shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Και εγώΚαφεδάκι περιμένω
Και εγώΚαφεδάκι περιμένω
Εγώ τον πίνω πολύ γλυκό εσυ σέσκουλα μου ;Και εγώ
Εγώ Μαρία μου , σκέτο.Εγώ τον πίνω πολύ γλυκό εσυ σέσκουλα μου ;
Αυτοτιμωρια ο σκέτοςΕγώ Μαρία μου , σκέτο.
αντιστοιχεί σε αυτό το μπροστινό;
ΟΥΑΟΥ!
Για κάποιους απλή απόλαυσηΑυτοτιμωρια ο σκέτος
Ακριβέσταση η πρόβλεψηΑυτό το πίσω
αντιστοιχεί σε αυτό το μπροστινό;
ΟΥΑΟΥ!
Γουσταααα είναι αυτά ισχύειΓια κάποιους απλή απόλαυση
Όπως το καλό σεξΓουσταααα είναι αυτά ισχύει
Όλα σχετικά είναι σε τούτη τη ζωηΌπως το καλό σεξ
Έχεις σπουδάσει στο σώμα ορκωτών εκτιμητών; γιατί μέσα έπεσες100 μαξ.. κατα την αποψη μου παντα τη ταπεινη
Οχι αποψη λεγεται προσωπικη.Έχεις σπουδάσει στο σώμα ορκωτών εκτιμητών; γιατί μέσα έπεσες
Άποψη βάση φωτογραφιών ; Μάλιστα … γιατί από κοντά δεν νομίζω να έχουμε βρεθεί διότι δεν θα είχες την ιδια άποψηΟχι αποψη λεγεται προσωπικη.
Ενημερωμένο σε βρίσκω πάντως ενημερωμένη είμαι εξίσου και εγώΚαλή είναι η έπαρση γενικά. Όταν μπορείς να την υποστηρίξεις μεν; Τέλεια. 150ε ειναι 5 μεροκάματα άν παίρνεις 4 ευρώ την ώρα. Για το δικό σου καλό σκέψου τα λίγο καλύτερα περπατώντας θα δείς πολλά.
Τι εννοείς αγαπητέ ;Αυτή έχει περάσει από δελα ή κάνω λάθος;
Καλώς ορίσατε φιλτατε στο bou .Θέλω να μοιραστώ και εγώ την σημερινή μου εμπειρία με το Μαράκι.Εδώ και καιρό έβλεπα που γίνεται πόλεμος στο νήμα της και η αλήθεια είναι πως μου τράβηξε το ενδιαφέρον και έκανα το κασκαντεριλικι.Θα τα γράψω λοιπόν λεπτομερως και όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.Λοιπόν η εν λόγω κορασίδα ήρθε με μια καθυστέρηση των 15 λεπτών .Μόλις άνοιξα την πόρτα και την είδα μπορώ να πω πως δεν περίμενα να είναι τόσο εντυπωσιακή παρουσία , σαν πρώτη εντύπωση είναι ένα νεαρό κορίτσι γεμάτο χαρά και ζωντάνια που άνετα μπορείς να κάθεσαι και να συζητάς για ώρες μαζί της είναι ευχάριστη και για παρέα αλλα και όχι μόνο , για να μπω στο θέμα για το οποίο ενδιαφέρει το καθένα εδώ μέσα φαντάζομαι, ξεκίνησε με ελεύθερο στοματικο πολυ καυλωτικο και κάπως έτσι εγινε η πρώτη εκτόνωση πολυ γρήγορα στο στόμα της .. μετά από μικρό break ξεκινήσαμε για την δεύτερη αυτή από πάνω λίγο amateur θα ελεγα σε αυτή τη στάση αν και εμένα είναι του γούστου μου αυτού του στυλ , και η επόμενη στάση όπου έγινε και το τελειωτικό ήταν στα 4 που με αυτή την κωλαρα στημένη και να σε κοιτάει με τα κωλο μάγουλα δεν μπορείς να κρατηθείς και πολύ όσο και να σφίγγεις τα σαγόνια , αυτό ήταν και το φιναλε .στον χρόνο της τυπική ουδέν παράπονο. Το κορίτσι είναι πολύ πρόσχαρο να σε ικανοποιήσει στο μέγιστο μπορώ να πω και για το αν θα την ξανά συναντούσα; Δεν θα το σκεφτόμουν καν..
είναι ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ με αυτό τον πάτο δεν γίνεται να μην σπάσεις αυχένα αν τον δεις κάπου έξω θα σε πάνε στα επείγοντα να σου περάσουν νάρθηκα Αυτά τα ολίγα νομίζω τα ανάλυσα όσο καλύτερα θα μπορούσα καλα γαμησια να έχουμε όλοι μας .
Για το σώμα - εμφάνιση που έχει, μία χαρά είναι τα 150.Καλή είναι η έπαρση γενικά. Όταν μπορείς να την υποστηρίξεις μεν; Τέλεια. 150ε ειναι 5 μεροκάματα άν παίρνεις 4 ευρώ την ώρα. Για το δικό σου καλό σκέψου τα λίγο καλύτερα περπατώντας θα δείς πολλά.