Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.821
- Πόντοι
- 2.256
Με βαζεις σε σκεψειςΑλίμονο εσείς οι 2....αμέσως να μας το πάρετε το κορίτσι μόνο επειδή θα δώσει κώλο στο άντρα της?
Πόσο ρηχοί??????
Με βαζεις σε σκεψειςΑλίμονο εσείς οι 2....αμέσως να μας το πάρετε το κορίτσι μόνο επειδή θα δώσει κώλο στο άντρα της?
Πόσο ρηχοί??????
γιατι ? για πες μου 3 σοβαροτερους λογους για να παντρευτει ενας αντραςΑλίμονο εσείς οι 2....αμέσως να μας το πάρετε το κορίτσι μόνο επειδή θα δώσει κώλο στο άντρα της?
Πόσο ρηχοί??????
Τωρα αλήθεια θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση;γιατι ? για πες μου 3 σοβαροτερους λογους για να παντρευτει ενας αντρας
Εγώ και τωρα θα την έβαζα που είμαι 35Αν ημουν 15 θα σε τύπωνα αφίσα να σε βάλω στο δωμάτιό μου..
Πόσο ερώτικό πλάσμα είσαι....
Αγάπη κάθε πράγμα στον καιρό του.. Δεν είναι όλα για όλα ειδικά εάν μιλάμε για σοβαρά πτυχία..Εγώ και τωρα θα την έβαζα που είμαι 35
@DiorPoison Να ξέρεις εκ πείρας μετά από 2 πτυχία και 2 μεταπτυχιακά ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να βγει το πράγμα γρήγορα ειναι πολύ και συχνό ..ξέσκισμα μωρό μου
Ούτε καφέδες και διαβάσματα τρελά με ξενύχτια κλπ ούτε τίποτα.
ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕΞ
Καλημέρα όμορφη...Αγάπη κάθε πράγμα στον καιρό του.. Δεν είναι όλα για όλα ειδικά εάν μιλάμε για σοβαρά πτυχία..
Hello..!Καλημέρα όμορφη...
Δεν υπάρχουν σοβαρά πτυχία αλλα σοβαρά πανεπιστήμια.Δεν είναι όλα για όλα ειδικά εάν μιλάμε για σοβαρά πτυχία..
οχι απαραιτητα....υπηρχε καποτε ενα πτυχιο (δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει ακομα) το οποιο μπορουσες να το παρεις μονο απο ενα συγκεκριμενο ΤΕΙ στην Ελλαδα (ουτε σε ΑΕΙ δεν υπηρχε σαν ειδικοτητα) αλλα σου ανοιγε ολες τις πορτες σε μια συγκεκριμενη κατηγορια εργασιας. ΤΑ ή αλλιως τεχνολογια αεροσκαφων μεχρι και στην αεροπορια εμπαινες σαν πολιτικο προσωπικο(στην ΕΑΒ) και αν ηθελες μπορουσες να μεινεις μονιμα εκει επισης ολες οι αεροπορικες εταιριες σε κηνυγουσαν απο πισω και αν εφτιαχνες καλο ονομα μετα μπορουσες να μεταπηδησεις σε ξενεςΔεν υπάρχουν σοβαρά πτυχία αλλα σοβαρά πανεπιστήμια.
Ήθελα να δώσω έμφαση στο ότι προφανώς μερικοί κλάδοι είναι πιο δύσκολοι και σύνθετοι από άλλους.Δεν υπάρχουν σοβαρά πτυχία αλλα σοβαρά πανεπιστήμια.
Τον έχει πάρει χαμπάρι όλο το φόρουμ τον περίγελο!!!!Ποιον; Αυτόν που αδιαφορεί πλήρως για την κοπέλα αλλά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, 9 στα 10 μηνύματά του αναφέρονται με υπονοούμενα πάντα (γιατί που να αναφέρεις ονόματα τώρα και να αποδεικνύεις ότι μόνο γι’αυτή μιλάς) γι’αυτήν;
Πέφτω απ’τα σύννεφα
Καλή σου επιτυχία πάντως μωρό μου. Με το καλό να κανονίσουμε και ραντεβού με την πρώτη ευκαιρία να πούμε και άλλα για τα ...πτυχία μαςΑγάπη κάθε πράγμα στον καιρό του.. Δεν είναι όλα για όλα ειδικά εάν μιλάμε για σοβαρά πτυχία..
Ειδικότητες είναι το βασικό που κάνει τη διαφορά θα συμπληρώσω.Ήθελα να δώσω έμφαση στο ότι προφανώς μερικοί κλάδοι είναι πιο δύσκολοι και σύνθετοι από άλλους.
Αφού με κατάλαβες...
Δίκασε παλι η @DiorPoison . Να βάλουν κάποιοι μυαλό πρέπει.Θα σας ζαλίσω λίγο παραπάνω πάλι.
Αυτή η μανία ορισμένων με κοπέλες που το μόνο που προσφέρουν είναι υπηρεσίες, να το κοιτάξετε.
Όπως εσείς διαλέγετε με βάση κάποια κριτήρια σημαντικά για εσάς, έτσι κι εμείς, προκειμένου να προφυλάξουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία. Όχι με βάση την εμφάνιση, αλλά με βάση τον βαθμό επικινδυνότητας.
Γιατί να δεχτώ εγώ και η κάθε συνάδελφος έναν βίαιο πελάτη φέρ' ειπείν? Γιατί να δεχτούμε έναν άνθρωπο που δεν είναι καθαρός? Γιατί να δεχτούμε έναν ψυχικά άρρωστο/εμμονικό/διεστραμμένο/παιδόφιλο κ.ο.κ?
Το ότι επιλέξαμε μια τέτοια δουλειά, δεν συνεπάγεται με το γεγονός του ότι θα είμαστε άψυχα, άμυαλα δοχεία αποφόρτισης των απωθημένων μερικών. Σε τελική ανάλυση ποιός μας υποχρεώνει? Λαϊκά μιλώντας, δικό μας το κατάστημα και εμείς επιλέγουμε ποιοί θα μείνουν εκτός για να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.
Για να είσαι σώας τας φρένας και να κρατηθείς για καιρό στον χώρο, πρέπει να διαλέγεις και σας ανέφερα με ποια κριτήρια.
Οι ίδιοι που κάθεστε να μας κουτσομπολεύετε κακοπροαίρετα σε ομοίους σας, μετά μας στέλνετε μηνύματα με απώτερο σκοπό την συνάντηση ή μας λέτε "να προσέχεις". Να προσέχουμε από ποιόν? Από τους ίδιους που μας λένε αυτά τα πράγματα!
Εγώ αρνούμαι να δω ανθρώπους αγενείς και χωρίς τρόπους, κακούς, βρώμικους, εμμονικούς κ.ο.κ
"Αν σε διακατέχει έμμονα μια ιδέα, τη βρίσκεις να εκδηλώνεται παντού. Μπορείς ακόμα και να τη μυρίσεις"
Εάν δεν αρνηθώ εγώ και οποιαδήποτε κοπέλα, μην ξεκινήσει κανένας να γράφει "η κοπέλα που χάθηκε?"
Αυτά για απόψε.
Εγώ τα λέω εγώ τα ακούω. Αγύριστο πράγμα το μυαλό.Δίκασε παλι η @DiorPoison . Να βάλουν κάποιοι μυαλό πρέπει.
Εντάξει εσύ μας παιρνεις το μυαλό αλλιώς με αυτά που ανεβάζεις.Εγώ τα λέω εγώ τα ακούω. Αγύριστο πράγμα το μυαλό.
Καμία δε ξαναβλεπει τυροπουτσηδες,αγενείς σαλιαμπουρες.Θα σας ζαλίσω λίγο παραπάνω πάλι.
Αυτή η μανία ορισμένων με κοπέλες που το μόνο που προσφέρουν είναι υπηρεσίες, να το κοιτάξετε.
Όπως εσείς διαλέγετε με βάση κάποια κριτήρια σημαντικά για εσάς, έτσι κι εμείς, προκειμένου να προφυλάξουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία. Όχι με βάση την εμφάνιση, αλλά με βάση τον βαθμό επικινδυνότητας.
Γιατί να δεχτώ εγώ και η κάθε συνάδελφος έναν βίαιο πελάτη φέρ' ειπείν? Γιατί να δεχτούμε έναν άνθρωπο που δεν είναι καθαρός? Γιατί να δεχτούμε έναν ψυχικά άρρωστο/εμμονικό/διεστραμμένο/παιδόφιλο κ.ο.κ?
Το ότι επιλέξαμε μια τέτοια δουλειά, δεν συνεπάγεται με το γεγονός του ότι θα είμαστε άψυχα, άμυαλα δοχεία αποφόρτισης των απωθημένων μερικών. Σε τελική ανάλυση ποιός μας υποχρεώνει? Λαϊκά μιλώντας, δικό μας το κατάστημα και εμείς επιλέγουμε ποιοί θα μείνουν εκτός για να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.
Για να είσαι σώας τας φρένας και να κρατηθείς για καιρό στον χώρο, πρέπει να διαλέγεις και σας ανέφερα με ποια κριτήρια.
Οι ίδιοι που κάθεστε να μας κουτσομπολεύετε κακοπροαίρετα σε ομοίους σας, μετά μας στέλνετε μηνύματα με απώτερο σκοπό την συνάντηση ή μας λέτε "να προσέχεις". Να προσέχουμε από ποιόν? Από τους ίδιους που μας λένε αυτά τα πράγματα!
Εγώ αρνούμαι να δω ανθρώπους αγενείς και χωρίς τρόπους, κακούς, βρώμικους, εμμονικούς κ.ο.κ
"Αν σε διακατέχει έμμονα μια ιδέα, τη βρίσκεις να εκδηλώνεται παντού. Μπορείς ακόμα και να τη μυρίσεις"
Εάν δεν αρνηθώ εγώ και οποιαδήποτε κοπέλα, μην ξεκινήσει κανένας να γράφει "η κοπέλα που χάθηκε?"
Αυτά για απόψε.