Νέα

Μ'αρέσει το σεξ,πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raniathes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νέα στο forum,αν και σας κρυφοκοιτάζω καιρό :rolleyes:

Πρόβλημα...δεν ξέρω αν πέτυχα τον ένα και μοναδικό  άντρα,αλλά δε θέλει σεξ τόσο συχνά όσο εγώ. :huh:
9 στις 10 φορές που θα το κάνουμε,θα το επιδιώξω εγώ.Άσε που υπάρχουν και φορές που λέει όχι. :headbang:
Είναι κουρασμένος όταν γυρίζει από τη δουλειά και αν θα το κάνουμε κάποια στιγμή,θα κρατήσει κανένα εικοσάλεπτο το πολύ.
Σκέφτηκα ότι έχει γκόμενα ή ότι δεν του κάνω κούκου πλέον,είμαστε αρκετά χρόνια μαζί,η πρώτη σκέψη ήταν αυτή.
Σίγουρη δεν είμαι,αλλά νομίζω ότι δεν έχει.Πιο πολύ φοβάται εκείνος για μένα,γιατί έχει γυρίσει το μάτι μου. ;)
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα λένε,συν Αθηνά και χείρα κίνει λέω εγώ.Αν δεν κάνουμε σεξ μαζί,θα κάνει ο καθένας μόνος ή με άλλον/ην.
Τι προτείνετε;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Πρόβλημα...δεν ξέρω αν πέτυχα τον ένα και μοναδικό  άντρα,αλλά δε θέλει σεξ τόσο συχνά όσο εγώ. :huh:
9 στις 10 φορές που θα το κάνουμε,θα το επιδιώξω εγώ.Άσε που υπάρχουν και φορές που λέει όχι. :headbang:
Είναι κουρασμένος όταν γυρίζει από τη δουλειά και αν θα το κάνουμε κάποια στιγμή,θα κρατήσει κανένα εικοσάλεπτο το πολύ.
Σκέφτηκα ότι έχει γκόμενα ή ότι δεν του κάνω κούκου πλέον,είμαστε αρκετά χρόνια μαζί,η πρώτη σκέψη ήταν αυτή.
Σίγουρη δεν είμαι,αλλά νομίζω ότι δεν έχει.Πιο πολύ φοβάται εκείνος για μένα,γιατί έχει γυρίσει το μάτι μου. ;)
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα λένε,συν Αθηνά και χείρα κίνει λέω εγώ.Αν δεν κάνουμε σεξ μαζί,θα κάνει ο καθένας μόνος ή με άλλον/ην.
Τι προτείνετε;
Κακως που δεν εχει τοσο ορεξη οσο εσυ.
Σπαστε τη ρουτινα που σκοτωνει το γαμο.
Μονο με dirty kinky sex.
Ποσα χρονια ειστε μαζι?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

Τι προτείνετε;

γιαυτο εχετε λυσσαξει εσεις οι παντρεμενες? και δεν σας προλαβαινω πλεον ...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

whitey ...
1.το διαβάζουν γυναίκες
2.δεν το διαβάζω εγώ
φτάνουν αυτά;

psolaras78...
είμαστε 6 χρόνια μαζί και τον πρώτο καιρό γινόταν της τρελής,με τις δουλειές και τη συμβίωση χαλαρώσαμε

mimikos2000...
δε μπορείς να φανταστείς πόσες φίλες μου ψάχνονται,οι  άντρες τους κοιμούνται!

Επισκέπτης
Κοπελιά πρόσεξε τους λυσσασμένους εδώ μέσα και ειδικά τον talos που είναι απελπισμένος! :grin:

Επισκέπτης
whitey ...
1.το διαβάζουν γυναίκες

Γυναικα δεν εισαι και εσυ?

mimikos2000...

Γεμισαμε παντρεμενες πουτανες.Και υστερα μερικοι λενε τις Ρωσιδες και γενικα τις αλλοδαπες πουτανες.Ουστ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τελικά βρε Ράνια, ψάχνεσαι η όχι;
Δεν μας το αποσαφήνισες!        :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
psolaras78...
είμαστε 6 χρόνια μαζί και τον πρώτο καιρό γινόταν της τρελής,με τις δουλειές και τη συμβίωση χαλαρώσαμε
Βασικος λογος και αιτια η καθημερινοτητα για να πηγαινουν ολα κατα διαολου,τα ξερω,τα εζησα.
Καντε κατι extreme για να ανανεωσετε και να φορτισετε τις μπαταριες και να σωσετε το σεξουαλικο κομματι που ειναι και το κυριοτερο πιστευω περαν την επικοινωνιας/κατανοησης σε μια σχεση,αν αυτο παει κατα διαολου αστα να πανε.
Αν σου ζητησει πχ ο αντρας σου και μια δευτερη γυναικα στο κρεβατι μην πεις οχι.
Παιξε μπαλα ελευθερα και ανεβασε τη λιμπιντο,μην δειχνεις οτι εχεις ενδοιασμους,συζητησε το μαζι του

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimikos2000...

στειλτες μου απο την αθηνα να της φροντισω ...  :rockon: :rockon: :rockon:

παντως αμα θελεις και μια σοβαρη απαντηση για αυτο το θεμα ειναι οτι πρεπει να αναθερμανετε και οι δυο την σχεση σας!!! καντε κατι που κανατε στα πρωτα ραντεβου... κλειστε ραντεβου μεσα στην ημερα σε ενα ξενοδοχειο ημιδιαμονης και πηγαινε με τιποτα παραξενα εσωρουχα... μιληστε για το σεξ... εκφραστειτε μεταξυ σας ... επικοινωνηστε !!!

παντα οι σχεσεις χρειαζονται αναθερμανση και απο τις δυο πλευρες ... διαφορετικα σε τρωει η ρουτινα και η συνηθεια !!!

και μεταξυ μας δεν χρειαζεται να πας ή να παει με καποιον αλλον/η...

τα υπολοιπα πατα το κουμπι chat απο πανω στην οθονη και ελα να στα πω ...  ;)

Επισκέπτης
Ρε Ρανια θες να μου πεις ότι γυρναει στο σπιτι και συ μαγειρευεις πχ φορωντας μονο ποδια και ζαρτιερες και δε γουσταρει τον κωλο σου;
Οτι πριν ξυπνησει το πρωι, βαζεις το κεφαλι σου κατω απο τα σκεπασματα και του εξηγεις ποσα απ(ρχ)ιδια βαζει ο σακος και δε θελει;
Διότι αν τα κανεις αυτα και εξακολουθει να μη θελει σημαινει ότι δε σε θελει. Καντηνα ηρεμα και ωραια διοτι υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Προτεινω να αλλαξει ο τιτλος σε " Νοικοκυρες σε απογνωση"

Επισκέπτης
Εκτος και αν εισαι στο σπιτι με φορμες και καλτσοπαντοφλακια οποτε τι να πηδηξει ο χριστανος; Τον Γουινι;

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Ρε Ρανια θες να μου πεις ότι γυρναει στο σπιτι και συ μαγειρευεις πχ φορωντας μονο ποδια και ζαρτιερες και δε γουσταρει τον κωλο σου;
Οτι πριν ξυπνησει το πρωι, βαζεις το κεφαλι σου κατω απο τα σκεπασματα και του εξηγεις ποσα απ(ρχ)ιδια βαζει ο σακος και δε θελει;
Διότι αν τα κανεις αυτα και εξακολουθει να μη θελει σημαινει ότι δε σε θελει. Καντηνα ηρεμα και ωραια διοτι υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

Να προτείνω μία?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

υπαρχει περιπτωση να γουσταρει ... αλλα αυτη την περιοδο να μην θελει.. αυτο το σκεφτηκες? συμβαινει και στους αντρες ... και οχι μονο στις γυναικες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom