Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.594
Είπα να πω μια καληνύχταΤι έχουμε εδώ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σου αρέσει ;Τι πάτος !!!! Πωω
Είπα να πω μια καληνύχταΤι έχουμε εδώ?
σου αρέσει ;Τι πάτος !!!! Πωω
Το νινί,το νινί...
Το νινί,το νινί...
Χαχαχα θα σας πεθάνωΑκατάλληλες για καρδιακους αυτές οι φωτογραφίες
Εκτός αν αναστήσει και νεκρούςΑκατάλληλες για καρδιακους αυτές οι φωτογραφίες
Όλοι εγέρθητιΕκτός αν αναστήσει και νεκρούς
Εγέρθητι και Διεγέρθητι μη σου πω.Όλοι εγέρθητι
Έτσι σας θέλωΕγέρθητι και Διεγέρθητι μη σου πω.
Εμείς τα νιάτα έχουμε ενέργεια (και άλλα!),κάτσε καλάΈτσι σας θέλω
Φίλε, δεν αντιγράφεις την κριτική εδώ, μιας και είσαι ο πρώτος που την έχεις δει;Επειδή εγώ έχω δοκιμάσει και έχω γράψει μίνι κριτική στις ανεξάρτητες, απ΄ ότι φαίνεται πρώτος και την μοναδική μέχρι στιγμής, θα πω τα εξής:
Ναι, είναι καυλάκι.
Δυστυχώς δεν τα τιμά τα 150. Θέλει ακόμα δουλειά και απέχει πολύ από το χαρακτηριστεί VFM.
Σαφέστατα υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες εκεί έξω, θέλει όμως ψάξιμο και χρόνο!
Δεν υπαρχει ''μου''. Φτιαξε δικο σου site αμα θες να ειναι ''μου''.Εδω οτι νημα ανοιγεται ανηκει στα μελη,ουτε σε αυτον που το ανοιξε ουτε σε κανεναν.Σχολιαζει οποιος θελει και γραφει οτι θελει και αν αυτα ειναι αρνητικα σχολια,καλως να γραφτουν. Αυτα! Καλωσηρθες.Αν δεν ήθελαν δεν θα ήταν καν στο νήμα μου
Πολύ ωραίο μουνακι για γλυψιμο αλλά και ο κολος σου δουλεμενος γτ δεν τον δίνεις? σίγουρα έχεις κάνει πρωκτικό στο παρελθόν!!!
Δεν νομίζω να έχει τόση σημασία από ποιον είναι... σημασία έχει ότι είναι λίγο ανοιχτός!!!!Μπορεί να είναι από γκομενο δουλεμένο.....
Δεν νομίζω να έχει τόση σημασία από ποιον είναι... σημασία έχει ότι είναι λίγο ανοιχτός!!!!
Αμα τον έδινε πολύ ευχαρίστως!!!Οποτε λες να βοηθησουμε να ανοιξει λιγο περισσοτερο; Χαχαχα!
Ότι και να ναι ...το έχει πάρει από πίσω σίγουρα...έτσι όπως το βλέπω εγώ!!!Άρα είναι δουλεμένος από ερασιτεχνική χρήση οπότε......δεν σε καλύπτει η εγγύηση!
Οι έμπειροι πραγματογνωμονες του bou.com απεφανθησανΠολύ ωραίο μουνακι για γλυψιμο αλλά και ο κολος σου δουλεμενος γτ δεν τον δίνεις? σίγουρα έχεις κάνει πρωκτικό στο παρελθόν!!!
Ρε μπαγλαμαδες ποτε θα μαθετε οτι εμεις καθοριζουμε την αγορα;Καλώς ή κακώς έχει καθοριστεί ότι οι 20χρονες ζητάνε 150/ώρα