rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.943
- Πόντοι
- 3.446
Ο Daddy έτσι λέει.Δεν έχει αλλάξει στιχουςΈχει πάει στην Παρί ο Ράμος έχεις μείνει λιγο πίσω ..
Ο Daddy έτσι λέει.Δεν έχει αλλάξει στιχουςΈχει πάει στην Παρί ο Ράμος έχεις μείνει λιγο πίσω ..
Είσαι Ρεάλ Μαδρίτης?Παίζω μπάλα σαν τον Ράμος μεσ’ το bernabeu
Μέσα επεσες ρε τυπε και για το Ραμος , σαιτα είσαι !!!Παίζω μπάλα σαν τον Ράμος μεσ’ το bernabeu
Όχι είμαι η ΜαριαΕίσαι Ρεάλ Μαδρίτης?
Παιξτο στοίχημασωστα ...Αντε ....και στην παράταση.
Αν πάει στα πεναλτι εκτιμώ θα χάσει!
Κατάπωση σκέτη + 60 κατάπωση με γαργάρα και bubbles + 80 , κάπου εκεί την κόβωCim με κατάποση ,
Ενημερώστε με παρακαλώ για το κόστος .
Κατάπωση σκέτη + 60 κατάπωση με γαργάρα και bubbles + 80 , κάπου εκεί την κόβω
Παίζεις στοίχημα?Παιξτο στοίχημα
Συγχαρητήρια στον γραμματέα μου ,ενημερώνει για λογαριασμό μουΚατάπωση σκέτη + 60 κατάπωση με γαργάρα και bubbles + 80 , κάπου εκεί την κόβω
Όχι παίζω μου παίζω παιχνίδια ερωτικά ΜΟΝΟΠαίζεις στοίχημα?
ΠαιχνιδιάραΌχι παίζω μου παίζω παιχνίδια ερωτικά ΜΟΝΟ
Έχω πολλούς εδώ μέσαΝα γραφεί άραγε η ίδια ή έχει βάλει γραμματέα?
Δεν παίζω αποδόσεις 1.10Παιξτο στοίχημα
Ποιο Μαράκι βρε ΣαλιαρέληΜαράκι μην πέφτεις στο τρυπακι να απαντάς σε όλους μας που λέμε κάτι.
Κάνε την δουλεια σου εσύ με το να ενημερώνεις για εσένα και αν δεις κάτι που γράφεται και δεν ισχύει μπορείς να πάρεις θεση
Οι αναλογίες που αναφέρεις, οι φωτογραφίες σου και το πρόσωπο σου (με ένα κιλό μεικαπ και φουσκωμένα χείλη) τείνουν να υπονοούν την δήλωση σου ψευδή. Είσαι μία εμφανίσιμη κοπέλα, αυτό μόνο.Υπαρχουν εκατομμύρια σαν κι εσένα ανά τον κόσμο.Μην ορκίζεσαι
Έχεις δίκιο μωράκιΜαράκι μην πέφτεις στο τρυπακι να απαντάς σε όλους μας που λέμε κάτι.
Κάνε την δουλεια σου εσύ με το να ενημερώνεις για εσένα και αν δεις κάτι που γράφεται και δεν ισχύει μπορείς να πάρεις θεση
1.70 και 56 κιλά τι είδους αναλογίες είναι δηλαδη ;Οι αναλογίες που αναφέρεις, οι φωτογραφίες σου και το πρόσωπο σου (με ένα κιλό μεικαπ και φουσκωμένα χείλη) τείνουν να υπονοούν την δήλωση σου ψευδή. Είσαι μία εμφανίσιμη κοπέλα, αυτό μόνο.Υπαρχουν εκατομμύρια σαν κι εσένα ανά τον κόσμο.