George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 1.056
Τι εγινε;
Βρηκε πελατες αυτη και αρχισε να γαμιεται;
Ρε το Μαρακι..
Βρηκε πελατες αυτη και αρχισε να γαμιεται;
Ρε το Μαρακι..
Άπαπα πως με ξέρεις πως με ξέρεις..Εσύ δες αυτό.. το άλλο δεν κάνει για εσένα...
Αφού είσαι πιπινολάτρεις .....
Αν γκαστρωθει την γαμησε η ανθρωπότητα φιλε...Έχυσα μήτρα σήμερα μιας πλούσια. Αν γκαστρωθεί, την έκανα από το σάιτ. Θα περνάω μόνο για το εδώ νήμα.![]()
Είσαι μαγκας.Έχυσα μήτρα σήμερα μιας πλούσια. Αν γκαστρωθεί, την έκανα από το σάιτ. Θα περνάω μόνο για το εδώ νήμα.![]()
Αν γκαστρωθει την γαμησε η ανθρωπότητα φιλε...
Να κι άλλος με τα ακάποτα .Έχυσα μήτρα σήμερα μιας πλούσια. Αν γκαστρωθεί, την έκανα από το σάιτ. Θα περνάω μόνο για το εδώ νήμα.![]()
Δίπλα στο αριαδνακι δες .Είμαι προσεκτικός και κύριος με τα cg. Έχω μεγάλη καριέρα. Σέβομαι το επάγγελμα και τον κόπο τους. Μόνο νοικοκυρές παίρνω ακάποτα.![]()
Να κι άλλος με τα ακάποτα .
Φυλαχτείτε σύντροφοι μην μας πάρουν οι κρεμπιέδες στη μάπα !!
![]()
Καλά άλλη εδώ έχει προσωνύμιο πιπινακι και είναι ..... Άντα.....Δεν τολμώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Το Αριαδνάκι γιατί το λένε έτσι; αν μεγαλώσει και πάει 50 θα γελάει ο κόσμος. Χάθηκε το Αριάδνη;
![]()
Καλά άλλη εδώ έχει προσωνύμιο πιπινακι και είναι ..... Άντα.....
Το αριαδνακι είναι ακόμα κατσικάκι γάλακτος .
Όχι όλα οκ , τα αγαπάμε όλα τα κορίτσα
![]()
Ναι εκεί έχει πέσει τρελή ανάλυσηΣτο νήμα με τον 22άρη που κολάτσισε το τραβέλι, το έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά.
Η σημαντική ερώτηση όμως είναι αν το τραβέλι είναι μέλος.![]()
Στο νήμα με τον 22άρη που τον κολάτσισε το τραβέλι, το έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά.
Η σημαντική ερώτηση όμως είναι αν το τραβέλι είναι μέλος.![]()
Μα είναι δυνατόν να μην ξέρει το μπου και να έχει καριέρα; πρέπει να ψάξουμε ποιο τραβελι δεν συνδέθηκε τελευταία καθόλου.![]()
Σκέψου να γεμίσουμε μικρά βιτσιανωμαλακια??Γιατί?
Σκέψου να γεμίσουμε μικρά βιτσιανωμαλακια??
Όλη η ουσία είναι να βρούμε ένα όμορφο έμπειρο πιπίνι με θηλυκότητα και καύλα το οποίο να πασχίζει να την γαμήσουμε μαζί με τις φίλες της.![]()
Έχω εικόνα στο μυαλό μου ήδη......![]()
Ναι...