Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.275
- Πόντοι
- 201
Νταβάδες προμοτορες δεν υπάρχουν ξεκολλά μυστή….. το σάιτ είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ…Σιγά μην γράφει η ίδια, όπως στις περισσότερες εδώ ασχολείτε ο νταβας
Νταβάδες προμοτορες δεν υπάρχουν ξεκολλά μυστή….. το σάιτ είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ…Σιγά μην γράφει η ίδια, όπως στις περισσότερες εδώ ασχολείτε ο νταβας
Υπάρχει μια διαφορά, η οποία όμως είναι και ειδοποιός.
Το αυτοκίνητο και το σπίτι μπορείς να τα πουλήσεις και να πάρεις πίσω κάποια χρήματα.
Στο γαμήσι, αυτό το παραπάνω, δεν είναι εφικτό.
εύγε !Υπάρχει μια διαφορά, η οποία όμως είναι και ειδοποιός.
Το αυτοκίνητο και το σπίτι μπορείς να τα πουλήσεις και να πάρεις πίσω κάποια χρήματα.
Αυτό ακριβώςΣιγά μην γράφει η ίδια, όπως στις περισσότερες εδώ ασχολείτε ο νταβας
Μπορεις ομως να πουλησεις μουρη για το γαμησι που εριξες!
Είναι σαν να πουλάς μούρη για νοικιάρικο.
Δεν διαφωνω. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι καποιοι το κανουν!
Τύπου δηλαδή να καλείς στο κινητό και να λες:
ΜΑΜΑ!!! ΜΑΜΑ!!! Έκανα βόλτα με Μαζεράτι!!! ;;;
Υπάρχει μια διαφορά, η οποία όμως είναι και ειδοποιός.
Δεν νιώθω ανταγωνιστικά απέναντι στο κορίτσι!Eσενα δεν προκειται να σε φτασει καμια...μην το ψαχνεις...!!!!
Ευχαριστώ πολύ Άννα μου για την υποστήριξηΕυγενής άμιλλα!
Κ κυρίως όσον αφορά εμένα γυναικεία αλληλεγγύη κ ας διαρρηγνυουν κάποιοι τα ιμάτια τους ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (γενικώς και ειδικότερα στο χώρο μας) κ ότι όλα γίνονται στην καλύτερη με υστεροβουλία στην χειρότερη με χαιρεκακια κ πονηριά
Χωρίς να παίρνω θέση πάνω στο αν συμφωνώ η διαφωνώ με τη διαχείριση της κοπέλας, αυτό είναι δικό της θέμα. Η αλληλεγγύη μ ως γυναίκα κ ως εργαζόμενη παραμένει.
Ευχαριστώ πολύΠάντως μ κάνει εντύπωση για καινούργια πως έμαθες τόσο γρήγορα το σάιτ …. Εύγε Μαρία !! Εύχομαι τα καλύτερα ….
ετσι το επομενο σταδιο ειναι να γινεται συνεταιρακιαΔεν νιώθω ανταγωνιστικά απέναντι στο κορίτσι!
Ευχαριστώ πολύ Άννα μου για την υποστήριξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ
Κορίτσια το πρώτο τρίο μαζί μου... αφου δεν έχω πάει με καμία σας ακόμα...Ευχαριστώ πολύ Άννα μου για την υποστήριξη
Παίζω μπάλα σαν τον Ράμος μεσ’ το bernabeuη θέση της θα οριστεί απ' την ίδια και απ' την αγορά,
ανεξαρτήτως αν ξεκίνησε με αυτογκόλ.
Έχει πάει στην Παρί ο Ράμος έχεις μείνει λιγο πίσω ..Παίζω μπάλα σαν τον Ράμος μεσ’ το bernabeu
Μην ορκίζεσαιΔεν είσαι μοντέλο κοπελιά και ακόμα κι αυτές έχουν αρκετές ατέλειες.
Εγώ παίζω εκτός έδρας .Έχει πάει στην Παρί ο Ράμος έχεις μείνει λιγο πίσω ..