πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.825
- Πόντοι
- 12.056
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετοιμααααααααα μωράκια
Ετοιμααααααααα μωράκια
...μαγκα μου ετσι παει η αναλογια! Ενας γαμαει την κορασιδα, 500 το νημα και 1.000 την παιζουν με τις φωτο που ανεβαζειΤο έχετε Γαμησει το νήμα ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!!
...μαγκα μου ετσι παει η αναλογια! Ενας γαμαει την κορασιδα, 500 το νημα και 1.000 την παιζουν με τις φωτο που ανεβαζει
...εκθετικη λογαριθμικη κλιμακαΑυτο εννοουσες στην υπογραφη σου οτι τα κοριτσια θα στο ανταποδωσουν στο πολλαπλασιο;
Χαχαχα!
Εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις?...μαγκα μου ετσι παει η αναλογια! Ενας γαμαει την κορασιδα, 500 το νημα και 1.000 την παιζουν με τις φωτο που ανεβαζει
Εγω στη δεύτερη και επιδιώκω στην πρώτη κάποια στιγμή.. στην τρίτη σίγουρα όχι.Εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις?
Εγω στη δεύτερη και επιδιώκω στην πρώτη κάποια στιγμή.. στην τρίτη σίγουρα όχι.
Όποτε ας μείνουμε σε αυτά τα σχόλια κ όχι να ανεβάζετε 50 σελίδες για τα νύχια της κοπέλας! Κ ποσο μάλλον όταν μιλάμε για αστέρι…..Εγω στη δεύτερη και επιδιώκω στην πρώτη κάποια στιγμή.. στην τρίτη σίγουρα όχι.
Το έχεις γνωρίσει το κορίτσι μας? Αν θες γράψε μια κριτική... για τα παιδιά... εγω θα την γνωρίσω σίγουρα, άσχετα με τις κριτικές..Όποτε ας μείνουμε σε αυτά τα σχόλια κ όχι να ανεβάζετε 50 σελίδες για τα νύχια της κοπέλας! Κ ποσο μάλλον όταν μιλάμε για αστέρι…..
...μαγκα μου ετσι παει η αναλογια! Ενας γαμαει την κορασιδα, 500 το νημα και 1.000 την παιζουν με τις φωτο που ανεβαζει
Ετοιμααααααααα μωράκια
Αγαπούλης και έτσι ?Όποτε ας μείνουμε σε αυτά τα σχόλια κ όχι να ανεβάζετε 50 σελίδες για τα νύχια της κοπέλας! Κ ποσο μάλλον όταν μιλάμε για αστέρι…..
Και να φτιάξει το νύχι (οχι τα πόδια της) , τις κάλτσες δεν τις βγάζει! Είναι το φετίχ της!! Έτσι την θέλουμε, καλτσωμενη, οχι ξεκαλτσωτη! Πες @Maria.Μαρια πες μου οταν φτιαξουν τα ποδια σου..Ανυπομονω να βρεθουμε
Θα γλύψεις πατουσακια ??Μαρια πες μου οταν φτιαξουν τα ποδια σου..Ανυπομονω να βρεθουμε
Εγώ δεν μένω στα λόγια αλλά στις πράξεις, κ έρχομαι σε επαφή με οποία γουστάρω….εσυ προφανώς είσαι γαμιας του πληκτρολογίου!Αγαπούλης και έτσι ?