Λές να μου κανει τετοιο πράμα, και μετά να με βάζει να της τον ρίχνω και να μην το καταλαβαίνω?Η θεια του είναι 60ς κι έτσι και του ρίχνει LSD στο περγαμόντο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ManiaTS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα venny
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ap_tolakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα μες στις γιορτές:
Η Μάνια είναι μια ψηλή και σίγουρα εντυπωσιακή "κοπέλα" με έφυλο πρόσωπο και φοβερά μάτια από κοντά. Πολύ χαλαρή, επικοινωνιακή και ερωτική όσο χρειάζεται. Στήθος κανονικό προς μεγάλο και προσόντα αρκετά ικανοποιητικά (αν και δεν τα τίμησα όπως θα πρεπε). Ιδιαίτερα θηλυκή στην συμπεριφορά της και παθιάρα χωρίς όμως να λέει όχι και στον ενεργητικό ρόλο. Γενικά φαίνεται ότι την ενδιαφέρει να περάσεις και συ καλά μαζί της, δεν βιάζεται και είναι ανοιχτή σε όλα. Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα θα την ξανασυναντήσω, τώρα για άλλους μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα είναι ένα απελευθερωμένο άτομο ακομπλεξάριστο και αυτό εμένα μου αρέσει..
Η Μάνια είναι μια ψηλή και σίγουρα εντυπωσιακή "κοπέλα" με έφυλο πρόσωπο και φοβερά μάτια από κοντά. Πολύ χαλαρή, επικοινωνιακή και ερωτική όσο χρειάζεται. Στήθος κανονικό προς μεγάλο και προσόντα αρκετά ικανοποιητικά (αν και δεν τα τίμησα όπως θα πρεπε). Ιδιαίτερα θηλυκή στην συμπεριφορά της και παθιάρα χωρίς όμως να λέει όχι και στον ενεργητικό ρόλο. Γενικά φαίνεται ότι την ενδιαφέρει να περάσεις και συ καλά μαζί της, δεν βιάζεται και είναι ανοιχτή σε όλα. Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα θα την ξανασυναντήσω, τώρα για άλλους μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα είναι ένα απελευθερωμένο άτομο ακομπλεξάριστο και αυτό εμένα μου αρέσει..
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
μεγαλε πολυ γενικα και αοριστα μας τα λες "..και θυληκη και δεν λεει οχι στον ενεργητικο ρολο και καλα προσοντα αλλα δεν τα τιμησες... σε αλλους μπορει να μην αρεσει αλλα εγω περασα καλα".... πες τα μας πιο καθαρα αν μπορεις...Εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα μες στις γιορτές:
να σου πω εγω με βαση και την δικια μου μοναδικη εμπειρια που την ειχα παρει απο την Συγγρου
ολα περι εξωτερικης εμφανισης ισχυουν
τα προσοντα μετρια
συμπεριφορα πολυ καλη
αλλα δεν νομιζω οτι ο ενεργητικος της ρολος ειναι το φορτε της ουτε νομιζω οτι τον προτιμαει αν και δεν θα πει οχι
τα προσοντα μετρια
συμπεριφορα πολυ καλη
αλλα δεν νομιζω οτι ο ενεργητικος της ρολος ειναι το φορτε της ουτε νομιζω οτι τον προτιμαει αν και δεν θα πει οχι
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
βεβαια το thread ξεκινησε για αλλη Μανια και για αλλη καταληξαμε να μιλαμε τωρα...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
θα μεινω στο οτι πηγες μια και μοναδικη φορα, αυτο μου λεει πολλα...να σου πω εγω με βαση και την δικια μου μοναδικη εμπειρια που την ειχα παρει απο την Συγγρου
τα προσοντα μετρια
συμπεριφορα πολυ καλη
ap_tolakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ παιδιά για αυτή τη Μάνια μιλάω (την οποία κατεμέ την αδικούν οι συγκεκριμένες φώτος στο προφίλ της). φίλε Glykomoutsounos την δοκίμασα ως παθητική και στην όλη φάση μου έβγαλε αρκετό πάθος. απλά αυτά είναι υποκειμενικά για αυτό λέω ότι σε άλλους μπορεί να μην τους φανεί κάτι ιδιαίτερο και ότι εγώ πέρασα ωραία. ήταν πολύ σωστή στην συμπεριφορά της και με άνεση χρόνου.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
γι αυτην επειδη την εχω δοκιμασει κι εγω συμφωνω ότι εχει καλη συμπεριφορα και δεν βιαζεται αλλα επειδη δεν ξετρελλαθηκα κιολας απλα δεν ξαναπηγα
εγώ παιδιά για αυτή τη Μάνια μιλάω (την οποία κατεμέ την αδικούν οι συγκεκριμένες φώτος στο προφίλ της). φίλε Glykomoutsounos την δοκίμασα ως παθητική και στην όλη φάση μου έβγαλε αρκετό πάθος. απλά αυτά είναι υποκειμενικά για αυτό λέω ότι σε άλλους μπορεί να μην τους φανεί κάτι ιδιαίτερο και ότι εγώ πέρασα ωραία. ήταν πολύ σωστή στην συμπεριφορά της και με άνεση χρόνου.
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εγώ πάλι δεν θα υιοθετούσα με τίποτα τον όρο εντυπωσιακή για τη συγκεκριμένη.
Χρυσή μετριότητα ίσως..
Χρυσή μετριότητα ίσως..
Μέ την άλλη Μάνια εχει κάποια σχέση ή μήπως πρόκειται για απλή συνωνυμία?
λες να ειναι ξαδελφες;
δεν μοιαζουν και πολυ παντως
Ίσως η μιά έχει πάρει απο το σόϊ της γιαγιάς ενώ ή άλλη απο το σόϊ του παππού!λες να ειναι ξαδελφες;
δεν μοιαζουν και πολυ παντως
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
δέχεται μόνο με τηλέφωνο ή βγαίνει και συγγρού;;μήπως ξέρεις;Εγώ πάλι δεν θα υιοθετούσα με τίποτα τον όρο εντυπωσιακή για τη συγκεκριμένη.
Χρυσή μετριότητα ίσως..
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
μόνο τηλέφωνοδέχεται μόνο με τηλέφωνο ή βγαίνει και συγγρού;;μήπως ξέρεις;
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
thanx...μόνο τηλέφωνο
Λογικά τώρα 30-50.φιλε ποσο παιρνει??
Τους επόμενους μήνες λογικά με μειώσεις στα 20-30 !! ;)
Να αναμένουμε την κριτική;thanx...
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
ανυπόμονε....περίμενε, θα δούμε...Λογικά τώρα 30-50.
Τους επόμενους μήνες λογικά με μειώσεις στα 20-30 !! ;)
Να αναμένουμε την κριτική;
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
60 ακατέβατα!φιλε ποσο παιρνει??