Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Υπέροχη θέα!!!Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Υπέροχη θέα!!!Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Μπορώ να βάλω λίγο τη γλωσσίτσα μου ??Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Λίγο;Μπορώ να βάλω λίγο τη γλωσσίτσα μου ??
ΔΕΝ είναι food for thought, όπως ΔΕΝ είναι και call girl, με την σωστή έννοια του όρου.
Το τελευταίο ίσχυε πέρυσι.
Είναι "κάνω την καύλα μου, μαζεύω χρήματα, πάρα πολύ επιλεκτικά και αυτά όλα, μέχρι να εξαφανιστω πάλι".
Το έκανα πορτρέτο πάνω από το κρεβάτι μου...Πίνακας Ζωγραφικής.
Από τη στιγμή που η συνεύρεση γίνετε με οικονομικό αντάλλαγμα τότε ναι είναι call girl με τη σωστή έννοια του όρου. Επίσης από τη στιγμή που έχει δικό της πελατολόγιο πλέον είναι δικαίωμα της να κάνει επιλεκτικά ραντεβού με αυτούς που θέλει να συναντήσει για τους δικούς της λόγους και όχι να δέχεται τους πάντες. Αλλά όπως και να έχει εσύ τι πρόβλημα έχεις με την κοπέλα και με τον τρόπο που θέλει η ίδια να δουλέψει;ΔΕΝ είναι food for thought, όπως ΔΕΝ είναι και call girl, με την σωστή έννοια του όρου.
Το τελευταίο ίσχυε πέρυσι.
Είναι "κάνω την καύλα μου, μαζεύω χρήματα, πάρα πολύ επιλεκτικά και αυτά όλα, μέχρι να εξαφανιστω πάλι".
Ώρε μάνα μου !!!Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Ακραίο! Απίστευτο σώμα!!!Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Και φαντάσου κατόρθωμα για την κοπελα αυτή, που έχει σωματαρα, αλλά οι περισσότεροι μιλούν για τον χαρακτήρα της. Αυτό την κάνει ακόμη πιο υπέροχη!Ακραίο! Απίστευτο σώμα!!!
Οταν κυκλοφορει ο @The Saint* σε αυτο το νημα, τετοιες ποζες και δη σε ασπρομαυρο φοντο, βαζουν προειδοποιηση περιεχομενου μην παθει κανενα εγκεφαλικο. Αλλα τωρα θα μου πεις, παιρνει χαμπαρι αυτος;Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Οταν κυκλοφορει ο @The Saint* σε αυτο το νημα, τετοιες ποζες και δη σε ασπρομαυρο φοντο, βαζουν προειδοποιηση περιεχομενου μην παθει κανενα εγκεφαλικο. Αλλα τωρα θα μου πεις, παιρνει χαμπαρι αυτος;
Οταν κυκλοφορει ο @The Saint* σε αυτο το νημα, τετοιες ποζες και δη σε ασπρομαυρο φοντο, βαζουν προειδοποιηση περιεχομενου μην παθει κανενα εγκεφαλικο. Αλλα τωρα θα μου πεις, παιρνει χαμπαρι αυτος;
Παίζεις dirty Malvina και δεν ανακοινώνεις στον λαό του bou ,που σε έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, την πολυπόθητη επιστροφή σου. Έλα βρε κορίτσι γλυκό, ,,,,do it ,do it!!!Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Παίζεις dirty Malvina και δεν ανακοινώνεις στον λαό του bou ,που σε έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, την πολυπόθητη επιστροφή σου. Έλα βρε κορίτσι γλυκό, ,,,,do it ,do it!!!
Δείτε,
Η Δις Μαλβίνα έχει το δικό της στυλ.
Αν περιμένετε λοιπόν γράψει : "Ανοίξαμε και γαμιόμαστε", Θα περιμένετε πολύ.
Εχοντας περασει τεσσερα εγκεφαλικα και τρια εμφραγματα, δεν καταλαβαινεις τιποτα εσυ.Έτσι!
Πείτε τα!
Θέλει να με στείλει πάνω στο άνθος των γηρατειών μου η κακούργα!