Επισκέπτης
οταν αλλαξεις τον τιτλο , θα σκασει κοσμος που βλεπει το σιριαλ..
εκει να δεις παρτυ!!
Πωπω αυτες και αν ειναι νοικοκυρες!!!
Γαμω την Ελλαδα μου και τις μπαζολες της ΓΑΜΩΩ.
οταν αλλαξεις τον τιτλο , θα σκασει κοσμος που βλεπει το σιριαλ..
εκει να δεις παρτυ!!
Εδώ είμαι,δεν την έκανα με ελαφρά.
Σε λίγο όμως θα την κάνω...θα επανέλθω αύριο λογικά
Ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας,άλλωστε για αυτό έγραψα εδώ
whitey λιγούρηδες υπάρχουν πολλοί,αν ήθελα,τους έβρισκα κι έξω από δω ;)
ioulia το κάνω κι αυτό αλλά δεν πετυχαίνει πάντα,"όλο εκεί το έχω το μυαλό μου επιτέλους;"(έτσι λέει)
πουλέν,νοικοκυρά όπως θέλετε πείτε το
Εδώ είμαι,δεν την έκανα με ελαφρά.
Σε λίγο όμως θα την κάνω...θα επανέλθω αύριο λογικά
Ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας,άλλωστε για αυτό έγραψα εδώ
whitey λιγούρηδες υπάρχουν πολλοί,αν ήθελα,τους έβρισκα κι έξω από δω ;)
ioulia το κάνω κι αυτό αλλά δεν πετυχαίνει πάντα,"όλο εκεί το έχω το μυαλό μου επιτέλους;"(έτσι λέει)
πουλέν,νοικοκυρά όπως θέλετε πείτε το
Πουλεν ακουσες και πλακωσες αμεσως στο φορουμ εε
Μαλλον του δινεις χρονο να μιλαει...
Και στην τελικη που θελει να χεις το μυαλο σου;
Anyway, αν σου την ξαναπει, καντου μια πιπα και θα ξεχασει τη συζητηση. Δεν ξερω τι άλλο να πω...
Νομίζω ότι είμαι νορμάλ σε γενικές γραμμές,ίσως πρέπει να αλλάξω λιγάκι,τι να πω...
Μα ακριβώς επειδή ΔΕΝ άκουσα τη μαγική λέξη έσπευσα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους!
ρε ρανια ξερεις τι σκεφτομαι? Αν ειστε 6 χρονια παντρεμενοι και βαριεται να γαμαει ο φιλος σου, φαντασου σε 10 χρονια...Γιαυτο μην το αφισεις ετσι, Πες τουθ το στα ισια, και αν δε βρειτε λυση βρες αλλο αντρα.Το σεξ ειναι κατι παραπανω απο επαφη.Χωρις σεξ μπορει να αλλιωθει η προσωπικοτητα σου και να γινεις καμια στριμενη με πρωωρη γυρανση(χωρις παρεξιγηση)Γιαυτο βρες λυση το συντομοτερο!!
"Παρακαλετό μουνί, ξυνό γαμήσι". Το ίδιο ισχύει και για το παρακαλετό καυλί...
Παιδιά έχετε;Αν όχι έχετε σκεφτεί να κάνετε;Σε τέτοιες ηλικίες αν δεν παίζει παιδί μέσα,το ζευγάρι απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.Για μένα όλα είναι κύκλος μέσα στη σχέση....ποτέ δεν θα κάνετε αυτά που κάνατε στην αρχή.Είναι όμως ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες.Για μένα σταματα να του λές οτιδήποτε.Μπορεί να καταλάβει την αλλαγή της στάσης σου και να ξυπνήσει.Ο άντρας πρέπει κάπου να τον βάζει.....θα σκάσει αν δεν το κάνει....Αν λοιπόν ΔΕΝ έχει παράλληλη σχέση και ΔΕΝ γαμάει στα μπουρδέλα θα γυρίσει.Αν κάνει κάτι απο τα 2 παραπάνω βρες τι είναι και αποφάσισε αν θα τον συγχωρήσεις ή όχι.Με τόσα λίγα στοιχεία δεν μπορώ να πώ τίποτε άλλο.
99% θα οδηγηθεί στον χωρισμό ή στο κέρατο η Ράνια άν δεν κάνει παιδί.....ΣΙΓΟΥΡΑ!
ρανια, ειμαι παντρεμενη 3 χρονια τωρα αλλα ειμαστε μαζι 9 και συζουμε 5.
ακουσε με. ξερω τι σου λεω. οι ανω προτασεις για ξενοδοχεια ημιδιαμονης και προστυχα εσωρουχα ειναι μια χαρα και ωραιες, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελει και λιγο καψουρεμα και τσαγανο η ιστορια γιατι αλλιως την χασατε την μπαλα.
οταν λεω καψουρεμα, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εννοω να βρεις γκομενο, ουτε ν'αρχισεις να βγαινεις εξω με φιλες, που ουτως η αλλως στην ελλαδα δεν ειναι για πολυ εμπιστοσυνη. κανε την παντελως αδιαφορη, ξεκινα ενα γυμναστηριο να τονωσεις το κορμι σου, αρχισε να φροντιζεις λιγο παραπανω τον εαυτο σου με αλλα λογια. παρε 2-3 σετακια κινκυ εσωρουχα κτλ.
και ΒΑΣΙΚΑ αρχισε ν'ασχολεισαι με κατι που να κινει το ενδιαφερον σου, αλλα να μην ειναι εξω απο το ρεηντζ των ενδιαφεροντων του συζυγου. πχ βιντεο γκεημς? μοντελισμος? οτι να ναι. δεν υπαρχει κατι πιο σεχυ απο τις γυναικες που κανουν κατι που χρειαζεται μπρεηνς.
οταν στην πεφτει κανε την ΛΙΙΙΙΓΟ την δυσκολη η την απασχολημενη, πχ, δεν μπορω τωρα, εχω δουλεια. παντα πιανει και θα το χαρεις και καλυτερα μετα
αν εχεις ορμες, (υπολογιστη εχεις) κατεβασε καμια τσοντα. κατα προτιμηση λεσβιακο, οποτε αν το δει θα φτιαχτει και αυτος.
αν ολα αυτα δεν πιανουν, παρε τον απο το χερακι και πηγαιντε σε κανα στριπ και παρε του την καλυτερη και πιο μουναρα που υπαρχει. και κωλ γκερλ για κανα τριο.
αυτα ειναι τα τιπς που σου δινω εγω. ειμαι γενικως ακραια, αλλα εχω καταληξει οτι και εγω, και αυτος βαριομαστε ευκολα...
Σωστή.ρανια, ειμαι παντρεμενη 3 χρονια τωρα αλλα ειμαστε μαζι 9 και συζουμε 5.
ακουσε με. ξερω τι σου λεω. οι ανω προτασεις για ξενοδοχεια ημιδιαμονης και προστυχα εσωρουχα ειναι μια χαρα και ωραιες, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελει και λιγο καψουρεμα και τσαγανο η ιστορια γιατι αλλιως την χασατε την μπαλα.
οταν λεω καψουρεμα, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εννοω να βρεις γκομενο, ουτε ν'αρχισεις να βγαινεις εξω με φιλες, που ουτως η αλλως στην ελλαδα δεν ειναι για πολυ εμπιστοσυνη. κανε την παντελως αδιαφορη, ξεκινα ενα γυμναστηριο να τονωσεις το κορμι σου, αρχισε να φροντιζεις λιγο παραπανω τον εαυτο σου με αλλα λογια. παρε 2-3 σετακια κινκυ εσωρουχα κτλ.
και ΒΑΣΙΚΑ αρχισε ν'ασχολεισαι με κατι που να κινει το ενδιαφερον σου, αλλα να μην ειναι εξω απο το ρεηντζ των ενδιαφεροντων του συζυγου. πχ βιντεο γκεημς? μοντελισμος? οτι να ναι. δεν υπαρχει κατι πιο σεχυ απο τις γυναικες που κανουν κατι που χρειαζεται μπρεηνς.
οταν στην πεφτει κανε την ΛΙΙΙΙΓΟ την δυσκολη η την απασχολημενη, πχ, δεν μπορω τωρα, εχω δουλεια. παντα πιανει και θα το χαρεις και καλυτερα μετα
αν εχεις ορμες, (υπολογιστη εχεις) κατεβασε καμια τσοντα. κατα προτιμηση λεσβιακο, οποτε αν το δει θα φτιαχτει και αυτος.
αν ολα αυτα δεν πιανουν, παρε τον απο το χερακι και πηγαιντε σε κανα στριπ και παρε του την καλυτερη και πιο μουναρα που υπαρχει. και κωλ γκερλ για κανα τριο.
αυτα ειναι τα τιπς που σου δινω εγω. ειμαι γενικως ακραια, αλλα εχω καταληξει οτι και εγω, και αυτος βαριομαστε ευκολα...