BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.886
- Πόντοι
- 27.636
Πώς περνάτε? Διακοπές ή Αθήνα?
Vacay for the win! Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε.
Πώς περνάτε? Διακοπές ή Αθήνα?
Επίθετο
Κολασμένη....
Οχι@ΚΩΣΤΑΣ 42 δεν είσαι εσύ ο φωτογράφος;
Κρίμα δεν πειράζει. Κάποια άλλη φορά τότε.
Και ποιος είναι?
Καλησπέρα Dior στείλε και σε εμάς το τηλ σου έχω στείλει πολλά Μηνύματα και δεν απαντάς
Ο άγνωστος φωτογράφος....Και ποιος είναι?
Τιμή και δόξα για την υπέροχη φωτογραφία που τράβηξε ο άνθρωπος!!!!... Παίζει ρόλο και το μοντέλο φυσικά... Που είναι από το πάνω πάνω ράφι!!!!Ο άγνωστος φωτογράφος....
Η οπτική παρουσίαση της φωτογραφίας, αναδυκνυει την τελειότητα του σώματος της Μαλβινας.Τιμή και δόξα για την υπέροχη φωτογραφία που τράβηξε ο άνθρωπος!!!!... Παίζει ρόλο και το μοντέλο φυσικά... Που είναι από το πάνω πάνω ράφι!!!!
Εγώ την τράβηξα βρε παιδιά.Τιμή και δόξα για την υπέροχη φωτογραφία που τράβηξε ο άνθρωπος!!!!... Παίζει ρόλο και το μοντέλο φυσικά... Που είναι από το πάνω πάνω ράφι!!!!
Χωρίς ίχνος ψευτοσαλιαρισματος... ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ!!!Εγώ την τράβηξα βρε παιδιά.
Την επόμενη φορά..οψόμεθα.
Μια εικονα.δυο λεξεις.
Μουνοκωλοτρυπιδακι, θα μας βγάλεις; Στυλ Αριάννας να δούμε;Εγώ την τράβηξα βρε παιδιά.
Την επόμενη φορά..οψόμεθα.
.....ναι οκ!!!!
Δηλαδή?Μουνοκωλοτρυπιδακι, θα μας βγάλεις; Στυλ Αριάννας να δούμε;
Κάθε κοπέλα εδώ μέσα είναι διαφορετική και δεν βρίσκω λόγο να ανεβαίνει το ίδιο υλικό από όλες καθώς κάτι που αντιπροσωπεύει την μία κοπέλα, ενδεχομένως να μην αντιπροσωπεύει την άλλη.Μουνοκωλοτρυπιδακι, θα μας βγάλεις; Στυλ Αριάννας να δούμε;
Πολύ σωστή!!! Πάντως η ποιότητα του καθε ανθρώπου φαίνεται ξεκάθαρα!!!Κάθε κοπέλα εδώ μέσα είναι διαφορετική και δεν βρίσκω λόγο να ανεβαίνει το ίδιο υλικό από όλες καθώς κάτι που αντιπροσωπεύει την μία κοπέλα, ενδεχομένως να μην αντιπροσωπεύει την άλλη.