Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.741
Θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι τα χρόνια σουΕ μαζί με τα κλωνάρια είπα να εμφανιστω και εγω.
Θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι τα χρόνια σουΕ μαζί με τα κλωνάρια είπα να εμφανιστω και εγω.
Καλά κάνεις!!!Θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι τα χρόνια σου
κοίτα τώρα...Θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι τα χρόνια σου
Πλάκα έκανα μόνο για σεβασμό δεν είσαι εσυΚαλά κάνεις!!!
Το ξέρω μωρό μου απλώς ξέρεις πως όταν μιλάει κάποιος δίχως τρόπους του ανταποδίδω αναλόγωςγνωρίζεις τι είσαι εμφανησιακά. ότι κι αν σου πουν.
γιατί τρελαίνεστε όλες με ένα αρνητικό σχόλιο?
Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ απλώς πρόσεχε οι κανίβαλοι εδώ μην πουν πως είσαι προμοτορας/κλώνος η αστροναύτηςποτέ δεν ξέρειςτο πολύ όμορφη το επιβεβαιώνω
είμαι out of reachΜωρό μου σε ευχαριστώ πολύ απλώς πρόσεχε οι κανίβαλοι εδώ μην πουν πως είσαι προμοτορας/κλώνος η αστροναύτηςποτέ δεν ξέρεις
Και πάλι καλά κάνεις και απόλυτο δίκιο έχεις!! Παίρνω πολύ σοβαρά την άποψη σου να το ξέρεις!!!Πλάκα έκανα μόνο για σεβασμό δεν είσαι εσυ
O Κύριος Γιάννης??? Μα φυσικά και (δεν) είναι. Τον ξέρουν οι περισσότεροι από παλιά εδώ μέσαΜωρό μου σε ευχαριστώ πολύ απλώς πρόσεχε οι κανίβαλοι εδώ μην πουν πως είσαι προμοτορας/κλώνος η αστροναύτηςποτέ δεν ξέρεις
Λες ποίο μεγάλο σκορ ε ,οκ πάμε για τριαρα
Ο ζαν κλωΒρώμισε (μίλησε) κανείς?
Η συλβηΟ ζαν κλω
Υπερβολικά εντυπωσιακός αυτός ο κωλοςΚαληνύχτα καυλακια
Επί του προκειμένου εδώ έχουμε κουβα η vfm .ΥΓ. Εποχές προ 1ου Μνημονίου, μέχρι και 300ευρα πηγαίνανε καμία φορά στον κουβά (όχι 100 ή 150), σε τρελά city tour τότε (οι πιο παλιοί θυμούνται και καταλαβαίνουν τι λέω).
Έξυπνο, αν και δεν αναφερόμουν στα μαύρα μεσάνυχτα! Ο @Rebirthed Sapiens Sapiens ξέεεεεεεερει.Η συλβη