Παιδιά καλησπέρα σας,
Κατ'αρχάς μη με παρεξηγείσετε για το θέμα για το οποίο θα ασχοληθώ.Ούτε και εγώ πίστευα σε αυτά μέχρι και εχθές βράδυ όπου και είχα την εξής "τρομακτική" και απίστευτη εμπειρία.Ότι σας περιγράψω είναι άκρως αληθινό..
Είμαι 23 χρ. και τα χω με μια κοπέλα εδώ και δύο περίπου εβδομάδες.Δε με ξέρει ακόμη κανένας φίλος της...Η κοπέλα πήγε στο χωριό της παραπροχθές.Μες στις μεγάλες καύλες μου
εγώ γνώρισα μια κοπέλα εχθές το απόγευμα σε ένα καφέ και με τα πολλά φασωθήκαμε...
Την ώρα που έφυγα απο το καφέ(μόνος)...ένα τεταρτάκι μετά,χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν η κοπέλα μου.Μου είπε πως είχε πάει το μεσημέρι σε μια φίλη της που ξέρει τα χαρτιά...και της τα ριξε για μένα(και καλά για να δεί τα χαϊρια μου)και μου λέει πως της είπε πως τα χαρτιά της έδειξαν δίπλα μου μια μελαχρινή κοπέλα...και ότι σύντομα θα της δώσω στεναχώρια.Η κοπέλα που μάλλον ήταν στα χαρτιά ήταν η κοπέλα που φασωθηκα το βράδυ και ήταν και μελαχρινή.Μου είπε η κοπέλα μου πως δε τη πίστεψε και με πήρε να μου πεί το συμβάν σε φάση πλάκας να γελάσουμε.Εγώ τη ώρα που μου το πε..καταίδρωσα...και δε μπορούσα να γελάσω παρόλου που προσπάθησα.Πόσο τυχαίο θα μπορούσε να είναι το συμβάν?Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως με παρακολουθούσε κάποια φίλη της,αλλά αυτό δεν ισχύει για 2 λόγους:
1. δε με ξέρει καμία φίλη της ακόμη(φατσικά)
2.Πήγα πειραιά και η κοπέλα είναι κηφισιώτισα και ΄΄ολη η παρέα της συχνάζει πάντα εκεί ...οπότε δε παιζει να με είδε κάποιος..
Τι άλλο να πώ δε ξέρω?? :S :S