Νέα

Μ'αρέσει το σεξ,πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raniathes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οταν αλλαξεις τον τιτλο , θα σκασει κοσμος που βλεπει το σιριαλ..
εκει να δεις παρτυ!!
Kims_Bachelorette_Party.jpg

Πωπω αυτες και αν ειναι νοικοκυρες!!!
Γαμω την Ελλαδα μου και τις μπαζολες της ΓΑΜΩΩ.

Επισκέπτης
Εδώ είμαι,δεν την έκανα με ελαφρά.
Σε λίγο όμως θα την κάνω...θα επανέλθω αύριο λογικά

Ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας,άλλωστε για αυτό έγραψα  εδώ :)

whitey λιγούρηδες υπάρχουν πολλοί,αν ήθελα,τους έβρισκα κι έξω από δω ;)

ioulia το κάνω κι αυτό αλλά δεν πετυχαίνει πάντα,"όλο εκεί το έχω το μυαλό μου επιτέλους;"(έτσι λέει)

πουλέν,νοικοκυρά όπως θέλετε πείτε το :grin:

παντως εδω που αποφασεισες να μπεις καθοτι απο οτι βλεπω εισαι μια νορμαλ σχετικα κοπελα πιο πιθανο σε βλεπω να καταληγεις να γλυφεσαι με καμια ct παρα να βρεις λυση στο προβλημα σου...κοιτα να το λυσεις μονη σου το προβλημα γιατι εδω θα ακουσεις ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

Επισκέπτης
Εδώ είμαι,δεν την έκανα με ελαφρά.
Σε λίγο όμως θα την κάνω...θα επανέλθω αύριο λογικά

Ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας,άλλωστε για αυτό έγραψα  εδώ :)

whitey λιγούρηδες υπάρχουν πολλοί,αν ήθελα,τους έβρισκα κι έξω από δω ;)

ioulia το κάνω κι αυτό αλλά δεν πετυχαίνει πάντα,"όλο εκεί το έχω το μυαλό μου επιτέλους;"(έτσι λέει)

πουλέν,νοικοκυρά όπως θέλετε πείτε το :grin:

Μαλλον του δινεις χρονο να μιλαει... :2funny:
Και στην τελικη που θελει να χεις το μυαλο σου;
Anyway, αν σου την ξαναπει, καντου μια πιπα και θα ξεχασει τη συζητηση. Δεν ξερω τι άλλο να πω...

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
fethry 33 είμαστε κι οι δυο

Νομίζω ότι είμαι νορμάλ σε γενικές γραμμές,ίσως πρέπει να αλλάξω λιγάκι,τι να πω...

thanks για τις απαντήσεις ως τώρα,αν μπορέσω θα μπω και αργότερα,
μη με πάρει και χαμπάρι ότι εκθέτω προσωπικά δεδομένα...
:rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μαλλον του δινεις χρονο να μιλαει... :2funny:
Και στην τελικη που θελει να χεις το μυαλο σου;
Anyway, αν σου την ξαναπει, καντου μια πιπα και θα ξεχασει τη συζητηση. Δεν ξερω τι άλλο να πω...

αυτα ειναι !!! ... ιουλια εσυ το εχεις παντως... !!! ευγε!!!

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε ρανια ξερεις τι σκεφτομαι? Αν ειστε 6 χρονια παντρεμενοι και βαριεται να γαμαει ο φιλος σου, φαντασου σε 10 χρονια...Γιαυτο μην το αφισεις ετσι, Πες τουθ το στα ισια, και αν δε βρειτε λυση βρες αλλο αντρα.Το σεξ ειναι κατι παραπανω απο επαφη.Χωρις σεξ μπορει να αλλιωθει η προσωπικοτητα σου και να γινεις καμια στριμενη με πρωωρη γυρανση(χωρις παρεξιγηση)Γιαυτο βρες λυση το συντομοτερο!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε ρανια ξερεις τι σκεφτομαι? Αν ειστε 6 χρονια παντρεμενοι και βαριεται να γαμαει ο φιλος σου, φαντασου σε 10 χρονια...Γιαυτο μην το αφισεις ετσι, Πες τουθ το στα ισια, και αν δε βρειτε λυση βρες αλλο αντρα.Το σεξ ειναι κατι παραπανω απο επαφη.Χωρις σεξ μπορει να αλλιωθει η προσωπικοτητα σου και να γινεις καμια στριμενη με πρωωρη γυρανση(χωρις παρεξιγηση)Γιαυτο βρες λυση το συντομοτερο!!

Αυτό. Και τη λύση δεν θα την βρεις εδώ. Εδώ, κουβέντα να γίνεται, να περνάει η ώρα, να πεις τον πόνο σου αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Η κουβέντα επί της ουσίας πρέπει να γίνει με τον δικό σου. Κι αν δεις ότι δεν βγαίνει άκρη... κάντην! Συγχωρέστε μου την αθυροστομία, αλλά ο σοφός λαός μας λέει: "Παρακαλετό μουνί, ξυνό γαμήσι". Το ίδιο ισχύει και για το παρακαλετό καυλί...

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Παιδιά έχετε;Αν όχι έχετε σκεφτεί να κάνετε;Σε τέτοιες ηλικίες αν δεν παίζει παιδί μέσα,το ζευγάρι απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.Για μένα όλα είναι κύκλος μέσα στη σχέση....ποτέ δεν θα κάνετε αυτά που κάνατε στην αρχή.Είναι όμως ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες.Για μένα σταματα να του λές οτιδήποτε.Μπορεί να καταλάβει την αλλαγή της στάσης σου και να ξυπνήσει.Ο άντρας πρέπει κάπου να τον βάζει.....θα σκάσει αν δεν το κάνει....Αν λοιπόν ΔΕΝ έχει παράλληλη σχέση και ΔΕΝ γαμάει στα μπουρδέλα θα γυρίσει.Αν κάνει κάτι απο τα 2 παραπάνω βρες τι είναι και αποφάσισε αν θα τον συγχωρήσεις ή όχι.Με τόσα λίγα στοιχεία δεν μπορώ να πώ τίποτε άλλο.

Επισκέπτης
Παιδιά έχετε;Αν όχι έχετε σκεφτεί να κάνετε;Σε τέτοιες ηλικίες αν δεν παίζει παιδί μέσα,το ζευγάρι απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.Για μένα όλα είναι κύκλος μέσα στη σχέση....ποτέ δεν θα κάνετε αυτά που κάνατε στην αρχή.Είναι όμως ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες.Για μένα σταματα να του λές οτιδήποτε.Μπορεί να καταλάβει την αλλαγή της στάσης σου και να ξυπνήσει.Ο άντρας πρέπει κάπου να τον βάζει.....θα σκάσει αν δεν το κάνει....Αν λοιπόν ΔΕΝ έχει παράλληλη σχέση και ΔΕΝ γαμάει στα μπουρδέλα θα γυρίσει.Αν κάνει κάτι απο τα 2 παραπάνω βρες τι είναι και αποφάσισε αν θα τον συγχωρήσεις ή όχι.Με τόσα λίγα στοιχεία δεν μπορώ να πώ τίποτε άλλο.

Διαφωνω. Δεν κανεις ενα παιδι οταν δεν εισαι καλα για να εισαι καλα. 99% θα οδηγηθεις στο διαζυγιο γρηγοροτερα.
Ασε που μπορεις να κανεις παντα αυτα που εκανες στην αρχη και ακομη περισσότερα.
Το "λασκα" ισχυει ουτως η άλλως σε οποιαδηποτε σχεση. Αν του τα πρηζεις του αλλου θα φυγει και καλα θα κανει.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρανια μου μηπως και εσυ οπως και πολλες αλλες μετα το γαμο σας επαψες να ασχολεισαι με τον εαυτο σου και εγινες καμια χοντροκολα που νομιζει πως εχει δεσει το γαϊδαρο της ???
και ο ανθρωπος παντρευτηκε γυναικα και εχει διπλα του αρκουδα ???
λεω μηπως ???

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δέν μπορείς να είσαι καλά με τον άλλον για πάντα Ιουλία.....σε ένα γάμο υπάρχουν οι κακές και οι καλές χρονιές.....το θέμα είναι ΤΙ υπάρχει διαθέσιμο στις κακές χρονίες που να σας ενώνει και να σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε!99% θα οδηγηθεί στον χωρισμό ή στο κέρατο η Ράνια άν δεν κάνει παιδί.....ΣΙΓΟΥΡΑ!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρανια, ειμαι παντρεμενη 3 χρονια τωρα αλλα ειμαστε μαζι 9 και συζουμε 5.

ακουσε με. ξερω τι σου λεω. οι ανω προτασεις για ξενοδοχεια ημιδιαμονης και προστυχα εσωρουχα ειναι μια χαρα και ωραιες, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελει και λιγο καψουρεμα και τσαγανο η ιστορια γιατι αλλιως την χασατε την μπαλα.

οταν λεω καψουρεμα, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εννοω να βρεις γκομενο, ουτε ν'αρχισεις να βγαινεις εξω με φιλες, που ουτως η αλλως στην ελλαδα δεν ειναι για πολυ εμπιστοσυνη. κανε την παντελως αδιαφορη, ξεκινα ενα γυμναστηριο να τονωσεις το κορμι σου, αρχισε να φροντιζεις λιγο παραπανω τον εαυτο σου με αλλα λογια. παρε 2-3 σετακια κινκυ εσωρουχα κτλ.  

και ΒΑΣΙΚΑ αρχισε ν'ασχολεισαι με κατι που να κινει το ενδιαφερον σου, αλλα να μην ειναι εξω απο το ρεηντζ των ενδιαφεροντων του συζυγου. πχ βιντεο γκεημς? μοντελισμος? οτι να ναι. δεν υπαρχει κατι πιο σεχυ απο τις γυναικες που κανουν κατι που χρειαζεται μπρεηνς.

οταν στην πεφτει κανε την ΛΙΙΙΙΓΟ την δυσκολη η την απασχολημενη, πχ, δεν μπορω τωρα, εχω δουλεια. παντα πιανει και θα το χαρεις και καλυτερα μετα

αν εχεις ορμες, (υπολογιστη εχεις) κατεβασε καμια τσοντα. κατα προτιμηση λεσβιακο, οποτε αν το δει θα φτιαχτει και αυτος.

αν ολα αυτα δεν πιανουν, παρε τον απο το χερακι και πηγαιντε σε κανα στριπ και παρε του την καλυτερη και πιο μουναρα που υπαρχει. και κωλ γκερλ για κανα τριο.

αυτα ειναι τα τιπς που σου δινω εγω. ειμαι γενικως ακραια, αλλα εχω καταληξει οτι και εγω, και αυτος βαριομαστε ευκολα...

Επισκέπτης
99% θα οδηγηθεί στον χωρισμό ή στο κέρατο η Ράνια άν δεν κάνει παιδί.....ΣΙΓΟΥΡΑ!

Δες εδω μεσα ποσοι παντρεμενοι που η γυναικα τους ειναι εγκυος η εχουν ηδη παιδια ψαχνουν συνεχεια ευκαιρια να ξενογαμησουν ειτε σε κανενα βρωμερο μπουρδελο ειτε γενικα εξω ελευθερες γκομενες.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
whitey στον χωρισμό ή στο κέρατο θα οδηγηθεί η Ράνια.....όχι ο σύζυγος....Για τον σύζυγο ισχύουν τα 2 παραπάνω που ποσταρισα( ή έχει παράλληλη σχέση ή μπουρδελογαμάει)...πάντως να την έχει σε αχρηστία την τσουτσού δεν νομίζω.!

Επισκέπτης

ακουσε με. ξερω τι σου λεω. οι ανω προτασεις για ξενοδοχεια ημιδιαμονης και προστυχα εσωρουχα ειναι μια χαρα και ωραιες, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελει και λιγο καψουρεμα και τσαγανο η ιστορια γιατι αλλιως την χασατε την μπαλα.

οταν λεω καψουρεμα, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εννοω να βρεις γκομενο, ουτε ν'αρχισεις να βγαινεις εξω με φιλες, που ουτως η αλλως στην ελλαδα δεν ειναι για πολυ εμπιστοσυνη. κανε την παντελως αδιαφορη, ξεκινα ενα γυμναστηριο να τονωσεις το κορμι σου, αρχισε να φροντιζεις λιγο παραπανω τον εαυτο σου με αλλα λογια. παρε 2-3 σετακια κινκυ εσωρουχα κτλ.  

και ΒΑΣΙΚΑ αρχισε ν'ασχολεισαι με κατι που να κινει το ενδιαφερον σου, αλλα να μην ειναι εξω απο το ρεηντζ των ενδιαφεροντων του συζυγου. πχ βιντεο γκεημς? μοντελισμος? οτι να ναι. δεν υπαρχει κατι πιο σεχυ απο τις γυναικες που κανουν κατι που χρειαζεται μπρεηνς.

οταν στην πεφτει κανε την ΛΙΙΙΙΓΟ την δυσκολη η την απασχολημενη, πχ, δεν μπορω τωρα, εχω δουλεια. παντα πιανει και θα το χαρεις και καλυτερα μετα

αν εχεις ορμες, (υπολογιστη εχεις) κατεβασε καμια τσοντα. κατα προτιμηση λεσβιακο, οποτε αν το δει θα φτιαχτει και αυτος.

αν ολα αυτα δεν πιανουν, παρε τον απο το χερακι και πηγαιντε σε κανα στριπ και παρε του την καλυτερη και πιο μουναρα που υπαρχει. και κωλ γκερλ για κανα τριο.

αυτα ειναι τα τιπς που σου δινω εγω. ειμαι γενικως ακραια, αλλα εχω καταληξει οτι και εγω, και αυτος βαριομαστε ευκολα...

πολυ ωραια τα ειπες ανους αλλα εαν τον βαλει στο τρυπακι με τα κωλαδικα κ τις βιζιτες οχι απλα δεν θα την γαμαει....ουτε στο σπιτι δεν θα ερχεται μετα :2funny: :2funny: :2funny:...σε αυτο εγω διαφωνω

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Σωστή.
Τα πες όλα.
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom