NBAZ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.809
- Πόντοι
- 3.057
Είναι φωτό με ποιότητα! Θέλει τέχνη για να την αναλ υσεις!Πειράζει που δεν το κατάλαβα....?
Είναι φωτό με ποιότητα! Θέλει τέχνη για να την αναλ υσεις!Πειράζει που δεν το κατάλαβα....?
Coming soon..
Sony A7 IV η κάμερα.Coming soon..
Coming soon..
Coming soon or cuming soon?Coming soon..
Πολύ soon..πόσο soon;
Πολύ soon..
Πρώτη μου φορά έχω τέτοια ανυπομονησία για ραντεβού!!! Όταν ερεθίζεται το μυαλό όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα!!!Πολύ soon..
Κανόνισε φίλε μου να πυροβολήσεις πριν την ακουμπήσεις .(Χιούμορ κάνω )Πρώτη μου φορά έχω τέτοια ανυπομονησία για ραντεβού!!! Όταν ερεθίζεται το μυαλό όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα!!!
Πολύ soon..
Τι μας περιμένει άραγε;Πολύ soon..
Θεά!!!Πολύ soon..
Κοντοψώλη ,απο εμένα την έχεις την προσπέραση ,δεν βιάζομαι . ΄Οταν ηρεμήσει η κατάσταση θα γίνει η συνάντηση .....αι κανονιστε να πεσετε σαν τους γυπες παλι κ να μν βρισκουμε ωρα κενη για ραντεβοτυ
Θα έχω κλειστά τα μάτια!!! Και θα την αφήσω να κάνει ότι θέλει!!!!Κανόνισε φίλε μου να πυροβολήσεις πριν την ακουμπήσεις .(Χιούμορ κάνω )
Ε ρε άμοιρε φίλε μου ,τι σε περιμένει μόλις κλείσεις τα μάτια χαχαχαχα.Θα έχω κλειστά τα μάτια!!! Και θα την αφήσω να κάνει ότι θέλει!!!!
Σιγά καλέ... Τα νεφρά θα μου πάρει????... ΧαχαχαχαΕ ρε άμοιρε φίλε μου ,τι σε περιμένει μόλις κλείσεις τα μάτια χαχαχαχα.
Ω να soon γαμησω....Πολύ soon..
At the end of the day evreybody is cumming.... soonΠολύ soon..