rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.945
- Πόντοι
- 3.446
Ο Τομ Κρουζ δεν έκανε οικονομία στα καύσιμα, τάπα το πήγαινε το F-15Έχει ένα δίκιο και ο Τομ Κρουζ....
Ο Τομ Κρουζ δεν έκανε οικονομία στα καύσιμα, τάπα το πήγαινε το F-15Έχει ένα δίκιο και ο Τομ Κρουζ....
F 14 Ήταν στο πρώτο κ F 18 στο
Όχι απλά μου αρέσει !!! Θέλω να τον γλύψω αφού δεν τον δίνεις !!Είπα να πω μια καληνύχτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σου αρέσει ;
Ωραια η σουφριτσα σου μαρακι.κριμα που δε τη προσφερεις.
Δεν κατάλαβες καλά κουκλίτσα μου (η κουκλίτσε μου) .Ευτυχώς υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ που ξέρουν να σέβονται Τώρα για τους υπόλοιπους δεν θα μπω καν στον κόπο να τους απαντήσω. Λες και δηλαδή τους υποχρέωσα κάνουν. Αν δεν ήθελαν δεν θα ήταν καν στο νήμα μου
Αν δεν υπήρχε και το ανατολικό μπλοκ!150 χωρίς κωλο και βυζιά, εντάξει, έχει τρελάνει κόσμο ο καπιταλισμος
Τι είναι αυτα τα φου κάτι τύποι?F 14 Ήταν στο πρώτο κ F 18 στο
Όχι απλά μου αρέσει !!! Θέλω να τον γλύψω αφού δεν τον δίνεις !!
Μωράκι μουεγω βλεπω ενα πολυ ωραιο μουτρακι παντως, κωλάρα άρρωστη, βυζακι ομορφο.
πολυ συντομα θα κανονισω ραντεβου με την επιστροφη μου Αθηνα.
Όχι αγάπη μου η κάθε κοπέλα ορίζει το ποσό που αυτή θέλει. Ύστερα εσείς κρίνεται αν θέλετε/μπορείτε κλπ . Σε λίγο θα πρέπει η κάθε κοπέλα να παίρνει άδεια από όλους και να αποφασίζεται εσείς σε δημοπρασία τι ποσό σας βολεύει για λογαριασμό της .Ρε μπαγλαμαδες ποτε θα μαθετε οτι εμεις καθοριζουμε την αγορα;
Αμα τις μαθαινετε ετσι, τοσα θα ζητανε..
Το νήμα ξεκίνησε με αφορμή μια φωτογραφία μου γιατί είδα πως υπήρχαν ερωτήσεις για το στήθος μου. Έπειτα ακολούθησαν ερωτήσεις από εσάς για το ποσο. Όποτε καταλάβες νομίζω…Δεν κατάλαβες καλά κουκλίτσα μου (η κουκλίτσε μου) .
Δεν είναι νήμα ΣΟΥ .
Τι νήμα είναι δικό ΜΑΣ , του site αρχικά και ιδιαιτέρως των μελών που παραθέτουμε τις εμπειρίες και τις προτάσεις μας .
Εσύ από την μεριά σου καλά έκανες και έστησες το μαγαζάκι σου εδώ , να πουλήσεις την πραμάτεια σου .
Τον αν θα ψωνίσουμε ή όχι θα το κρίνουμε μόνο ΕΜΕΊΣ , άνθρωποι με χιλιόμετρα στον χώρο .
Για αυτό άσε τα ΜΟΥ και το υφακι .
Με αγάπη πάντα .
Καλησπέρα αγάπημενε μου
δεν πειραζει!πες μια καλημεραΛάθος συγνώμη
Λάθος συγνώμη
Βρε Μαρία τόσο πολύ δουλειά έχεις όπως λες αλλά πως γίνεται να ξημερωβραδιαζεσαι στο site κανε την δουλειά σου και άσε εμάς να σχολιάζουμεΌχι αγάπη μου η κάθε κοπέλα ορίζει το ποσό που αυτή θέλει. Ύστερα εσείς κρίνεται αν θέλετε/μπορείτε κλπ . Σε λίγο θα πρέπει η κάθε κοπέλα να παίρνει άδεια από όλους και να αποφασίζεται εσείς σε δημοπρασία τι ποσό σας βολεύει για λογαριασμό της .