pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Θέλει και Μαλδίβες το Μαράκι που το καλοκαίρι έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχοΣουπίτσα έχεις να προσφέρεις;Εισητηριο για μαλβιδες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.Τι όχι ;
Θέλει και Μαλδίβες το Μαράκι που το καλοκαίρι έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχοΣουπίτσα έχεις να προσφέρεις;Εισητηριο για μαλβιδες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.Τι όχι ;
Ήταν πριν να γενεί μποτάνα και ακριβύνειΠότε πήγε στο εξοχικό μας χωρίς εμένα και δεν το έμαθα;
Θέλει και Μαλδίβες το Μαράκι που το καλοκαίρι έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο
Τύπε είναι μην βρεθεί μπροστά σε ορδές Πάκι, μετά δεν θα χει όνειρα ούτε για την πλατεία της γειτονιάςεδώ και η τελευταία ξεβράκωτη ανθυπομέτρια ονειρεύεται την μεγάλη ζωή και τα γούστα στις Μαλβίδες και στα κότερα
Το ίδιο λέμε ....πριν πολλά χρόνια είχα τραβηχτεί με call girl που κάναμε πάντα ελεύθερο και ήταν ποιο καθαρή από πολλά πατσαβουρακια που το παίζουνΔεν την γνώρισε σε καφέ σε μπουρδέλο την γνώρισε ..και την ρώτησε για εκτός.....σπιτιού
Πάντως αν το φιλοσοφήσουμε καλό το γαμήσι αλλά κάπου μετά από χρόνια θες τον άνθρωπό σου να σε αγκαλιάζει και απλά να...
.
.
.
.
.
.
.
.
σου ψήνει μπριζόλες!!!
Σύνδεσε το και με την εν λόγωΟι φοβεροί Πακιστανοί είναι οι ισχυροί πελάτες μπουρδέλων μαζί με τους ανυπέρβλητους αράπηδες που ζηλεύουν οι φτωχοί μπουρδελιάρηδες.
Δεν συγκρίνεται η Μαρία. Είναι η βασίλισσα των cg.
Δεν συγκρίνεται η Μαρία. Είναι η βασίλισσα των cg.
Αντιστασιακού μέσω συγκυβέρνησης Μητσοτάκη Φλωράκη.
Μωρέ δεν βούταγα μια κούτα πάμπερς επί Κοσκωτά να την έκανα για Κούβα;
Έχω φίλο στην ευδαπ με 1.900 σύνταξη. Καλα ρε τι έκανε; κρατούσε το φράγμα του Μαραθώνα με τα χέρια;
Πάλι μόνοι μας μείναμε βιτσιανωμαλε........
Πόρτες πλακωτο και φεύγα όλη μου η ζωηΤάβλι ξερεις τουλάχιστον??
Για να κάνεις φιγουρα;200 μέτρα περίπου. Θα πηγαίνω με το αυτοκίνητο όμως.
Θα πάρουν τα αρχίδια σου υγρασία.Βρέχει έξω. Λέω να φορέσω την καμπαρντίνα ξεβράκωτος και να κάνω μια βόλτα.
Επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες;Μετά τα δείχνω. Στην αρχή περπατάω.
Σήμερα μην τα βγάλεις τοτεΔυστυχώς ναι. Στο κρύο γίνονται στραγάλια. Αντίθετα στην ζέστη και στην θαλπωρή μοιάζουν με ροδαλά μανταρίνια.
Μια ημέρα πιο κοντά στη συνταξιοδοτηση.Αυτο με κράτα στη ζωηΣήμερα η μέρα ήταν πολυ ανιαρή. Μεγαλώσαμε άλλη μια μέρα παιδιά.