BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 34.080
- Πόντοι
- 27.636
Ξεχάσατε τα τσουρέκια Τερκενλή και τα τρίγωνα. Πανοράματος, όχι τα ερωτικά.
Ανεβασε καμια φωτο ν αξιολογησουμε ποσο παχια εισαι ....
εχεις και διαβασμα ε....κατσε σε ενα μερος.....Έχω παχύνει @riding μου, άμα πάω στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη θα γυρίσω τριαξονικό..
Την άλλη εβδομάδα ή σε 9 1\2 ??????Όσοι πιστοί προσέλθετε για την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι ξανά διαθέσιμη, Viber, όχι κλήσεις.
Φιλιά.
Τις έχω τις ατέλειές μου...Κορμάρα φαίνεσαι, άστα αυτά, δεν έχεις ανάγκη για κομπλιμέντα...
Καλημέρα σε όλους..
Διαθέσιμη ξανά μετά τις 18 του μήνα, πολλά φιλιά.
Βρε μουρλοκομείο…Έχω παχύνει @riding μου, άμα πάω στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη θα γυρίσω τριαξονικό..
Αμα αρχίσουμε αυτά…ο καθένας στην πόλη του, θα πρέπει να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι το κορίτσι να κάνει τουρ αράουντ Γκρις!Γι αυτό έρχεσαι Πάτρα και κρατιεσαι μια χαρά.
Τρώω καλά, γι'αυτό..Βρε μουρλοκομείο…
Εσυ δεν μου ειπες γι’αυτη τη φωτό ότι έχεις αδυνατίσει;;;
Τώρα λες ότι πάχυνες; Σε 2 εβδομάδες;;;
Μήπως μα μην παίρνεις τόσα μεγάλα διαστήματα οφ, γιατί μαζί παίρνεις κ κιλά;
Επειδή έχεις ρεπό!Τρώω καλά, γι'αυτό..
Τρώω πάντα καλά εγώ..Επειδή έχεις ρεπό!
Μακρύ ρεπό…
Δεν ξέρω κάτι!Τρώω πάντα καλά εγώ..
Αμα το ψάχνεις . όλο και κάποια ατέλεια θα βρεις.....Τις έχω τις ατέλειές μου...
Ό,τι βλέπεις, αυτό και παίρνεις..Αμα το ψάχνεις . όλο και κάποια ατέλεια θα βρεις.....
Η γενική εικόνα μετρά , και αν κρίνω απο τις φωτό.......
Ινφλουενσερ του bou τους εκαψες πάλι κορμάρα μουΚαλημέρα σε όλους..
Διαθέσιμη ξανά μετά τις 18 του μήνα, πολλά φιλιά.
Γλυκιά μου νταλίκα σε περιμένουμε όπως και να είσαιΤις έχω τις ατέλειές μου...
Και από πότε θαααα….μπορουμε να σε πάρουμε κορίτσι όμορφο και…. (Πως είναι ρε μαλάκες το αντίθετο του «αδυνατισμένο»;)…Ό,τι βλέπεις, αυτό και παίρνεις..
Πάλι αδιάβαστος, από Τρίτη..Και από πότε θαααα….μπορουμε να σε πάρουμε κορίτσι όμορφο και…. (Πως είναι ρε μαλάκες το αντίθετο του «αδυνατισμένο»;)…
Ποτέ λες να ξεκινήσεις τέλος πάντων;
Πάλι αδιάβαστος, από Τρίτη..