Νέα

Margaret Thatcher ,13 October 1925 – 8 April 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ρε μεγαλε. Αφου ΕΙΜΑΣΤΕ βαλκανιοι. Απο παντα. Στην βαλκανικη χερσονησο ειναι η χωρα, οχι στον ατλαντικο. Τι θα μασταν αγγλοσαξωνες?
Οποιος εχει προβλημα, μπορει να φυγει απο την χωρα. Δεν ειναι αλυσοδεμενος καποιος εδω με το ζορι.
Και αν ειχαμε θατσερ για 4 χρονια, θα γινοταν μακελειο.
η σχέση σου με την πρόοδο είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή που έχεις με τον Κιμ Γιονκ Ουν...

μπορείς να αποχωρήσεις κι εσύ πάντως, νομίζω θα βρεις πιο εύκολα αυτό που σου ταιριάζει...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επισης επαιξε μεγαλο ρολο με την πολιτικη της στην γεννηση του punk και του new wave of british heavy metal.
Κοινως μας εδωσε και τους iron maiden μεταξυ αλλων  :rockon:

Tην ευχαριστουμε και γι αυτο  :rockon:
εντάξει εκτονώθηκες τώρα; :jerking: :jerking: :jerking:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
η σχέση σου με την πρόοδο είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή που έχεις με τον Κιμ Γιονκ Ουν...

μπορείς να αποχωρήσεις κι εσύ πάντως, νομίζω θα βρεις πιο εύκολα αυτό που σου ταιριάζει...

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα βαλκανια πιτσιρικο.
Αλλος ζοριζεται  :-*

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
When Maggie Thatcher dies we're gonna have a party - Liverpool vs Sunder...:
Στην εκλογή νέου προέδρου του, το 1990, το κόμμα των Συντηρητικών ήταν βαθιά διχασμένο, τόσο για το θέμα της Ευρώπης, όσο και για θέματα εσωτερικής φορολογικής πολιτικής. Με αντίπαλο τον πρώην Υπουργό της, Michael Heseltine, η Θάτσερ δεν κατόρθωσε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και, κατόπιν διαβούλευσης με συνεργάτες της, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μην είναι υποψήφια στον επόμενο γύρο. Στήριξε τον Τζων Μέιτζορ, ο οποίος και εξελέγη. Η ίδια παρέμεινε βουλευτής ως τις εκλογές του 1992.

Μετά την παραίτησή της, δημοσκόπηση έδειξε ότι το 52% των ερωτηθέντων θεωρούσε ότι «έκανε καλό στη χώρα», ενώ το 48% διαφωνούσε.

;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην εκλογή νέου προέδρου του, το 1990, το κόμμα των Συντηρητικών ήταν βαθιά διχασμένο, τόσο για το θέμα της Ευρώπης, όσο και για θέματα εσωτερικής φορολογικής πολιτικής. Με αντίπαλο τον πρώην Υπουργό της, Michael Heseltine, η Θάτσερ δεν κατόρθωσε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και, κατόπιν διαβούλευσης με συνεργάτες της, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μην είναι υποψήφια στον επόμενο γύρο. Στήριξε τον Τζων Μέιτζορ, ο οποίος και εξελέγη. Η ίδια παρέμεινε βουλευτής ως τις εκλογές του 1992.

Μετά την παραίτησή της, δημοσκόπηση έδειξε ότι το 52% των ερωτηθέντων θεωρούσε ότι «έκανε καλό στη χώρα», ενώ το 48% διαφωνούσε.

;)

ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει... μετά ήρθε η λαίλαπα των Εργατικών και πήγε πάλι την οικονομία στο ναδίρ αλλά ευτυχώς ήρθαν και πάλι οι τόριδες και συμμαζέψανε το μαγαζί (με την βοήθεια των Ελεύθερων Δημοκρατών)....

εγώ τώρα στις εκλογές θα ψηφίσω Ελεύθερους Δημοκράτες... έτσι για να χάσουν την έδρα οι απατεώνες οι Εργατικοί που την έχουν εδώ και τριάντα χρόνια...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει... μετά ήρθε η λαίλαπα των Εργατικών και πήγε πάλι την οικονομία στο ναδίρ αλλά ευτυχώς ήρθαν και πάλι οι τόριδες και συμμαζέψανε το μαγαζί (με την βοήθεια των Ελεύθερων Δημοκρατών)....

εγώ τώρα στις εκλογές θα ψηφίσω Ελεύθερους Δημοκράτες... έτσι για να χάσουν την έδρα οι απατεώνες οι Εργατικοί που την έχουν εδώ και τριάντα χρόνια...
το χάλι της Ελλάδας είναι πως οι Εργατικοί είναι πιο φιλελεύθεροι από ΣαμαροΜπένυ τύπε...

δεν έχω απαίτηση να βρούμε και να αναδείξουμε την Θάτσερ της Ελλάδας (αν υπάρχει) αλλά θα ήμουν ευτυχής αν έβλεπα κάποτε κυβέρνηση Σκυλακάκη-Τζήμερου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το χάλι της Ελλάδας είναι πως οι Εργατικοί είναι πιο φιλελεύθεροι από ΣαμαροΜπένυ τύπε...

δεν έχω απαίτηση να βρούμε και να αναδείξουμε την Θάτσερ της Ελλάδας (αν υπάρχει) αλλά θα ήμουν ευτυχής αν έβλεπα κάποτε κυβέρνηση Σκυλακάκη-Τζήμερου...

με βασικό σύμβουλο τον Στέφανο Μάνο...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εντιτ.... αμα δεις το πρόγραμμα των εργατικών ίδιο σαν του Τσίπρα είναι... ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
θεοσχωρεστηνα :priest:
εριξε πολυ ξυλο στους κομμουνιστας η αειμνηστη βαρωνη  :knuppel:

Stories

Νέο!