john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Maggie
Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε η Βαρονέσα αν έβλεπε τον Κόρμπιν που βγήκε τώρα αρχηγός των εργατικών.
What a bloody asshole
Η αλήθεια είναι πως ο Κόρμπιν έχει χάρισμα, παρ' όλο που λέει μόνο μαλακίες, όπως όλοι οι αριστεροί άλλωστε, τις λέει με τρόπο που κερδίζει το κοινό, κυρίως επειδή το κοινό είναι αμόρφωτο και ηλίθιο.
εντός τριμήνου θα αρχίσει την λείανση και εντός εννιαμήνου τις κωλοτούμπες...
Τα επόμενα χρόνια θα έχουν ενδιαφέρον στην Γηραιά και ύπουλη Αλβιώνα.
θα τα παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς ;)
στ'αρχίδια μας μαλακανδρέα!Τιμούμε τη μνήμη της, τις απόψεις της, την αποφασιστικότητά της, τις ιδέες της... Την αγάπη της στην Ελευθερία !
Σαν σήμερα (13/10/1925) γεννήθηκε η «Σιδηρά Κυρία», Μάργκαρετ Θάτσερ.
σκασε αναρχιδεστ'αρχίδια μας μαλακανδρέα!
εσυ ποιά εισαι μωρή και μιλάς!?........σκασε αναρχιδε
φυγε απο δω μωρη λινατσα δεν γαμαω στρακιαεσυ ποιά εισαι μωρή και μιλάς!?........
τι επαθες?.....σε πόνεσε η αριστερα??.......φυγε απο δω μωρη λινατσα δεν γαμαω στρακια
μου εκλασε τα φρυδια αεργετι επαθες?.....σε πόνεσε η αριστερα??.......
καλα κάνεις.....μην κολλησει τιποτα ο πατος σου!.......φυγε απο δω μωρη λινατσα δεν γαμαω στρακια
ρε συφιλιαρη εσυ στο badoo δεν ψωνιζεσαι?καλα κάνεις.....μην κολλησει τιποτα ο πατος σου!.......
πολλά ξερεις εσυ κουκλάρα μου.....στην τουφα κατι τετοιες γλεντάγαμε σαν του λόγου σου!ρε συφιλιαρη εσυ στο badoo δεν ψωνιζεσαι?
η αληθεια τσουζει δροσερο αγοριπολλά ξερεις εσυ κουκλάρα μου.....στην τουφα κατι τετοιες γλεντάγαμε σαν του λόγου σου!
αιντε κλωνο παπαρα παιξε το πουλάκι σου αλλου!....