Νέα

Margaret Thatcher ,13 October 1925 – 8 April 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ορίστε λοιπόν πως προκύπτουν οι ιδεολογίες...
Η ιδεολογια περι εθνικου πλουτου δεν ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ομως,συμφωνα με οσα εγραψες...οι τυποι που περιγραφεις στην ιστορια σου την ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ,δεν την δημιουργουν...

Καμμια σχεση με τον Καρολο δηλαδη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η ιδεολογια περι εθνικου πλουτου δεν ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ομως,συμφωνα με οσα εγραψες...οι τυποι που περιγραφεις στην ιστορια σου την ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ,δεν την δημιουργουν...

Καμμια σχεση με τον Καρολο δηλαδη...

και ποιός είπε ότι οι τύποι της ιστορίας ενδιαφέρονται περί εθνικού πλούτου...??

περί του δικού τους πλούτου ενδιαφέρονται ....

εντιτ... για την ακρίβεια ενδιαφέρονται τόσο περί του εθνικού πλούτου όσο και οι κάτοικοι της Ιερισσού περί οικολογίας αλλά και ξεπουλήματος του χρυσού στους ξένους.... δηλαδή καθόλου...

Επισκέπτης
και ποιός είπε ότι οι τύποι της ιστορίας ενδιαφέρονται περί εθνικού πλούτου...??

περί του δικού τους πλούτου ενδιαφέρονται ....

εντιτ... για την ακρίβεια ενδιαφέρονται τόσο περί του εθνικού πλούτου όσο και οι κάτοικοι της Ιερισσού περί οικολογίας αλλά και ξεπουλήματος του χρυσού στους ξένους.... δηλαδή καθόλου...
Τραβατρομπακο,ουτε  το ιδεολογια=συμφερον(που εγραψες)δεν επιβεβαιωνεται απο το παραδειγμα που εφερες.Και αυτο γιατι η ιδεολογια που επικαλουνται οι τυποι αυτοι(και που δεν προκυπτει απο πουθενα)δεν ισουται με το συμφερον τους...Μπες στο site της καθημερινουλας για εντατικα,τραβατρομπακο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραβατρομπακο,ουτε  το ιδεολογια=συμφερον(που εγραψες)δεν επιβεβαιωνεται απο το παραδειγμα που εφερες.Και αυτο γιατι η ιδεολογια που επικαλουνται οι τυποι αυτοι(και που δεν προκυπτει απο πουθενα)δεν ισουται με το συμφερον τους...Μπες στο site της καθημερινουλας για εντατικα,τραβατρομπακο...

δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω... εξάλλου και εσύ την ίδια ιδεολογία ασπάζεσαι και προφανως από ίδιον συμφέρον...

Επισκέπτης
δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω... εξάλλου και εσύ την ίδια ιδεολογία ασπάζεσαι και προφανως από ίδιον συμφέρον...
Την ιδεολογια του εθνικου συμφεροντος?Δε νομιζω τραβατρομπακο...Αυτη την επικαλεισαι εσυ συχνα πυκνα,τολμω να πω βεβαια οτι εισαι πιο συνεπης απο τους τυπους που περιγραφεις.

Ως ξεσκονοπανο της αρχουσας ταξης εισαι συνεπης δηλαδη.Για να μην μπερδευεσαι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Την ιδεολογια του εθνικου συμφεροντος?Δε νομιζω τραβατρομπακο...Αυτη την επικαλεισαι εσυ συχνα πυκνα,τολμω να πω βεβαια οτι εισαι πιο συνεπης απο τους τυπους που περιγραφεις.

Ως ξεσκονοπανο της αρχουσας ταξης εισαι συνεπης δηλαδη.Για να μην μπερδευεσαι.

μίλησα πουθενά για εθνικό συμφέρον ??

μίλησα για εθνικό πλούτο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καντο"εθνικο πλουτο"τοτε,τραβατρομπακο,το"εθνικο συμφερον"που εγραψα παραπανω και συνεχισε να μαλακιζεσαι...

να τον πώ καλύτερα πλούτο του λαού για να συνεννοούμαστε ???

Επισκέπτης
να τον πώ καλύτερα πλούτο του λαού για να συνεννοούμαστε ???
Να συνεννοουμαστε για τι πραμα τραβατρομπακο?

Δεν θες να σου λενε οτι κοβεσαι για το"εθνικο συμφερον"γιατι γραφεις,λεει,για"εθνικο πλουτο"...τωρα ΠΑΛΙ το αλλαζεις?

Τι σου ειναι αυτοι οι καθημερινιστας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Δεν θες να σου λενε οτι κοβεσαι για το"εθνικο συμφερον"γιατι γραφεις,λεει,για"εθνικο πλουτο"...τωρα ΠΑΛΙ το αλλαζεις?

εγώ κόβομαι για το δικό μου το συμφέρον δεν το έχω κρύψει ποτέ.. έχω ευθαρσώς δηλώσει ότι ιδεολογία=συμφέρον και τίποτε άλλο

τώρα αν αυτό ταυτίζεται και με το συμφέρον κάποιων άλλων και κατά την κρίσιν μου με των περισσοτέρων αυτό δεν με χαλάει καθόλου...

για σένα χτυπάει η καμπάνα που κρύβεσαι πίσω από δήθεν "κοινό συμφέρον", "δίκιο του εργάτη", "πλούτο του λαού","αυτοδιαχειρίσεις" και λοιπά μεγαλόστομα για να προασπίσεις το δικό σου συμφέρον και τίποτε άλλο...

Επισκέπτης
Η σκατόψυχη πάντως κατάφερε κάτι μοναδικό.
Να είναι η προσωπικότητα του 20ου αιώνα με νοσταλγούς πιο σιχαμερούς κι από του Χίτλερ..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εγώ κόβομαι για το δικό μου το συμφέρον δεν το έχω κρύψει ποτέ.. έχω ευθαρσώς δηλώσει ότι ιδεολογία=συμφέρον και τίποτε άλλο

τώρα αν αυτό ταυτίζεται και με το συμφέρον κάποιων άλλων και κατά την κρίσιν μου με των περισσοτέρων αυτό δεν με χαλάει καθόλου...

για σένα χτυπάει η καμπάνα που κρύβεσαι πίσω από δήθεν "κοινό συμφέρον", "δίκιο του εργάτη", "πλούτο του λαού","αυτοδιαχειρίσεις" και λοιπά μεγαλόστομα για να προασπίσεις το δικό σου συμφέρον και τίποτε άλλο...
Το συμφερον αυτων των "καποιων αλλων" που ειναι και οι περισσοτεροι, δηλαδη ηταν να πας τα λεφτα σου στο εξωτερικο ας πουμε;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

παντως στο λινκ της καθημερινης ο αστος κυριος λεει(με την δικια του ιδεολογικη γλωσσα βεβαιως) οτι η Θατσερ καταφερε να διασωσει τον Βρετανικο Καπιταλισμο απο την καταβαραθρωση που ειχε υποστει τσακιζωντας τα εργατικα συνδικατα πραγμα που ειναι αληθες....το κειμενο ειναι υποδειγμα ταξικης συνειδησης κατα την γνωμη μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το συμφερον αυτων των "καποιων αλλων" που ειναι και οι περισσοτεροι, δηλαδη ηταν να πας τα λεφτα σου στο εξωτερικο ας πουμε;

είπα το συμφέρον μου.. και δεν είναι αναγκαστικό να ταυτίζεται 100% με το συμφέρον των άλλων...

Επισκέπτης
παντως στο λινκ της καθημερινης ο αστος κυριος λεει(με την δικια του ιδεολογικη γλωσσα βεβαιως) οτι η Θατσερ καταφερε να διασωσει τον Βρετανικο Καπιταλισμο απο την καταβαραθρωση που ειχε υποστει τσακιζωντας τα εργατικα συνδικατα πραγμα που ειναι αληθες....το κειμενο ειναι υποδειγμα ταξικης συνειδησης κατα την γνωμη μου
Συμφωνω.Γι'αυτο και λεω οτι ο τραβατρομπας ειναι συνεπης,εστω ως ξεσκονοπανο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Σαν να μου λες ότι δεν έχουμε κοινή ιδεολογία δλδ;;;  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

βεβαίως... τσάκισε τα "εργατικά" συνδικάτα υπερχρεωμένων, αντιπαραγωγικών και παλαιολιθικών επιχειρήσεων τα οποία προκειμένου να προασπιστούν τα συμφέροντα τους (των συνδικαλιστών) δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτε...

μακάρι να υπήρχε μία Θάτσερ και εδώ να τσακίσει Κολλάδες, Φωτόπουλους και τα λοιπά μπουμπούκια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Η σκατόψυχη πάντως κατάφερε κάτι μοναδικό.
Να είναι η προσωπικότητα του 20ου αιώνα με νοσταλγούς πιο σιχαμερούς κι από του Χίτλερ..
-Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ παντως ,τις ευχες του τις εστειλε....

Συνημμένα

• 58181_566272176726559_1966100337_n.jpg
    58181_566272176726559_1966100337_n.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 19

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
είπα το συμφέρον μου.. και δεν είναι αναγκαστικό να ταυτίζεται 100% με το συμφέρον των άλλων...
Τεσπα καταλαβα. Αμα αυριο το συμφερον σου ειναι στην Χρυση Αυγη θα πας προς τα εκει, αμα ηταν ΚΚΕ θα πηγαινες προς τα εκει κ.ο.κ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
:offtopic: το αβαταρ σου ειναι απο το ντονι νταρκο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom