Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Εγώ θέλω πεντικιούρΕδω ειναι της Μαλβινας?
Εγώ θέλω πεντικιούρΕδω ειναι της Μαλβινας?
Το '' "Ανοίξαμε και γαμιόμαστε" ασφαλώς και δεν ταιριάζει για την Μαλβίνα γέροντα ,δεν νομίζω ποτέ μα ποτέ να το έκανε με αυτόν τον τρόπο, δεδομένης της πνευματικής ,εσωτερικής μόρφωσης που την χαρακτηρίζει και την καθιστά στα ψηλότερα σκαλοπάτια των κοπέλων που προσφέρουν το κορμί τους για να περάσουμε καλά .Το σχολίο μου μάλλον δεν το κατάλαβες καλά και με εκπλήσσει αυτό . Σε δικαιολογώ όμως γιατί δεν ξέρεις τον τρόπο γραφής μου .Δείτε,
Η Δις Μαλβίνα έχει το δικό της στυλ.
Αν περιμένετε λοιπόν να γράψει : "Ανοίξαμε και γαμιόμαστε", Θα περιμένετε πολύ.
Το '' "Ανοίξαμε και γαμιόμαστε" ασφαλώς και δεν ταιριάζει για την Μαλβίνα γέροντα ,δεν νομίζω ποτέ μα ποτέ να το έκανε με αυτόν τον τρόπο, δεδομένης της πνευματικής ,εσωτερικής μόρφωσης που την χαρακτηρίζει και την καθιστά στα ψηλότερα σκαλοπάτια των κοπέλων που προσφέρουν το κορμί τους για να περάσουμε καλά .Το σχολίο μου μάλλον δεν το κατάλαβες καλά και με εκπλήσσει αυτό . Σε δικαιολογώ όμως γιατί δεν ξέρεις τον τρόπο γραφής μου .
Σοβαρά τώρα?????Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Μεινε στις διακοπές εσυ..Σοβαρά τώρα?????
Τι γυναικάρα είναι αυτή ρε παιδιά???Μεινε στις διακοπές εσυ..
Και που να ήξερες.....Τι γυναικάρα είναι αυτή ρε παιδιά???
Με τόσα καλά και ωραία λόγια που διαβάζω θα ήθελα πολύ να μάθω!!!Και που να ήξερες.....
Αν κάνεις ζούμ στην φώτο, θα δεις/δείτε, ότι το δεξί κωλομαγουλο, υπέφερε αρκετά στην συγκεκριμένη συνεδρία.Σοβαρά τώρα?????
Το παρατήρησα αυτό που λες... Αλλά με αυτα που διαβάζω περί συμπεριφοράς δεν μου πήγε η καρδιά να ρωτήσω!!!Αν κάνεις ζούμ στην φώτο, θα δεις/δείτε, ότι το δεξί κωλομαγουλο, υπέφερε αρκετά στην συγκεκριμένη συνεδρία.
Και επειδή έχω παρατηρήσειι, πως το ρωτάς πολύ συχνά, ΝΑΙ καταπίνει, χύσι να έχεις, να ρίχνεις..!
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία!!Αν κάνεις ζούμ στην φώτο, θα δεις/δείτε, ότι το δεξί κωλομαγουλο, υπέφερε αρκετά στην συγκεκριμένη συνεδρία.
Και επειδή έχω παρατηρήσει, πως το ρωτάς πολύ συχνά, ΝΑΙ καταπίνει, χύσι να έχεις, να ρίχνεις..!
Εγώ το παστέλι μου το μελώνω πάντως..Σοβαρά τώρα?????
Αλίμονο...Εγώ το παστέλι μου το μελώνω πάντως..
Ξεκίνησες τελικά;Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
Αν διάβασες πιο πριν, έγραψε ότι προβλέπεται ταξιδακι Θεσσαλονίκη, τους επόμενους μήνες.@DiorPoison Κλείνω ήδη ραντεβού για Θεσσαλονίκη
Πες μου απλά ποτέ και.πρωτο ραντεβού για ένα 1.5ωρακι βάλε εμένα
"Το Ανοίξαμε και γαμιόμαστε" ασφαλώς και δεν ταιριάζει για την Μαλβίνα γέροντα ,δεν νομίζω ποτέ μα ποτέ να το έκανε με αυτόν τον τρόπο, δεδομένης της πνευματικής ,εσωτερικής μόρφωσης που την χαρακτηρίζει και την καθιστά στα ψηλότερα σκαλοπάτια των κοπέλων που προσφέρουν το κορμί τους για να περάσουμε καλά.
Μηπως ειστε λιγο υπερβολικος με το κοριτσι;Κολλητε για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ πας, όχι για να δεις έργο του Βέρντι, ούτε για να συζητήσεις την θεωρία της σχετικότητας κατά Αϊνστάιν, ούτε για να σου δώσει συνταγές για μαγειρική - ζαχαροπλαστική, κι τα νέα trends σε vegan, ή keto διατροφή.
ΥΓ. Μια χαρά βλέπω με Αγγελική (είχαμε μιλήσει και με πμ), τουλάχιστον αυτή ΔΕΝ πετάει και ποιητική ανθολογία εδώ μέσα...
Αυτό δεν θα είναι μέλι... Βασιλικός πολτός θα είναι!!!Εγώ το παστέλι μου το μελώνω πάντως..