rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.991
- Πόντοι
- 3.446
Καυλωσε που έβλεπε το θηρίο να βρυχάται;Σιγά μην βγω έτσι έξω. Το χειρότερο που έχω κάνει είναι να ρεύομαι μπροστά σε καμιά ξενέρωτη.
Καυλωσε που έβλεπε το θηρίο να βρυχάται;Σιγά μην βγω έτσι έξω. Το χειρότερο που έχω κάνει είναι να ρεύομαι μπροστά σε καμιά ξενέρωτη.
Μπάνιο κάθε πότε κάνεις;Τώρα θα κάνω μπάνιο και θα ξαπλώσω. Αύριο Κυριακή. Τα ίδια. Πως έχουμε γίνει έτσι τελευταία η ανθρωποτητα; δεν περπατάει τίποτα.
ΕννοείταιΤώρα βγήκα. Είχα πάει και για τσιγάρα. Κάνω πρωί η βράδυ κι ανάλογα την διάθεση. Μου αρέσει όμως η μυρωδιά των ιδρωμένων αρχιδιων μου. Εσείς βάζετε χέρι να μυρίσει τις μπάλες σας ή όχι;
Δεν ξεπουλιουνται όλα για το χρημαΓια πόσα λεφτά θα γλύφατε ανδρικη κωλοτρυπίδα; ενημερωτικά, στα μπουρδελα το κάνουν including στο δεκάρικο η εικοσάρικο σε πολλούς μας και χωρίς διάκριση όσες το συνηθίζουν ως γλυφοκώλες μαζί με τσιμπούκια κι όλα τα άλλα.
Με την καμία!Για πόσα λεφτά θα γλύφατε ανδρικη κωλοτρυπίδα; ενημερωτικά, στα μπουρδελα το κάνουν including στο δεκάρικο η εικοσάρικο σε πολλούς μας και χωρίς διάκριση όσες το συνηθίζουν ως γλυφοκώλες μαζί με τσιμπούκια κι όλα τα άλλα.
Αυτό που θα γέλαγες κιολας... με ξεπερνάει... όταν βρέχει τα γυναικεία εσώρουχα που τα κρεμας για στέγνωμα??Ενημερωτικά και υποθετικά το ανέφερα. Ούτε εγώ θα το έκανα. Πέραν του ότι θα γελούσα δεν το θέλω κιόλας.
Το μόνο που θα έκανα επί πληρωμή εάν μου το ζητούσε κάποιος,θα ήταν να τον δειρωΕνημερωτικά και υποθετικά το ανέφερα. Ούτε εγώ θα το έκανα. Πέραν του ότι θα γελούσα δεν το θέλω κιόλας.
Η πολύ απλά μπορεί να του αρέσει το ΚΑΤΑν φτάσουμε στο σημείο να πληρώνει κάποιος για να τον δείρουν, τότε σίγουρα είναι μαζοχιστής.
Να στείλεις τον άλλο νοσοκομείο από το ξυλο;Αυτό πως να το πούμε; δεν έχει ορολογία στο σεξ.
Γούστο είμαι από μόνη μου helloπολλά γούστα και λούσα ζητάς, εσύ τι προσφέρεις?
Κερνα καμια καινουρια φωτο με την κωλαρα σου το κοινο σου, να καυλωσουν και τα τσιμεντα ρε Μαρακι.Γούστο είμαι από μόνη μου hello
Δεν τα ζητάω
Άστα αυτά.....! @Maria. O βιτισιας γουστάρει μια περιπτέρου και την παρακολουθεί!
Ζητάει καποτες xxxxxl και κλείνει το μάτι...Πηγαινει συνεχεια και αγοραζει καποτες κλεινοντας πονηρα το ματι;
Ζητάει καποτες xxxxxl και κλείνει το μάτι...
Αν πάει με καμπαρντίνα, την ανοίξει και φοράει από μέσα τα τριαντάφυλλα του, δεν νομίζει να κλειδωθεί μέσα... θα τρέχει σαν τον Bolt...Θα το τρομαξει το κοριτσι και θα κλειδωθει μες στο περιπτερο!
Αν πάει με καμπαρντίνα, την ανοίξει και φοράει από μέσα τα τριαντάφυλλα του, δεν νομίζει να κλειδωθεί μέσα... θα τρέχει σαν τον Bolt...
Γυμνός?
Ε...!ναι !μην κουδουνιζουν και τα ρχιδια πέρα δώθε....
Γούστο είμαι από μόνη μου hello
Δεν τα ζητάω