dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.685
- Πόντοι
- 22.886
ΤσουτσουριασαΕγώ δεν μένω στα λόγια αλλά στις πράξεις, κ έρχομαι σε επαφή με οποία γουστάρω….εσυ προφανώς είσαι γαμιας του πληκτρολογίου!
Μπρρρρρ
ΤσουτσουριασαΕγώ δεν μένω στα λόγια αλλά στις πράξεις, κ έρχομαι σε επαφή με οποία γουστάρω….εσυ προφανώς είσαι γαμιας του πληκτρολογίου!
Νέος είσαι εδώ στο φόρουμ…θα μάθεις!Τσουτσουριασα
Είπε ο "118 μυνήματα σε 12 χρόνια"Νέος είσαι εδώ στο φόρουμ…θα μάθεις!
Φαντάσου τι μαλακιες έχεις γράψει σε λίγους μόλις μήνες…mr. Χουφτερμαν σε κόβωΕίπε ο "118 μυνήματα σε 12 χρόνια"
Έκλεισα ήδη!Τελικά θα κλείσεις ραντεβού με την @Maria. ?
ναι πιστευω πως εχει ωραια πατουσακιαΘα γλύψεις πατουσακια ??
Πολυζώη μην ξερογλειφεσαι, θα το πω στην 110...εχει sold out
otan εχεις λερωμενη την φωλια σου καλο ειναι να κανεις τον ντοναλντ ντακΠολυζώη μην ξερογλειφεσαι, θα το πω στην 110...
Το Μαράκι το βλεπω σαν ανηψια μου... στα γόνατα (μου) θα την έχω...otan εχεις λερωμενη την φωλια σου καλο ειναι να κανεις τον ντοναλντ ντακ
Το Μαράκι το βλεπω σαν ανηψια μου... στα γόνατα (μου) θα την έχω...
Το Μαράκι το βλεπω σαν ανηψια μου... στα γόνατα (μου) θα την έχω...
άμα γνωρίζεις κάτι για το νύχι καλό είναι να ενημερώσεις το φόρουμ.Αυτό που όταν έφτιαξε το νήμα η Μαρια σχεδον όλοι της την έπεσαν και με τις φωτός έγινε της πουτανας και τώρα ενδιαφερόμαστε αν έγινε καλά το νυχάκι της, με ξεπερνάει πάντως...
Που να ξέρω τύπε? Η αισθητικός της είμαι? Θα μπει το κορίτσι και φαντάζομαι θα ενημερώσει... αν και για εμένα, δεν έχει καμία σημασία... όπως έχω πει και με κάλτσες με φτιάχνει...άμα γνωρίζεις κάτι για το νύχι καλό είναι να ενημερώσεις το φόρουμ.
θεωρώ ότι κάποιοι γνωρίζουν τι έχει γίνει με το νύχι και δεν μιλάνε, δε θέλουν να γνωρίζει η bou κοινότητα.Που να ξέρω τύπε? Η αισθητικός της είμαι? Θα μπει το κορίτσι και φαντάζομαι θα ενημερώσει... αν και για εμένα, δεν έχει καμία σημασία... όπως έχω πει και με κάλτσες με φτιάχνει...
Κάλτσες μιας και αναφέρθηκε είναι το φετίχ πολλών...Και γενικά εσώρουχα σέξι και τα παρελκόμεναΠου να ξέρω τύπε? Η αισθητικός της είμαι? Θα μπει το κορίτσι και φαντάζομαι θα ενημερώσει... αν και για εμένα, δεν έχει καμία σημασία... όπως έχω πει και με κάλτσες με φτιάχνει...
επιτέλους κάποιος ανοιξε το στόμα του, ευχαριστούμε φίλοςΈχει παραγγείλει καινούριο στην αντιπροσωπεία. Περιμένει να έρθει από Γερμανία