Έχεις παρατηρήσει ότι είσαι ο μοναδικός στο νήμα αυτό που γράφει εμμονικά?
Ακόμη και τα παιδιά με αρνητική γνώμη για οποιοδήποτε θέμα, εκφράστηκαν με τρόπο είτε χιούμορ, δίχως να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να με μειώσουν..
Καθώς λοιπόν απέφυγες επιδεικτικά να απαντήσεις στο προηγούμενο σχόλιό μου για τα ψέματά σου, συνεχίζεις να δείχνεις την εμμονή σου μαζί μου και να ξεφτιλίζεις ο ίδιος την εικόνα σου εδώ μέσα.
Σε τελική ανάλυση, γιατί καίγεσαι για τα σκέλια των συναγωνιστών σου? Όποιος επιθυμεί, με βρίσκει άμεσα.
Εσύ ο ίδιος γεμάτος αυτοπεποίθηση τάχα μου, γνωρίζεις πως να με βρείς με τις άπειρες διασυνδέσεις σου, τις έγκυρες πηγές σου, τα screenshot σου κ.ο.κ.
Όμως προφανώς το έχεις ως κάποιου είδους κρυφό γούστο να μπαίνεις εδώ μέσα, να προσπαθείς να με μειώσεις θέλοντας τους άλλους να ασχοληθούν μαζί σου, καθώς το παθολογικό ψέμα (και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ), πάει πακέτο με την ανασφάλεια.
Ο Αντισθένης την δουλειά του την γνωρίζει, δεν περίμενε κάποιος να του κουνήσει το δάχτυλο και να τον νουθετήσει για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, ειδάλλως θα σε είχε προσλάβει ως moderator. Εάν ήθελε υπενθυμίσεις, θα έβαζε ξυπνητήρια.
Απορώ ειλικρινά με τον ελεύθερο χρόνο κάποιων ανθρώπων. Άβυσσος η ψυχή τελικά..