dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.356
- Πόντοι
- 22.936
Για να το τρελάνετε το κορίτσι στις μπουγάτσες με κιμά , στα κασέρια και τις αλοιφές στα τυλιχτά μαν ?@DiorPoison θα ανέβεις Θεσσαλονίκη;
Για να το τρελάνετε το κορίτσι στις μπουγάτσες με κιμά , στα κασέρια και τις αλοιφές στα τυλιχτά μαν ?@DiorPoison θα ανέβεις Θεσσαλονίκη;
σαντουιτς δεν υπαρχει η λεξη τυλιχτοΓια να το τρελάνετε το κορίτσι στις μπουγάτσες με κιμά , στα κασέρια και τις αλοιφές στα τυλιχτά μαν ?
Σάντουιτς είναι αυτόσαντουιτς δεν υπαρχει η λεξη τυλιχτο
Και αλοιφή αυτό:Σάντουιτς είναι αυτό
Καί τυλιχτό είναι αυτό μαν
στην αθηνα .... για δες εδω λιγο και δειξε που γραφει τυλιχτοΣάντουιτς είναι αυτό
Καί τυλιχτό είναι αυτό μαν
Η Μαλβίνα είναι φιτ!Για να το τρελάνετε το κορίτσι στις μπουγάτσες με κιμά , στα κασέρια και τις αλοιφές στα τυλιχτά μαν ?
Έχω παχύνει @riding μου, άμα πάω στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη θα γυρίσω τριαξονικό..Η Μαλβίνα είναι φιτ!
Δεν φοβόμαστε να φάει "λίπος"
Εάν οι φωτό π ανεβάζεις σημαίνει παχιά ΚΑΤ εσε που να δεις εμάς πως είμαστεΈχω παχύνει @riding μου, άμα πάω στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη θα γυρίσω τριαξονικό..
Το παχαίνω πλέον, νομίζω πως οι περισσότεροι το μπερδεύουν με το βάζω λίποςΈχω παχύνει @riding μου, άμα πάω στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη θα γυρίσω τριαξονικό..
Ανεβασε καμια φωτο ν αξιολογησουμε ποσο παχια εισαι ....
εχεις και διαβασμα ε....κατσε σε ενα μερος.....Έχω παχύνει @riding μου, άμα πάω στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη θα γυρίσω τριαξονικό..
Την άλλη εβδομάδα ή σε 9 1\2 ??????Όσοι πιστοί προσέλθετε για την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι ξανά διαθέσιμη, Viber, όχι κλήσεις.
Φιλιά.
Τις έχω τις ατέλειές μου...Κορμάρα φαίνεσαι, άστα αυτά, δεν έχεις ανάγκη για κομπλιμέντα...
Καλημέρα σε όλους..
Διαθέσιμη ξανά μετά τις 18 του μήνα, πολλά φιλιά.
Βρε μουρλοκομείο…Έχω παχύνει @riding μου, άμα πάω στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη θα γυρίσω τριαξονικό..
Αμα αρχίσουμε αυτά…ο καθένας στην πόλη του, θα πρέπει να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι το κορίτσι να κάνει τουρ αράουντ Γκρις!Γι αυτό έρχεσαι Πάτρα και κρατιεσαι μια χαρά.
Τρώω καλά, γι'αυτό..Βρε μουρλοκομείο…
Εσυ δεν μου ειπες γι’αυτη τη φωτό ότι έχεις αδυνατίσει;;;
Τώρα λες ότι πάχυνες; Σε 2 εβδομάδες;;;
Μήπως μα μην παίρνεις τόσα μεγάλα διαστήματα οφ, γιατί μαζί παίρνεις κ κιλά;