Νέα

Μ'αρέσει το σεξ,πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raniathes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εκτος και αν εισαι στο σπιτι με φορμες και καλτσοπαντοφλακια οποτε τι να πηδηξει ο χριστανος; Τον Γουινι;

+1
Οι περισσοτερες Ελεινιδες μετα τον γαμο φορανε την βρακα του παππου τους στο σπιτι κρατωντας το συζηγο σε αποσταση για να φιλαει τα παιδια ενω εξω σκανε μυτη με το στρινγκ εξω απο την φουστα και χαριεντιζονται στην δουλεια τους πχ (γραφειο)

Επισκέπτης
υπαρχει περιπτωση να γουσταρει ... αλλα αυτη την περιοδο να μην θελει.. αυτο το σκεφτηκες? συμβαινει και στους αντρες ... και οχι μονο στις γυναικες ....

Βασικα μετα το γαμο με Ελεινιδα συμβαινει ολο τον χρονο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τελικά η Ράνια εκ Θεσσαλονίκης άναψε φωτιές και την έκανε με ελαφρά.
Για ελεεινίδα πρόκειται μάλλον.
Οπότε εξηγείται και η στάση του συζύγου της.    :dancing:   

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ζητούμενο είναι να το σώσουμε,αν είναι να το χαλάσουμε,ξέρω τρόπους και για μένα και για κείνον.
Για την ώρα δεν ψάχνομαι λοιπόν.Προσπαθώ να βρω μια λύση.
Μια φορά που ανέφερα να κάνουμε κάτι διαφορετικό,μου είπε ότι έχει αρχίσει να αναρωτιέται τι κάνω όταν λείπει... :headbang:
οπότε,το άφησα στην άκρη και ψάχνω άλλη προσέγγιση...

μπορεί να μην τριγυρνάω με ζαρτιέρες στο σπίτι,αλλά δεν είμαι και με την ποδιά και την κάλτσα και  είμαι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις, οι οποίες δεν έρχονται όμως...
κάπου καταντάει και σπαστικό να το ζητάω συνέχεια και να με λέει λυσσάρα :2funny:

δε σας προλαβαίνω...η νοικοκυρά σε απόγνωση...

Επισκέπτης
υπαρχει περιπτωση να γουσταρει ... αλλα αυτη την περιοδο να μην θελει.. αυτο το σκεφτηκες? συμβαινει και στους αντρες ... και οχι μονο στις γυναικες ....

Δε διαφωνω μαζι σου αλλα ποσο κραταει αυτη η περιοδος; Πες που εσυ που εισαι αντρας (γιατι εγω το βλεπω απο την άλλη πλευρα) εαν η γυναικα σου/κοπελα σου ηταν καθε μερα οπως σου αρεσει να ειναι και σε προκαλουσε με διαφορους τροπους δε θα γουσταρες;

Επισκέπτης
Τελικά η Ράνια εκ Θεσσαλονίκης άναψε φωτιές και την έκανε με ελαφρά.
Για ελεεινίδα πρόκειται μάλλον.
Οπότε εξηγείται και η στάση του συζύγου της.    :dancing:   

:2funny: :2funny: :2funny:

Ηθελε να προκαλεσει η κοπελα και να καψουρεψει απλως υποψηφιους λιγουρηδες :dancing:

Επισκέπτης
Το ζητούμενο είναι να το σώσουμε,αν είναι να το χαλάσουμε,ξέρω τρόπους και για μένα και για κείνον.
Μια φορά που ανέφερα να κάνουμε κάτι διαφορετικό,μου είπε ότι έχει αρχίσει να αναρωτιέται τι κάνω όταν λείπει... :headbang:

μπορεί να μην τριγυρνάω με ζαρτιέρες στο σπίτι,αλλά δεν είμαι και με την ποδιά και την κάλτσα και  είμαι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις, οι οποίες δεν έρχονται όμως...
κάπου καταντάει και σπαστικό να το ζητάω συνέχεια και να με λέει λυσσάρα :2funny:

Ζητας;;;; Γιατι κοριτσι μου; Απλα να προκαλεις και να ορμας

Επισκέπτης

Εισαι σιγουρη οτι δεν πλακωνει ολη την Φυλης πριν ερθει σπιτι?Ελενξε το λιγο καλυτερα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

ξερεις συνηθως οταν το προβλημα ειναι δυσκολο... καλο θα ηταν να χρησιμοποιουσες και την βοηθεια ενος "ειδικου" πανω σου (ή περισσοτερων) για να προσεγγισουμε το θεμα καλυτερα ... χειροπιαστα... !!!!

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ είμαι,δεν την έκανα με ελαφρά.
Σε λίγο όμως θα την κάνω...θα επανέλθω αύριο λογικά

Ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας,άλλωστε για αυτό έγραψα  εδώ :)

whitey λιγούρηδες υπάρχουν πολλοί,αν ήθελα,τους έβρισκα κι έξω από δω ;)

ioulia το κάνω κι αυτό αλλά δεν πετυχαίνει πάντα,"όλο εκεί το έχω το μυαλό μου επιτέλους;"(έτσι λέει)

πουλέν,νοικοκυρά όπως θέλετε πείτε το :grin:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
βγαλτου γουστα γινε ποιο εκφυλη  

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
οταν αλλαξεις τον τιτλο , θα σκασει κοσμος που βλεπει το σιριαλ..
εκει να δεις παρτυ!!
Kims_Bachelorette_Party.jpg

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δε διαφωνω μαζι σου αλλα ποσο κραταει αυτη η περιοδος; Πες που εσυ που εισαι αντρας (γιατι εγω το βλεπω απο την άλλη πλευρα) εαν η γυναικα σου/κοπελα σου ηταν καθε μερα οπως σου αρεσει να ειναι και σε προκαλουσε με διαφορους τροπους δε θα γουσταρες;

παντα εξαρταται...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εδώ είμαι,δεν την έκανα με ελαφρά.
Σε λίγο όμως θα την κάνω...θα επανέλθω αύριο λογικά

Ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας,άλλωστε για αυτό έγραψα  εδώ :)

whitey λιγούρηδες υπάρχουν πολλοί,αν ήθελα,τους έβρισκα κι έξω από δω ;)

ioulia το κάνω κι αυτό αλλά δεν πετυχαίνει πάντα,"όλο εκεί το έχω το μυαλό μου επιτέλους;"(έτσι λέει)

πουλέν,νοικοκυρά όπως θέλετε πείτε το :grin:
Πόσων χρονών είσαι Ράνια και πόσο ο σύζυγος;
Αν θες μας λες, φυσικά, δεν είσαι υποχρεωμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom