Νέα

ManiaTS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα venny
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα μες στις γιορτές:
Η Μάνια είναι μια ψηλή και σίγουρα εντυπωσιακή "κοπέλα" με έφυλο πρόσωπο και φοβερά μάτια από κοντά. Πολύ χαλαρή, επικοινωνιακή και ερωτική όσο χρειάζεται. Στήθος κανονικό προς μεγάλο και προσόντα αρκετά ικανοποιητικά (αν και δεν τα τίμησα όπως θα πρεπε). Ιδιαίτερα θηλυκή στην συμπεριφορά της και παθιάρα χωρίς όμως να λέει όχι και στον ενεργητικό ρόλο. Γενικά φαίνεται ότι την ενδιαφέρει να περάσεις και συ καλά μαζί της, δεν βιάζεται και είναι ανοιχτή σε όλα. Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα θα την ξανασυναντήσω, τώρα για άλλους μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα είναι ένα απελευθερωμένο άτομο ακομπλεξάριστο και αυτό εμένα μου αρέσει..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα μες στις γιορτές:
Η Μάνια είναι μια ψηλή και σίγουρα εντυπωσιακή "κοπέλα" με έφυλο πρόσωπο και φοβερά μάτια από κοντά. Πολύ χαλαρή, επικοινωνιακή και ερωτική όσο χρειάζεται. Στήθος κανονικό προς μεγάλο και προσόντα αρκετά ικανοποιητικά (αν και δεν τα τίμησα όπως θα πρεπε). Ιδιαίτερα θηλυκή στην συμπεριφορά της και παθιάρα χωρίς όμως να λέει όχι και στον ενεργητικό ρόλο. Γενικά φαίνεται ότι την ενδιαφέρει να περάσεις και συ καλά μαζί της, δεν βιάζεται και είναι ανοιχτή σε όλα. Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα θα την ξανασυναντήσω, τώρα για άλλους μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα είναι ένα απελευθερωμένο άτομο ακομπλεξάριστο και αυτό εμένα μου αρέσει..
μεγαλε πολυ γενικα και αοριστα μας τα λες "..και θυληκη και δεν λεει οχι στον ενεργητικο ρολο και καλα προσοντα αλλα δεν τα τιμησες... σε αλλους μπορει να μην αρεσει αλλα εγω περασα καλα".... πες τα μας πιο καθαρα αν μπορεις...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
να σου πω εγω με βαση και την δικια μου μοναδικη εμπειρια που την ειχα παρει απο την Συγγρου
ολα περι εξωτερικης εμφανισης ισχυουν
τα προσοντα μετρια
συμπεριφορα πολυ καλη
αλλα δεν νομιζω οτι ο ενεργητικος της ρολος ειναι το φορτε της ουτε νομιζω οτι τον προτιμαει αν και δεν θα πει οχι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
βεβαια το thread ξεκινησε για αλλη Μανια και για αλλη καταληξαμε να μιλαμε τωρα...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εχεις δικιο
μπερδευτηκα και εγω
ο απ τλακης σε ποια αναφερεται;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
να σου πω εγω με βαση και την δικια μου μοναδικη εμπειρια που την ειχα παρει απο την Συγγρου
ολα περι εξωτερικης εμφανισης ισχυουν
τα προσοντα μετρια
συμπεριφορα πολυ καλη
αλλα δεν νομιζω οτι ο ενεργητικος της ρολος ειναι το φορτε της ουτε νομιζω οτι τον προτιμαει αν και δεν θα πει οχι
θα μεινω στο οτι πηγες μια και μοναδικη φορα, αυτο μου λεει πολλα...

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

εγώ παιδιά για αυτή τη Μάνια μιλάω (την οποία κατεμέ την αδικούν οι συγκεκριμένες φώτος στο προφίλ της). φίλε Glykomoutsounos την δοκίμασα ως παθητική και στην όλη φάση μου έβγαλε αρκετό πάθος. απλά αυτά είναι υποκειμενικά για αυτό λέω ότι σε άλλους μπορεί να μην τους φανεί κάτι ιδιαίτερο και ότι εγώ πέρασα ωραία. ήταν πολύ σωστή στην συμπεριφορά της και με άνεση χρόνου.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

εγώ παιδιά για αυτή τη Μάνια μιλάω (την οποία κατεμέ την αδικούν οι συγκεκριμένες φώτος στο προφίλ της). φίλε Glykomoutsounos την δοκίμασα ως παθητική και στην όλη φάση μου έβγαλε αρκετό πάθος. απλά αυτά είναι υποκειμενικά για αυτό λέω ότι σε άλλους μπορεί να μην τους φανεί κάτι ιδιαίτερο και ότι εγώ πέρασα ωραία. ήταν πολύ σωστή στην συμπεριφορά της και με άνεση χρόνου.
γι αυτην επειδη την εχω δοκιμασει κι εγω συμφωνω ότι εχει καλη συμπεριφορα και δεν βιαζεται αλλα επειδη δεν ξετρελλαθηκα κιολας απλα δεν ξαναπηγα

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ πάλι δεν θα υιοθετούσα με τίποτα τον όρο εντυπωσιακή για τη συγκεκριμένη.
Χρυσή μετριότητα ίσως..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Μέ την άλλη Μάνια εχει κάποια σχέση ή μήπως πρόκειται για απλή συνωνυμία?

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Εγώ πάλι δεν θα υιοθετούσα με τίποτα τον όρο εντυπωσιακή για τη συγκεκριμένη.
Χρυσή μετριότητα ίσως..
δέχεται μόνο με τηλέφωνο ή βγαίνει και συγγρού;;μήπως ξέρεις;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057