DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 37.247
Εγώ το παστέλι μου το μελώνω πάντως..Σοβαρά τώρα?????
Εγώ το παστέλι μου το μελώνω πάντως..Σοβαρά τώρα?????
Αλίμονο...Εγώ το παστέλι μου το μελώνω πάντως..
Ξεκίνησες τελικά;Να έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
![]()
Αν διάβασες πιο πριν, έγραψε ότι προβλέπεται ταξιδακι Θεσσαλονίκη, τους επόμενους μήνες.@DiorPoison Κλείνω ήδη ραντεβού για Θεσσαλονίκη
Πες μου απλά ποτέ και.πρωτο ραντεβού για ένα 1.5ωρακι βάλε εμένα
"Το Ανοίξαμε και γαμιόμαστε" ασφαλώς και δεν ταιριάζει για την Μαλβίνα γέροντα ,δεν νομίζω ποτέ μα ποτέ να το έκανε με αυτόν τον τρόπο, δεδομένης της πνευματικής ,εσωτερικής μόρφωσης που την χαρακτηρίζει και την καθιστά στα ψηλότερα σκαλοπάτια των κοπέλων που προσφέρουν το κορμί τους για να περάσουμε καλά.
Μηπως ειστε λιγο υπερβολικος με το κοριτσι;Κολλητε για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ πας, όχι για να δεις έργο του Βέρντι, ούτε για να συζητήσεις την θεωρία της σχετικότητας κατά Αϊνστάιν, ούτε για να σου δώσει συνταγές για μαγειρική - ζαχαροπλαστική, κι τα νέα trends σε vegan, ή keto διατροφή.
ΥΓ. Μια χαρά βλέπω με Αγγελική (είχαμε μιλήσει και με πμ), τουλάχιστον αυτή ΔΕΝ πετάει και ποιητική ανθολογία εδώ μέσα...
Αυτό δεν θα είναι μέλι... Βασιλικός πολτός θα είναι!!!Εγώ το παστέλι μου το μελώνω πάντως..
Πίστεψε με η ίδια γράφει και από κοντά οι συζητησεις είνα ακόμα πιο ενδιαφερουσεςΑγαπητοί μου,
Αν όντως εδώ γράφει η ίδια, τότε πρόκειται για κοπέλα που ξέρει τι της γίνεται, χώρια που δείχνει μία καλλιέργεια και ευφυία καθώς και την απαραίτητη διακριτικότητα. Πιστεύω δε, ότι εκτιμά ιδιαίτερα την ευγένεια και την εξυπνάδα…
Πολύ θα ήθελα να την συναντήσω για να τα διαπιστώσω όλα αυτά από κοντά!!!
Αφού το κορίτσι επανήλθε , σιγά σιγά θα βρεις τον στόχο σου.Ρε τι θα γινει ρε θα γαμησωμεν εδω πριν παμε διακοπες; Δηλαδη πραγματικα κυρ Μαλβινα μας.
Αφού το κορίτσι επανήλθε , σιγά σιγά θα βρεις τον στόχο σου.
Στείλε PM και βλέπουμε.
Προφανώς. Άσε λοιπόν τους βιαστικούς να κάνουν ουρά, και όταν ηρεμήσουν τα πράγματα , βλέπουμε.Φίλε ξέρεις τι χαμός θα γίνεται στο inbox της και πόσος χαμός έχει ακόμα να γίνει..?
Άσε που από όσο την θυμάμαι από πέρσι, η γυναίκα ΔΕΝ είναι φάση, "ξυπνησα και βγήκα καρφί να γαμηθω, με τον πρώτο της ημέρας και το πάω όσο αντέξω", πχ μέχρι 3-4 τα ξημερώματα.
Αν βάλεις και ότι σίγουρα το πάει τελείως επιλεκτικά, οι δύο λέξεις που έγραψες στο τέλος ("Και βλέπουμε ", είναι ΌΛΟ το ζουμί της ιστορίας.
Που μπορούμε να την βρούμεΝα έχετε μια όμορφη μέρα, με περισσότερη θετική ενέργεια..
![]()
3-4 κοπέλες έγραφαν/γράφουν οι ίδιες στα νήματά τους...Αγαπητοί μου,
Αν όντως εδώ γράφει η ίδια, τότε πρόκειται για κοπέλα που ξέρει τι της γίνεται, χώρια που δείχνει μία καλλιέργεια και ευφυία καθώς και την απαραίτητη διακριτικότητα. Πιστεύω δε, ότι εκτιμά ιδιαίτερα την ευγένεια και την εξυπνάδα…
Πολύ θα ήθελα να την συναντήσω για να τα διαπιστώσω όλα αυτά από κοντά!!!
Αλλη κατηγορια η Αγγελικη αλλη κατηγορια η Μαλβινα....ΥΓ. Μια χαρά βλέπω με Αγγελική (είχαμε μιλήσει και με πμ), τουλάχιστον αυτή ΔΕΝ πετάει και ποιητική ανθολογία εδώ μέσα...
Αλλη κατηγορια η Αγγελικη αλλη κατηγορια η Μαλβινα....
Μην τα κανουμε ολα ισα και ομοια![]()