vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.648
- Πόντοι
- 1.436
Δεν το είχα σκεφτεί. Πρέπει να βρω άλλη μια δυνατή στο σφουγγαρισμα...να κλεινεις duo για να μοιραζονται οι δ΄λιες
Δεν το είχα σκεφτεί. Πρέπει να βρω άλλη μια δυνατή στο σφουγγαρισμα...να κλεινεις duo για να μοιραζονται οι δ΄λιες
Πάω μια βόλτα από το νήμα της ναομυ που έχει κάνει μπράτσα από την μετακόμιση....να κλεινεις duo για να μοιραζονται οι δ΄λιες
Πάω μια βόλτα από το νήμα της ναομυ που έχει κάνει μπράτσα από την μετακόμιση.
Αν δεν γυρίσω θα με έχει σκοτώσει.
Το ποιο? Είμαι και μεγάλος άνθρωπος... δεν κατάλαβα..Χρονος , χρονος... Τωρα με το ChatGPT θα το βαζουμε να μιλαει αυτο για μας, με τα μποτ των κοριτσιων
Δεν έχω κουράγιο να γράψω γιατί αν αρχίσω, θα γράφω μέχρι το πρωί...Άστο μωρό μου μας έκανες μούσκεμα
Χαχαχαχα μωρό μΔεν έχω κουράγιο να γράψω γιατί αν αρχίσω, θα γράφω μέχρι το πρωί...
Μωρό μ ελπίζω να σε κούρασα με την καλή έννοια .Όταν πάω σπίτι αν αντέξω θα γράψω...βιβλίο δηλαδή , εγκυκλοπαιδεια...
Μόνο καρδούλες μπορώ να βάλω σε ότι ποσταρεις πλέον...ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ... κλεινουν τα ματια μου, θέλω τόσα να γράψω αλλά φοβάμαι μην ξεχάσω τίποτα και θα είναι κρίμα... Μαρία θα λέμε και θα κλαίμε...Μωρό μ ελπίζω να σε κούρασα με την καλή έννοια .
Να σε ξεθέωσα δηλαδη
Όχι να σε ζάλισα
Καλη ξεκούραση μωράκι μουΜόνο καρδούλες μπορώ να βάλω σε ότι ποσταρεις πλέον...ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ... κλεινουν τα ματια μου, θέλω τόσα να γράψω αλλά φοβάμαι μην ξεχάσω τίποτα και θα είναι κρίμα... Μαρία θα λέμε και θα κλαίμε...
Επίσης πολυβόλο μου! Νάνι τώρα..Καλη ξεκούραση μωράκι μου
Επίσης πολυβόλο μου! Νάνι τώρα..
μαλιστα μαλιστα ΑΞΙΟΣ τεκνον μουΚριτική θα γράψω άλλη μερα γιατι θέλω να τα θυμηθω όλα και με πιέζει ο χρόνος σήμερα...λοιπόν, συνάντηση χθεσινοβραδινη με το Μαράκι μας... όμορφη κοπέλα, εκεί γύρω στο 1.70 , μελαχρινακι που σε ποτίζει φαρμάκι (που λέει και το τραγουδι) για πλάκα. Λεπτομέρειες για το πως ήρθε ντυμένη κ.τ.λ στην κανονική κριτική. Ήρθε με πολύ ορεξη, ενδεχομένως και λόγω της καλής επικοινωνίας που είχαμε τόσον καιρό μέσω viber (2-3 φορές δεν έκατσε να την δω) ... βρε κατσε να έρθουν τα ποτά να της λεω εγω, να με γδυνει το μωρό.. λες και εγω ήμουν το callboy και εκείνη ο πελάτης... το ραντεβού κλείστηκε για 1 ώρα οι οποίες έγιναν 2 με συνοπτικές διαδικασίες (ευτυχώς ήμουν το τελευταίο ραντεβού για χθες)... σεξ σε διάφορες στάσεις.. Μη, δεν άκουσα πουθενά... στα 4, από πάνω μου cowgirl, από πάνω μου ανάποδα, ιεραποστολικο, ιεραποστολικο με ψηλά τα πόδια, 69... χαμουλης... δεν κλέβει στον χρόνο καθολου, μάλλον ήθελε να με "βιάσει" , σοσιαλ φουλ, διαφόρων θεμάτων με ενδιαφέρον... κάπου είχα γράψει στο νήμα της παλαιότερα ότι θα το φιλήσω το κορίτσι, όπερ και εγένετο... οχι φουλ φιλιά βαθιά με γλώσσα, αλλά για τα δικά της στανταρ, μια χαρα.. και γλωσσίτσα πήραμε και το ευχαριστηθηκαμε... θεωρώ για ένα κορίτσι που σου λέει αν μου βγει θα το κάνω, ισχύει στο απόλυτο... 1 φορά τελείωσα κύριοι, συγγνώμη Μαρακι μου, είπαμε την επόμενη φορά θα στα φτιαξω με την ισιωτική εγω, έφυγες και ξεβρακωτη , σε έκανα χάλια... το σπέρμα έφυγε σαν βόμβα διασποράς παντού... αυτό που γουστάρω όταν κάνω σεξ είναι το κορίτσι να το νιωθει, και η Μαρία το νιώθει, το γουσταρει, το χαίρεται.. ..κάπου επίσης μου είχε γράψει στο νήμα της πως αν γλύφω καλα, θα έχουμε πλημμύρες... κοιτάζαμε μήπως έσπασε το προφυλακτικό γιατι το κορίτσι ηταν υπερμουσκεμα... δεν περιγράφω άλλο!!! Τα υπόλοιπα στην κανονική κριτική..
@Maria. Και με κάλτσες με τρελαινεις!! Πολυβόλο είσαι!!
Είναι το δυνατό μου σημείο χαχαχαχαΚριτική θα γράψω άλλη μερα γιατι θέλω να τα θυμηθω όλα και με πιέζει ο χρόνος σήμερα...λοιπόν, συνάντηση χθεσινοβραδινη με το Μαράκι μας... όμορφη κοπέλα, εκεί γύρω στο 1.70 , μελαχρινακι που σε ποτίζει φαρμάκι (που λέει και το τραγουδι) για πλάκα. Λεπτομέρειες για το πως ήρθε ντυμένη κ.τ.λ στην κανονική κριτική. Ήρθε με πολύ ορεξη, ενδεχομένως και λόγω της καλής επικοινωνίας που είχαμε τόσον καιρό μέσω viber (2-3 φορές δεν έκατσε να την δω) ... βρε κατσε να έρθουν τα ποτά να της λεω εγω, να με γδυνει το μωρό.. λες και εγω ήμουν το callboy και εκείνη ο πελάτης... το ραντεβού κλείστηκε για 1 ώρα η οποία έγινε 2 με συνοπτικές διαδικασίες (ευτυχώς ήμουν το τελευταίο ραντεβού για χθες)... σεξ σε διάφορες στάσεις.. Μη, δεν άκουσα πουθενά... στα 4, από πάνω μου cowgirl, από πάνω μου ανάποδα, ιεραποστολικο, ιεραποστολικο με ψηλά τα πόδια, 69... χαμουλης... δεν κλέβει στον χρόνο καθολου, μάλλον ήθελε να με "βιάσει" , σοσιαλ φουλ, διαφόρων θεμάτων με ενδιαφέρον... κάπου είχα γράψει στο νήμα της παλαιότερα ότι θα το φιλήσω το κορίτσι, όπερ και εγένετο... οχι φουλ φιλιά βαθιά με γλώσσα, αλλά για τα δικά της στανταρ, μια χαρα.. και γλωσσίτσα πήραμε και το ευχαριστηθηκαμε... θεωρώ για ένα κορίτσι που σου λέει αν μου βγει θα το κάνω, ισχύει στο απόλυτο... 1 φορά τελείωσα κύριοι, συγγνώμη Μαρακι μου, είπαμε την επόμενη φορά θα στα φτιαξω με την ισιωτική εγω, έφυγες και ξεβρακωτη , σε έκανα χάλια... το σπέρμα έφυγε σαν βόμβα διασποράς παντού... αυτό που γουστάρω όταν κάνω σεξ είναι το κορίτσι να το νιωθει, και η Μαρία το νιώθει, το γουσταρει, το χαίρεται.. ..κάπου επίσης μου είχε γράψει στο νήμα της πως αν γλύφω καλα, θα έχουμε πλημμύρες... κοιτάζαμε μήπως έσπασε το προφυλακτικό γιατι το κορίτσι ηταν υπερμουσκεμα... δεν περιγράφω άλλο!!! Τα υπόλοιπα στην κανονική κριτική..
Κριτική θα γράψω άλλη μερα γιατι θέλω να τα θυμηθω όλα και με πιέζει ο χρόνος σήμερα...λοιπόν, συνάντηση χθεσινοβραδινη με το Μαράκι μας... όμορφη κοπέλα, εκεί γύρω στο 1.70 , μελαχρινακι που σε ποτίζει φαρμάκι (που λέει και το τραγουδι) για πλάκα. Λεπτομέρειες για το πως ήρθε ντυμένη κ.τ.λ στην κανονική κριτική. Ήρθε με πολύ ορεξη, ενδεχομένως και λόγω της καλής επικοινωνίας που είχαμε τόσον καιρό μέσω viber (2-3 φορές δεν έκατσε να την δω) ... βρε κατσε να έρθουν τα ποτά να της λεω εγω, να με γδυνει το μωρό.. λες και εγω ήμουν το callboy και εκείνη ο πελάτης... το ραντεβού κλείστηκε για 1 ώρα η οποία έγινε 2 με συνοπτικές διαδικασίες (ευτυχώς ήμουν το τελευταίο ραντεβού για χθες)... σεξ σε διάφορες στάσεις.. Μη, δεν άκουσα πουθενά... στα 4, από πάνω μου cowgirl, από πάνω μου ανάποδα, ιεραποστολικο, ιεραποστολικο με ψηλά τα πόδια, 69... χαμουλης... δεν κλέβει στον χρόνο καθολου, μάλλον ήθελε να με "βιάσει" , σοσιαλ φουλ, διαφόρων θεμάτων με ενδιαφέρον... κάπου είχα γράψει στο νήμα της παλαιότερα ότι θα το φιλήσω το κορίτσι, όπερ και εγένετο... οχι φουλ φιλιά βαθιά με γλώσσα, αλλά για τα δικά της στανταρ, μια χαρα.. και γλωσσίτσα πήραμε και το ευχαριστηθηκαμε... θεωρώ για ένα κορίτσι που σου λέει αν μου βγει θα το κάνω, ισχύει στο απόλυτο... 1 φορά τελείωσα κύριοι, συγγνώμη Μαρακι μου, είπαμε την επόμενη φορά θα στα φτιαξω με την ισιωτική εγω, έφυγες και ξεβρακωτη , σε έκανα χάλια... το σπέρμα έφυγε σαν βόμβα διασποράς παντού... αυτό που γουστάρω όταν κάνω σεξ είναι το κορίτσι να το νιωθει, και η Μαρία το νιώθει, το γουσταρει, το χαίρεται.. ..κάπου επίσης μου είχε γράψει στο νήμα της πως αν γλύφω καλα, θα έχουμε πλημμύρες... κοιτάζαμε μήπως έσπασε το προφυλακτικό γιατι το κορίτσι ηταν υπερμουσκεμα... δεν περιγράφω άλλο!!! Τα υπόλοιπα στην κανονική κριτική..
Τι κωλι είναι αυτό;
Η αγαπημένη σας «Καλτσά»