Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Το μαλλί σου είναι για τράβηγμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωράκι μου
Υ.Γ.:Κωλοοοοος
Το μαλλί σου είναι για τράβηγμα.
Μωράκι μου
Ομορφη κοπελα.Γεια σας για όσους αναρωτιούνται για το στήθος μου
Έλα τώρα εσύ,το παρακανες...ΑΣΧΗΜΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΩΛΟΣ!
ΑΣΧΗΜΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ!
ΑΣΧΗΜΑ ΧΟΝΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΑ!
ΥΓ: ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ!
++++++++ρε τύποι προς τι όλα αυτά?
γράφτηκαν, ξαναγράφτηκαν...κι έκανα ολόκληρη ανάλυση πιο πίσω.
όποιος θέλει δίνει.
είναι πολλά 150 για τον μέσο έλληνα? ΕΙΝΑΙ.
είναι πολλά 150.000 για μια 911 για τον μέσο έλληνα? ΕΙΝΑΙ.
είναι πολλά 2-3 μύρια για ένα καλό σπίτι για το μέσο έλληνα? ΕΙΝΑΙ.
γιατί δεν φωνάζει κανείς για όλα τα υπόλοιπα τα ακριβά και απλώς τα αποδέχεται ως τέτοια και μόνο τα θαυμάζει στο ίντερνετ?
γιατί δεν στέλνετε μειλ στην porche όλοι μαζί αγανακτισμένοι να ρίξει τις τιμές, γιατί εδώ είναι ελλάδα?
Ωραίο μαγιό !! Ωραία θάλασσα .. όχι στα βαθειά !
Μωράκι μου
Είμαι η άσχημη Μαρία
Σου λέω εγώ τι νιώθω....και πως πέρασα μαζί σου...!!!Δεν νιώθω ανταγωνιστικά απέναντι στο κορίτσι!
Καλησπέρα
Μωράκι μου
Έλιωσα με τον Μάριο τον άσβερκο !!@Maria. Να ρωτήσω , άνοιξε το νήμα χθες , έχει φτάσει 22 σελίδες , εσύ έχεις γράψει καμία 80αρια μηνύματα , πότε προλαβαίνεις να κάνεις τα ραντεβού που λες ότι σε ψάχνουν όλοι (χωρίς να σε έχει συναντήσει κανείς , τουλάχιστον από το site) .
Μήπως , λέω εγώ τώρα μας απαντάει κανένας Μάριος ασβερκος και το Μαράκι μαζεύει 150αρια ?
Άβυσσος το bou
Την ίδια απορία είχα και εγώ με πρόλαβες,,, μπαίνοντας μόλις τώρα στο νήμα και ξεφυλλίζοντας 22 σελίδες σε ούτε 2 ημέρες....@Maria. Να ρωτήσω , άνοιξε το νήμα χθες , έχει φτάσει 22 σελίδες , εσύ έχεις γράψει καμία 80αρια μηνύματα , πότε προλαβαίνεις να κάνεις τα ραντεβού που λες ότι σε ψάχνουν όλοι (χωρίς να σε έχει συναντήσει κανείς , τουλάχιστον από το site) .
Μήπως , λέω εγώ τώρα μας απαντάει κανένας Μάριος ασβερκος και το Μαράκι μαζεύει 150αρια ?
Άβυσσος το bou
Δεν σου αρκεί ότι απλά είσαι εμφανίσιμη, θέλει ο γυναικείος εγωισμός σου να βαυκαλιζεται ότι είναι μοντέλο;1.70 και 56 κιλά τι είδους αναλογίες είναι δηλαδη ;
Απίστευτος κωλος...
Μωράκι μου
Έχουν τρόπους οι συνμυστες.Μα καλά κανένας δεν ρώτησε άμα κάνει παρτουζες???.ντροπή!
ε και τι νομίζεις... το πιθανότερο Αλβανεζίτσα γεννημένη στο Ελλάδα νάναι...Ομορφη κοπελα.
Το ελληνιδα βεβαια προδιαθετει σε φολοκατασταση, καλυτερα να εγραφες Αλβανεζα, αυτες τα τιμανε τα λεφτα.