πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.504
- Πόντοι
- 12.056
δες μυνηματα και θα καταλαβεις πολυ κλαμαΓραμματοσημο δλδ.
δες μυνηματα και θα καταλαβεις πολυ κλαμαΓραμματοσημο δλδ.
βλεπω τον περιποιηθηκες ωραια τον φιλο !Δεν σας έχω δείξει με πίπα,ας σας δείξω τωρα
Να σου πω, δεν έχω προβλημα,απλά δεν ειχαν συγχρονιστει οι ωρες μας ,τις ωρες που μπορούσε αυτος δεν μπορούσα εγω ,και αντιστροφως και αρχισε να μου λεει "δεν θέλεις μαζί μου,δεν με θελεις και τετοια,και εγω τσαντιστηκα,και ενω μάλιστα τον ειχα κραξει και εδω μεσα,μου ζήτησε και μετά παλι ραντεβου προσωπικα στο βαιμπερ,και ενω του απαντουσα επιθετικα,με ρωταγε κιολας "τι έπαθες;"Βρε Αγγελική μου τι του έχεις κάνει του τύπου και έχει εμμονή μαζί σου:
Α τα έχεις δει ε;δες μυνηματα και θα καταλαβεις πολυ κλαμα
Ολους τους φαν μου τους περιποιουμαι,και οσους μου ειναι και ζεστοι μαζι μου και επικοινωνιακοι,και καλοι στον αγωναβλεπω τον περιποιηθηκες ωραια τον φιλο !
ξανα ζηλεψα και το δικο μας ραντεβου !
Πάτα στο προφιλ του να δεις τα αντιστοιχα μηνύματα,και αρχισε κιολας να μου λεει στο βαιμπερ"δεν πας με αλβανους,οτι δεν κλεινω μαζί του επειδή εχω προβλημα με την καταγωγη του,ενω εγώ πολυ απλα δεν μπορούσα τις ωρες που ελεγε. Δηλαδη ετσι απο μονος του με εβγαλε ρατσίστρια χωρίς να είμαιΓραμματοσημο δλδ.
δες μυνηματα και θα καταλαβεις πολυ κλαμα
Κόμπλεξ ο τύπος. Είδα τα μηνύματα στα τραβελια τριγυρνάειΠάτα στο προφιλ του να δεις τα αντιστοιχα μηνύματα,και αρχισε κιολας να μου λεει στο βαιμπερ"δεν πας με αλβανους,οτι δεν κλεινω μαζί του επειδή εχω προβλημα με την καταγωγη του,ενω εγώ πολυ απλα δεν μπορούσα τις ωρες που ελεγε. Δηλαδη ετσι απο μονος του με εβγαλε ρατσίστρια χωρίς να είμαι
Εγω άμα δω οτι ο αλλος λέει μαλακίες τον βγάζω στον τάκο για να δει οτι δεν μπορεί να λεει οτι θέλει,και να δουν οτι έχω δικιο και εγωΚόμπλεξ ο τύπος. Είδα τα μηνύματα στα τραβελια τριγυρνάει
Πολλοί μάλιστα είναι αυτοι που με υποστηρίζουνΚονδυλώματα.
Μπράβο μαλακες υποστήριξε την
![]()
Φαντάσου για τι μαλακες μιλάμεΠολλοί μάλιστα είναι αυτοι που με υποστηρίζουν
Και στην μάνα σου τριγυρνάωΚόμπλεξ ο τύπος. Είδα τα μηνύματα στα τραβελια τριγυρνάει
...αδελφε δερματολογος-αφροδισιολογος ?!?!?Κονδυλώματα.
Μπράβο μαλακες υποστήριξε την
![]()
Τι είναι ;...αδελφε δερματολογος-αφροδισιολογος ?!?!?![]()
Μην ακουω για μάνες και πατεράδες,δεν ξέρετε τι περναει ο καθενας,αν του ειναι αρρωστοι οι γονείς,αν τους εχει χάσειΚαι στην μάνα σου τριγυρνάω
Κοιτα εγώ παρατήρησα κάποιες ελιές στο μουνι σου . Και πιστεύω ότι είναι καλό να ενημερώσω και τα άλλα άτομα εδώ στο σάιτ . Οπότε σταμάτα να ανεβάζεις συνομιλίες μας και απαντά στα ίσα .Μην ακουω για μάνες και πατεράδες,δεν ξέρετε τι περναει ο καθενας,αν του ειναι αρρωστοι οι γονείς,αν τους εχει χάσει
...οχι αδελφε, δεν "ρωτας απλως" απο περιεργεια ή ανησυχια αλλα πετας υπουλα λασπη γιατι υπαρχει εμπαθεια προς την κοπελα (μετα το ακυρο κ τα μπινελικια που εφαγες).Τι είναι ;
Δεν ξέρω απλώς ρωτάω και δεν απανταει
Ρε θα γίνετε ντόμπροι ποτέ;...οχι αδελφε, δεν "ρωτας απλως" απο περιεργεια ή ανησυχια αλλα πετας υπουλα λασπη γιατι υπαρχει εμπαθεια προς την κοπελα (μετα το ακυρο κ τα μπινελικια που εφαγες).
Καλυτερα μν το συνεχιζεις, ολοι καταλαβαμε τι παιζει κ αν θες να σου πω, δεν κανεις ζημια στην κοπελα αλλα σε ολους τους υπολοιπους που συναντηθηκαν μαζι της και τους βαζεις σε σκεψεις, ανησυχια κ ενδεχομενως σε ιατρικες εξετασεις, απλα επειδη πεταξες μια μαλακια!