aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 446
Και εγώ με τέτοιο μοντέλο, μια χαρά θα την τραβούσα, την φωτογραφία...Εγώ την τράβηξα βρε παιδιά.
Την επόμενη φορά..οψόμεθα.
Και εγώ με τέτοιο μοντέλο, μια χαρά θα την τραβούσα, την φωτογραφία...Εγώ την τράβηξα βρε παιδιά.
Πόθος. Κολασμένος.
Μετράμε τις ώρες και τα λεπτά, εσύ?Πώς περνάτε? Διακοπές ή Αθήνα?
Πραγματικά αλαβάστρινος
Κάθε κοπέλα εδώ μέσα είναι διαφορετική και δεν βρίσκω λόγο να ανεβαίνει το ίδιο υλικό από όλες καθώς κάτι που αντιπροσωπεύει την μία κοπέλα, ενδεχομένως να μην αντιπροσωπεύει την άλλη.
Μετράμε τις ώρες και τα λεπτά, εσύ?
καλησπέρα οποτε μπορείτε στείλτε μου ένα μηνυμα
Σε εμένα απευθύνεσαι φίλε ή στο κορίτσι?καλησπέρα οποτε μπορείτε στείλτε μου ένα μηνυμα
Βρε βάλε φυτίλια με μια λέξη ,ποιος έτσι αόριστα ,να σκοτωθούν με το ποιός την τράβηξε την φωτογραφία ,να γαμηθουμε στα γέλια .Εγώ την τράβηξα βρε παιδιά.
Πώς περνάτε? Διακοπές ή Αθήνα?
στ κορίτσιΣε εμένα απευθύνεσαι φίλε ή στο κορίτσι?
ΚολακαΌσες φωτογραφίες και να ανεβάζει το κορίτσι , αυτό που θα δεις απο κοντά, είναι 10 φορές καλύτερο.
Κάθε κοπέλα εδώ μέσα είναι διαφορετική και δεν βρίσκω λόγο να ανεβαίνει το ίδιο υλικό από όλες καθώς κάτι που αντιπροσωπεύει την μία κοπέλα, ενδεχομένως να μην αντιπροσωπεύει την άλλη.
ΔιακοπεςΠώς περνάτε? Διακοπές ή Αθήνα?
δεν φτανει που λιωνουμε απο τη ζεστη πεταει και η @DiorPoison το κωλαρακι της και φτανει η θερμοκρασια βαθμους σαχαρας
δεν φτανει που λιωνουμε απο τη ζεστη πεταει και η @DiorPoison το κωλαρακι της και φτανει η θερμοκρασια βαθμους σαχαρας
θα ειχαμε μπει σε τροχια γυρω απο τη ΓηΠου να το έδινε κιόλας.
Ωω Θεέ μού με έπιασε ταραχή.....έμφραγμα σίγουροComing soon..
Τέτοια κάνεις και μας αναστατώνεις.Coming soon..
Δεν γίνεται.... Απλά δεν γίνεται!!!!!! Σταματά σε παρακαλούμε!!!!!!Coming soon..