Θα σας ζαλίσω λίγο παραπάνω πάλι.
Αυτή η μανία ορισμένων με κοπέλες που το μόνο που προσφέρουν είναι υπηρεσίες, να το κοιτάξετε.
Όπως εσείς διαλέγετε με βάση κάποια κριτήρια σημαντικά για εσάς, έτσι κι εμείς, προκειμένου να προφυλάξουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία. Όχι με βάση την εμφάνιση, αλλά με βάση τον βαθμό επικινδυνότητας.
Γιατί να δεχτώ εγώ και η κάθε συνάδελφος έναν βίαιο πελάτη φέρ' ειπείν? Γιατί να δεχτούμε έναν άνθρωπο που δεν είναι καθαρός? Γιατί να δεχτούμε έναν ψυχικά άρρωστο/εμμονικό/διεστραμμένο/παιδόφιλο κ.ο.κ?
Το ότι επιλέξαμε μια τέτοια δουλειά, δεν συνεπάγεται με το γεγονός του ότι θα είμαστε άψυχα, άμυαλα δοχεία αποφόρτισης των απωθημένων μερικών. Σε τελική ανάλυση ποιός μας υποχρεώνει? Λαϊκά μιλώντας, δικό μας το κατάστημα και εμείς επιλέγουμε ποιοί θα μείνουν εκτός για να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.
Για να είσαι σώας τας φρένας και να κρατηθείς για καιρό στον χώρο, πρέπει να διαλέγεις και σας ανέφερα με ποια κριτήρια.
Οι ίδιοι που κάθεστε να μας κουτσομπολεύετε κακοπροαίρετα σε ομοίους σας, μετά μας στέλνετε μηνύματα με απώτερο σκοπό την συνάντηση ή μας λέτε "να προσέχεις". Να προσέχουμε από ποιόν? Από τους ίδιους που μας λένε αυτά τα πράγματα!
Εγώ αρνούμαι να δω ανθρώπους αγενείς και χωρίς τρόπους, κακούς, βρώμικους, εμμονικούς κ.ο.κ
"Αν σε διακατέχει έμμονα μια ιδέα, τη βρίσκεις να εκδηλώνεται παντού. Μπορείς ακόμα και να τη μυρίσεις"
Εάν δεν αρνηθώ εγώ και οποιαδήποτε κοπέλα, μην ξεκινήσει κανένας να γράφει "η κοπέλα που χάθηκε?"
Αυτά για απόψε.