότι βλέπεις στις φωτο;
Στείλε μου στο βαιμπερ με νούμερο να μου τα πεις περιμένω !θα στείλω να στα πουν τα κάλαντα και σύντομα. Βάζεις στοίχημα;
Ειλικρινά δεν θέλω να μου δώσεις τίποτα. Τα ψιλά σου θα τα χρειαστείς για καφε αφού τα ακούσεις...
βλεπω εχεις κινηση,μαζευεις λαο στο νημα.Στείλε μου στο βαιμπερ με νούμερο να μου τα πεις περιμένω !
Καλυτερο beef απο Snik LightΣτείλε μου στο βαιμπερ με νούμερο να μου τα πεις περιμένω !
AντικειμενικαΤι να κλασουν αυτοί....εδώ γίνεται της πουτανας το κάγκελο
Παντού νούμερο 1Νο1 στα greek bourdelo charts
Θα το ξεπερασει το θρυλικο νημα λες; Θελει ακομα 567 σελιδες μαλακιας και κομπλεξισμου. Παει καλα μεχρι τωρα παντως.το νήμα έχει γίνει η νέα φωλιά όλων των κομπλεξικών μισογύνιδων
Την πήρες την καρδούλα σου κι εσύΠαντως ρε μαγκες αυτο το νημα ανεδειξε σουπερ σταρ και επομενο φαβορι για mr malakas τον @Moscowita.
Τι ταλενταρα μιζεριας και κακιας ειναι αυτη ρε?
Ολοκληρη αναλυση μεχρι το τελευταιο pixel ,αν εχει απομεινει κανενα κομματακι κουραδας.
Σεντονια με κακιες.
Και ολο αυτο για μια κοπελα που δεν την εχει συναντησει!!!
Get a life ρε man.
Όσο για το τσόλι θα το συναντήσουν αυτοί που πρέπει μην ανησυχείς κι εσυ.Την πήρες την καρδούλα σου κι εσύ
Σαλιαρέλη Ν.11
Σου απαντώ εσένα προσωπικά για τελευταία φορά περιμένω μήνυμα σου στο νούμερο μου να μου τα πεις από εκεί για το ποιος θα συναντηςω και ποιον από κοντά ανώνυμα δεν μετράς και το ξέρεις , τελευταία φορά σου έγραψα και να το θυμάσαι , πάρε φοραΘα το ξεπερασει το θρυλικο νημα λες; Θελει ακομα 567 σελιδες μαλακιας και κομπλεξισμου. Παει καλα μεχρι τωρα παντως.
Όσο για το τσόλι θα το συναντήσουν αυτοί που πρέπει μην ανησυχείς κι εσυ
Εδω Zebu. Λαθος ανθρωπο παρεθεσες.Σου απαντώ εσένα προσωπικά για τελευταία φορά περιμένω μήνυμα σου στο νούμερο μου να μου τα πεις από εκεί για το ποιος θα συναντηςω και ποιον από κοντά ανώνυμα δεν μετράς και το ξέρεις , τελευταία φορά σου έγραψα και να το θυμάσαι , πάρε φορα