Νέα

Μαρία Μπακοδήμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 770
  • Εμφανίσεις 356K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πρεπει να γαμιεται αγρια και να το γουσταρει...
απο ομορφια δε λεει τιποτα,αλλα οι εργατες πανε μπροστα σ΄αυτη τη ζωη,οχι οι πριμαντονες.
και αυτη η πουταναρα φαινεται να το δουλευει αψογα..
το κλασσικο παρτολι κουγκαρ που θα σε βαλει κατω
και θα ξεχασεις το νικ σου στο μπουρδελα..

πω πω αναλυση!!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο σεργουλοπουλος μαζι με κατι αλλους(χατζηγιαννη,ρεμο ,πυρο δημα) εχει πολλακις ακουστει οτι ειναι γνωστος κωλομπαρας...ραδιο αρβυλα η αληθεια,για να κυκλοφορει τοσο εντονα μαλλον ετσι θα ναι...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο σεργουλοπουλος μαζι με κατι αλλους(χατζηγιαννη,ρεμο ,πυρο δημα) εχει πολλακις ακουστει οτι ειναι γνωστος κωλομπαρας...ραδιο αρβυλα η αληθεια,για να κυκλοφορει τοσο εντονα μαλλον ετσι θα ναι...
κωλομπαρας ή πουσταρα????

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ναι μωρέ η αντρούκλα!Πηγαίνει σε κωλόμπαρα!  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποιος δήμας ρε μαλάκες, αυτός ήταν κατσεκατωαποτημπαράς

Επισκέπτης
Έκανε κοιλιοπλαστική,έβαλε λίπος στον κώλο..βυζιά δεν νομίζω να πείραξε και κάνει στο που και έλαχε κανα μπότοξ.Κοντεύει να με ξεπεράσει κι εμένα στην πλαστικοποίηση.Χρειάζεται μερικά γεμισματάκια απο υαλουρονικό και είναι κομπλέ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έκανε κοιλιοπλαστική,έβαλε λίπος στον κώλο..βυζιά δεν νομίζω να πείραξε και κάνει στο που και έλαχε κανα μπότοξ.Κοντεύει να με ξεπεράσει κι εμένα στην πλαστικοποίηση.Χρειάζεται μερικά γεμισματάκια απο υαλουρονικό και είναι κομπλέ.
τι δε πειραξε βυζια ρε πας καλα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πωπω, θα είναι η μόνη γυναίκα που έχει βιβλιαράκι για σέρβις

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...μουναρα  για  MILF  αλλα  οπου  σταθει  κι  οπου  βρεθει  μιλα  για  τους  2  μικρους  γιους  της ("ειναι οι αντρες της  ζωης  μου"  και  αλλες  τετοιες  μαλακιες) και  σε  ξενερωνει  απολυτα.....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μουναρα δεν ειναι,μη λεμε ο,τι να ναι...απο κοντα ειναι χαλια στη φατσα και σιγα το κορμι που εχει ,απλως στην τιβι φαινεται σεξι...οπως και οι περισσοτερες που μετα τις βλεπεις απο κοντα και λες παναγια μου με τα μουτρα εσκασες.....

λιντα

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έκανε κοιλιοπλαστική,έβαλε λίπος στον κώλο..[size=20pt]βυζιά δεν νομίζω να πείραξε [/size]και κάνει στο που και έλαχε κανα μπότοξ.Κοντεύει να με ξεπεράσει κι εμένα στην πλαστικοποίηση.Χρειάζεται μερικά γεμισματάκια απο υαλουρονικό και είναι κομπλέ.
ναι.και γω ειμαι ελληνιδα!

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
...μουναρα   για  MILF   αλλα  οπου  σταθει  κι  οπου  βρεθει  μιλα  για  τους  2   μικρους   γιους  της ("ειναι οι αντρες της  ζωης  μου"  και  αλλες  τετοιες  μαλακιες) και   σε  ξενερωνει  απολυτα.....

σιγα την μουναρα ρε. το προσωπο της αμα το δεις απο κοντα ειναι ''εκτελουνται εργα'' ο δε κωλος της κοντευει να φτασει στο εδαφος. δες την απο κοντα και μετα τα λεμε. ασε τη βλεπεις στην τηλεωραση...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΟΛΕΣ μα ολες στην τιβι φαινονται αλλιως...οσες εχω δει απο κοντα ηταν απογοητευση(στικουδη,τσιμτσιλη,σισυ χρηστιδου,μπακοδημου)...μονο η μπαρμπα ειναι σεξι  (αν και σπασμενη ) και φυσικα η ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom