james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 15.823
- Πόντοι
- 10.395
Με συγχωρείς, αυτό ήθελα..
Με συγχωρείς, αυτό ήθελα..
πες το μας εσκασεςνα πω τελικά ή όχι???????
Ωραια σκηνη το κοριτσι να γραφει ενα νεο κειμενο και εσυ να εισαι μεσα στην κωλαρα της να κανεις ενδοσκοπηση στο εντερο. Με ολο το μπαρδον μηπως ειστε γαστρεντερολόγος;;;ΑΥΤΟ ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΕΙς???????????
ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΝΠΝΟ (δες λίγο πιο πάνω)....ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!πες το μας εσκασες
κλαίω ρε μλκα...Ωραια σκηνη το κοριτσι να γραφει ενα νεο κειμενο και εσυ να εισαι μεσα στην κωλαρα της να κανεις ενδοσκοπηση στο εντερο. Με ολο το μπαρδον μηπως ειστε γαστρεντερολόγος;;;
Με όλο το θρά...θάρρος κύριε Καλλίμαχε, θεωρώ ότι δεν θα είχατε επιτυχία ως σκηνοθέτης..Ωραια σκηνη το κοριτσι να γραφει ενα νεο κειμενο και εσυ να εισαι μεσα στην κωλαρα της να κανεις ενδοσκοπηση στο εντερο. Με ολο το μπαρδον μηπως ειστε γαστρεντερολόγος;;;
δεν πειραζει!εχεις εμας @XaramofaisΕΙΠΑ ΡΕ ΜΝΠΝΟ (δες λίγο πιο πάνω)....ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!
Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ!
Έλα, αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία..ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΝΠΝΟ (δες λίγο πιο πάνω)....ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!
Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κλαίω ρε μλκα...
Ντροπή σου.(δεν θα πω θέλω αλλά...) θα χώσω τα μουτρα μου για ώρες σε αυτήν την κωλάρα!!!
δεν έχω κάτι υπόψη μου αγαπητή...αλλά είτε μου έχεις είτε όχι...εγώ τα μούτρα μου θα τα χώσω....σε λίγες μέρες!!!!!!!!!!!!Έλα, αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία..
θα εχει φαι και τζατζικι!δεν παιζει και φασολαδαΜαλβινακι πριν συναντηθειτε φαε φασολαδα
Βραδιά ποίησης μην έχουμε μόνο γιατί θα καταλήξει κάπως έτσι..Για δωσε σκηνη υποψιν θα ειναι η αρχικη σκηνη ετσι ) θα χώσω τα μουτρα μου για ώρες σε αυτήν την κωλάρα! Για εμπλουτίστε και τα υπολοιπα μελη εχουμε βραδια σκηνοθετη .
με φωναξες αγαπηΒραδιά ποίησης μην έχουμε μόνο γιατί θα καταλήξει κάπως έτσι..
Έχεις τον τρόπο σουΩραια παμε αλλη σκηνη εσυ θα εχεις αναψει ενα τσιγαρο και θα διαβαζεις ποιηση πανω στην πολυθρονα του μπιλ το ενα ποδι ακουμπαει στην πλατη του συναγωνιστη και το αλλο στο κρεβατι ο συναγωνιστης θα εχει βαλει τα μουτρα στην κωλαρα η καμερα μεταφερετε στο διπλανο δωματιο που ακουν εσενα να απαγγελεις ποιηση αντι αχ και βαχ και παθαινουν κοκο μπλοκο και αναρωτιουνται μαλακα τι παιζει
Και ο Λουμιδης στους καφεδεςΈχεις τον τρόπο σου
έλααααα...μην το χαλάς! Αηδία...Μαλβινακι πριν συναντηθειτε φαε φασολαδα