Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
τι αντρας θε μου!!!
Και επαναλαμβάνεται η ερώτηξις: Ο Φώτης;
τι αντρας θε μου!!!
πρεπει να γαμιεται αγρια και να το γουσταρει...
απο ομορφια δε λεει τιποτα,αλλα οι εργατες πανε μπροστα σ΄αυτη τη ζωη,οχι οι πριμαντονες.
και αυτη η πουταναρα φαινεται να το δουλευει αψογα..
το κλασσικο παρτολι κουγκαρ που θα σε βαλει κατω
και θα ξεχασεις το νικ σου στο μπουρδελα..
κωλομπαρας ή πουσταρα????ο σεργουλοπουλος μαζι με κατι αλλους(χατζηγιαννη,ρεμο ,πυρο δημα) εχει πολλακις ακουστει οτι ειναι γνωστος κωλομπαρας...ραδιο αρβυλα η αληθεια,για να κυκλοφορει τοσο εντονα μαλλον ετσι θα ναι...
ο σεργουλοπουλος μαζι με κατι αλλους(χατζηγιαννη,ρεμο ,πυρο δημα) εχει πολλακις ακουστει οτι ειναι γνωστος κωλομπαρας...ραδιο αρβυλα η αληθεια,για να κυκλοφορει τοσο εντονα μαλλον ετσι θα ναι...
ευρυπρωκτος...κωλομπαρας ή πουσταρα????
το χαρη ρωμα εχουν δει επανειλλημενως να βγαινει απο πουστραδικα στο γκαζι...Ναι μωρέ η αντρούκλα!Πηγαίνει σε κωλόμπαρα!
μαθαινε το ρεμο στο ξενοδοχειο που τους ειχανε πιασει να σηκωνει...Ποιος δήμας ρε μαλάκες, αυτός ήταν κατσεκατωαποτημπαράς
τι δε πειραξε βυζια ρε πας καλα?Έκανε κοιλιοπλαστική,έβαλε λίπος στον κώλο..βυζιά δεν νομίζω να πείραξε και κάνει στο που και έλαχε κανα μπότοξ.Κοντεύει να με ξεπεράσει κι εμένα στην πλαστικοποίηση.Χρειάζεται μερικά γεμισματάκια απο υαλουρονικό και είναι κομπλέ.
είχε βύζο αυτή πάντα.Δεν πρέπει να έβαλε.Ισως το σηκωσε λίγο.τι δε πειραξε βυζια ρε πας καλα?
ναι.και γω ειμαι ελληνιδα!Έκανε κοιλιοπλαστική,έβαλε λίπος στον κώλο..[size=20pt]βυζιά δεν νομίζω να πείραξε [/size]και κάνει στο που και έλαχε κανα μπότοξ.Κοντεύει να με ξεπεράσει κι εμένα στην πλαστικοποίηση.Χρειάζεται μερικά γεμισματάκια απο υαλουρονικό και είναι κομπλέ.
...μουναρα για MILF αλλα οπου σταθει κι οπου βρεθει μιλα για τους 2 μικρους γιους της ("ειναι οι αντρες της ζωης μου" και αλλες τετοιες μαλακιες) και σε ξενερωνει απολυτα.....
ναι.και γω ειμαι ελληνιδα!
Κάνε μας ένα θρεντ να συστηθείς κούκλα.Πως σκας έτσι?Καμιά φωτό κώλο μπούτι,ηλικία,οικογενειακή κατάσταση,επάγγελμα αυτά για αρχή.Καλώς ήρθες.ναι.και γω ειμαι ελληνιδα!