FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Θα το κανεις ΤουρμποΝιτρο ??Στο συνεργείο το έχω
Θα το κανεις ΤουρμποΝιτρο ??Στο συνεργείο το έχω
Εσυ εισαι one man show , δεν εχεις προβλημαΑν και με τα λεγόμενα σου, είμαι ένας μπαχαλακης... η απουσία του κοριτσιού από το νήμα της δεν βοηθάει γενικά για καυλάντα...
Μπα το εχω κοψει πλέον φιλε, δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο... να μιλάω μόνος μου πάντως δεν το κάνω γιατί θα χρειαζόμουν τρελογιατρο...Εσυ εισαι one man show , δεν εχεις προβλημα
Και ενας εχει το νου του στους τσιπουρομεζεδες...μαγκα μου ετσι παει η αναλογια! Ενας γαμαει την κορασιδα, 500 το νημα και 1.000 την παιζουν με τις φωτο που ανεβαζει
Χρονος , χρονος... Τωρα με το ChatGPT θα το βαζουμε να μιλαει αυτο για μας, με τα μποτ των κοριτσιωνΜπα το εχω κοψει πλέον φιλε, δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο... να μιλάω μόνος μου πάντως δεν το κάνω γιατί θα χρειαζόμουν τρελογιατρο...
Hopeless romantic τον λενε στας εξωτερικουςΑγαπούλης και έτσι ?
Κοιταξε ειναι ενα περιεργο πραγμα Οπως στο ποδοσφαιρο, οι φιλαθλοι μιας ομαδας για ασχετους λογους διαλεγουν καποιον παιχτη να τα ριχνουν επανω του , στις ηττες ( πχ Παναθηναικος , Βυντρα ) ετσι και εδω καποια ευθυγραμμιση πλανητων εχει γινει και ξεχαρμανιαζουν ολοι σε αυτο το νημαΑυτό που όταν έφτιαξε το νήμα η Μαρια σχεδον όλοι της την έπεσαν και με τις φωτός έγινε της πουτανας και τώρα ενδιαφερόμαστε αν έγινε καλά το νυχάκι της, με ξεπερνάει πάντως...
Κρίμα να πηγαίνει χαμένο τέτοιο κορμι
Χαμένο ;Κρίμα να πηγαίνει χαμένο τέτοιο κορμι
Χαμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη γιατί δεν πηγαίνω τα βράδια στο σπίτι...Χαμένο ;
ΧαχαχαΧαμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη γιατί δεν πηγαίνω τα βράδια στο σπίτι...
...κοιτα μαγκα μου, εγω αναφερομουν στην αναλογια, ενω εσυ στην σειραΚαι ενας εχει το νου του στους τσιπουρομεζεδες
...τγ δν τα βρισκετε? Δν κανει σιδερωμα?!?!Ναι σορυ. Για εμένα προσωπικά ήθελα να πω.
Εννοούσα ότι θαυμάζω πολύ το σώμα σου αλλά δεν τα βρίσκουμε στις υπηρεσίες.
Ε ναι ρε συ Μετα τα γλεντια ερχεται η πεινα !!!...κοιτα μαγκα μου, εγω αναφερομουν στην αναλογια, ενω εσυ στην σειρα
Παντως για την σειρα στο συγκεκριμενο, θα συμφωνησεις νομιζω, πρωτα απολαμβανουμε το "γλυκο κ ζουμερο" και μετα βγαζουμε τα γουστα μας στα πιωματα
Στο σφουγγάρισμα τα χαλάει. Δεν στρίβει πολύ την μάπα και αργεί να στεγνώσει το πάτωμα και δεν με αφήνει να πάω τουαλέτα μην αφήσω πατημασιες...τγ δν τα βρισκετε? Δν κανει σιδερωμα?!?!
...να κλεινεις duo για να μοιραζονται οι δ΄λιεςΣτο σφουγγάρισμα τα χαλάει. Δεν στρίβει πολύ την μάπα και αργεί να στεγνώσει το πάτωμα και δεν με αφήνει να πάω τουαλέτα μην αφήσω πατημασιες