Νέα

Margaret Thatcher ,13 October 1925 – 8 April 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαν να μου λες ότι δεν έχουμε κοινή ιδεολογία δλδ;;;  :think:

εφόσον κρίνεις ότι αυτά που πρεσβεύω και εν πολλοίς είναι προς το συμφέρον μου είναι ίδια με αυτά που πρεσβεύεις εσύ η ιδεολογία είναι η ίδια...

απο κει και πέρα αν τα συμφέροντα σου ταυτίζονται με τα δικά μου δεν γνωρίζω.. πρακτικά μπορεί να μην ταυτίζονται τα σημερινά σου συμφέροντα αλλά τα μελλοντικά σου ή τα συμφέροντα που θα έχεις όταν φτάσεις τους στόχους σου...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
βεβαίως... τσάκισε τα "εργατικά" συνδικάτα υπερχρεωμένων, αντιπαραγωγικών και παλαιολιθικών επιχειρήσεων τα οποία προκειμένου να προασπιστούν τα συμφέροντα τους (των συνδικαλιστών) δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτε...

μακάρι να υπήρχε μία Θάτσερ και εδώ να τσακίσει Κολλάδες, Φωτόπουλους και τα λοιπά μπουμπούκια...

αυτο ειναι γνωμη σου την οποια φυσικα και δεν ασπαζομαι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τεσπα καταλαβα. Αμα αυριο το συμφερον σου ειναι στην Χρυση Αυγη θα πας προς τα εκει, αμα ηταν ΚΚΕ θα πηγαινες προς τα εκει κ.ο.κ.

το συμφέρον δεν είναι κατι που το εξετάζεις σε καθημερινή ή μηνιαία βάση.. το συμφέρον σχετίζεται με τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου και το στάδιο που βρίσκεσαι στην επίτευξη τους...

για παράδειγμα ένας νέος μπορεί να έχει κάποιους στόχους στην ζωή του, να έχει κάνει κάποιο πλάνο πως θα τους πετύχει ... η πολιτική θέση που παίρνει σήμερα μπορεί να μην είναι συμβατή με την υφιστάμενη οικονομική και κοινωνική του κατάσταση αλλά μπορεί να εξυπηρετεί το πλάνο επίτευξης ή/και την κατάσταση στην οποία στοχεύει να φτάσει...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εφόσον κρίνεις ότι αυτά που πρεσβεύω και εν πολλοίς είναι προς το συμφέρον μου είναι ίδια με αυτά που πρεσβεύεις εσύ η ιδεολογία είναι η ίδια...

απο κει και πέρα αν τα συμφέροντα σου ταυτίζονται με τα δικά μου δεν γνωρίζω.. πρακτικά μπορεί να μην ταυτίζονται τα σημερινά σου συμφέροντα αλλά τα μελλοντικά σου ή τα συμφέροντα που θα έχεις όταν φτάσεις τους στόχους σου...

Food for thought...

Επισκέπτης
πρακτικά μπορεί να μην ταυτίζονται τα σημερινά σου συμφέροντα αλλά τα μελλοντικά σου ή τα συμφέροντα που θα έχεις όταν φτάσεις τους στόχους σου...

μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

έλιωσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φπούλη, όταν και αν κάποια στιγμή καταλάβεις τι σου έγραψε τα λέμε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτο ειναι γνωμη σου την οποια φυσικα και δεν ασπαζομαι

έχεις κάθε δικαίωμα... και δεν ζήτησα από κανέναν να ασπαστεί τις απόψεις μου αν δεν πεισθεί...

εξάλλου όπως είπε κάποιος οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.. ο καθένας έχει από μία...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
έχεις κάθε δικαίωμα... και δεν ζήτησα από κανέναν να ασπαστεί τις απόψεις μου αν δεν πεισθεί...

εξάλλου όπως είπε κάποιος οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.. ο καθένας έχει από μία...

χαιρομαι που υπαρχει κατανοηση σε αυτο το θεμα.... οι ιντερνετικοι καυγαδες και οι πολεμοι με τα ποστ εχουν  την ιδια χρησιμοτητα με το να πηδαει καποιος πλαστικη κουκλα απο sex shop....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χαιρομαι που υπαρχει κατανοηση σε αυτο το θεμα.... οι ιντερνετικοι καυγαδες και οι πολεμοι με τα ποστ εχουν  την ιδια χρησιμοτητα με το να πηδαει καποιος πλαστικη κουκλα απο sex shop....

κανένας καυγάς δεν έχει χρησιμότητα...

εντιτ... συγνώμη πάτησα εντερ κατά λάθος...

ιντερνετικοί καυγάδες και πόλεμοι, όπως και μπαχαλοειδή φαινόμενα στους δρόμους δεν είναι ίδιον πολιτισμένων ανθρώπων οι οποίοι διαθέτουν επαρκή δείκτη νοημοσύνης...

τους αφήνω για τους οπαδούς της ΧΑ και των μπάχαλων.. (όχι ότι διαφέρουν και πολύ)...

Επισκέπτης
Τσιμπα κατι σχετικο...
IMGP1320.JPG

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κανένας καυγάς δεν έχει χρησιμότητα...

εντιτ... συγνώμη πάτησα εντερ κατά λάθος...

ιντερνετικοί καυγάδες και πόλεμοι, όπως και μπαχαλοειδή φαινόμενα στους δρόμους δεν είναι ίδιον πολιτισμένων ανθρώπων οι οποίοι διαθέτουν επαρκή δείκτη νοημοσύνης...

τους αφήνω για τους οπαδούς της ΧΑ και των μπάχαλων.. (όχι ότι διαφέρουν και πολύ)...

δεν ειναι θεμα πολιτισμου....η φαγωμαρα στο Ιντερνετ ειναι pathetic....στα πολιτικα ετσι και αλλιως ειμαι κοντα στον ποντικα και τον Νατσο και στα θεματα σχετικα με το σαιτ συμφωνω με τον Γιανεβανη και τον Λακη  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ειναι θεμα πολιτισμου....η φαγωμαρα στο Ιντερνετ ειναι pathetic....στα πολιτικα ετσι και αλλιως ειμαι κοντα στον ποντικα και τον Νατσο και στα θεματα σχετικα με το σαιτ συμφωνω με τον Γιανεβανη και τον Λακη  :grin:

η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα, θέσεις και προτάσεις...

τόσο στο νετ όσο και στην πραγματική ζωή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom