Under The Red Hood
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω αν είχε κλειστό κύκλο πάντως στο τηλέφωνο που είχε έλεγε ότι σταμάτησε και πλέον ο αριθμός δεν ισχύειΓιατί , στον κλειστό κύκλο είχε φύγει ποτέ????
Δεν ξέρω αν είχε κλειστό κύκλο πάντως στο τηλέφωνο που είχε έλεγε ότι σταμάτησε και πλέον ο αριθμός δεν ισχύειΓιατί , στον κλειστό κύκλο είχε φύγει ποτέ????
Τέλος πάντων , δικό της θέμα . Θα δούμεΔεν ξέρω αν είχε κλειστό κύκλο πάντως στο τηλέφωνο που είχε έλεγε ότι σταμάτησε και πλέον ο αριθμός δεν ισχύει
Να πιάσει Σεπτέμβρης πρώτα και αν…Τέλος πάντων , δικό της θέμα . Θα δούμε
Μπράβο στο κορίτσι τότε!!! Ας ελπίσουμε ότι θα την δούμε τότε!!Προσωπική μου άποψη το ποιο όμορφο πλάσμα που έχω συναντήσει ποτέ και εσωτερικά και εξωτερικά!
Ας κάνει η κοπέλα οτι θέλει και όπως θέλει.Το πιθανότερο.
Αλλιώς θα παίζει μπάλα, με αυτούς που η ίδια θα θέλει.
Από ότι είδαμε στο νήμα, κάποιοι ΉΔΗ την τίμησαν - γάμησαν, ένας μάλιστα είχε τρελαθεί, να ρωτάει στα πμ πριν 5-6 μέρες, κατάφερε και έβγαλε άκρη (από μένα μπράβο του).
Έχεις ανακαλύψει τη μηχανή του χρόνου;Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Θα σας γλείφω μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. Spread those legs.Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Αν πας στην προσωπική της σελίδα εδώ μέσα, ΔΕΝ έχει πια τηλέφωνο, ούτε πρόγραμμα, ούτε τιμές, ούτε τίποτα!Σε περίπτωση που κάποιοι δεν έχετε καταλάβει ακόμα έχει επιστρέψει και κάνει ραντεβού με όποιον θέλει. Το λένε ξεκάθαρα κάποιοι πιο πάνω
Εξωτερικά όχι, υπάρχουν και άλλες πολύ πιο μουναρες.Προσωπική μου άποψη το ποιο όμορφο πλάσμα που έχω συναντήσει ποτέ και εσωτερικά και εξωτερικά!
Γούστα είμαι αυτάΕξωτερικά όχι, υπάρχουν και άλλες πολύ πιο μουναρες.
Εσωτερικά ναι, μόρφωση, παιδεία, εξυπνάδα, ενσυναίσθηση, έχει όλο το πακέτο.
Όταν έχεις γαμησει, πχ Πολωνέζα 1.82 καθαρό, με πρωκτικό μέσα, πρώην τοπ μοντελ στην χώρα της και σούπερ ντουπερ συμμετοχή, όχι ΔΕΝ είναι γούστα αυτά, απλά αντικειμενικές παρατηρήσεις, έχοντας και το μέτρο σύγκρισης (ευτυχώς προλαβαμε την εδώ κυρία Αύγουστο πέρυσι).Γούστα είμαι αυτά
Όπως θέλεις καλή συνεχείαΌταν έχεις γαμησει, πχ Πολωνέζα 1.82 καθαρό, με πρωκτικό μέσα, πρώην τοπ μοντελ στην χώρα της και σούπερ ντουπερ συμμετοχή, όχι ΔΕΝ είναι γούστα αυτά, απλά αντικειμενικές παρατηρήσεις, έχοντας και το μέτρο σύγκρισης (ευτυχώς προλαβαμε την εδώ κυρία Αύγουστο πέρυσι).
ΥΓ. Το πόσο πήγε το Πολωνικό άτι, άστο καλύτερα, αλλά αυτά σου μένουν για πολλά χρόνια.
ΥΓ 2. Καλή συνέχεια σε όλους, θα ξαναμπώ σε 3-4 μέρες, ειδικά σε αυτό το νήμα, θα έχει θέμα πολύ, χαχα.
Όταν έχεις γαμησει, πχ Πολωνέζα 1.82 καθαρό, με πρωκτικό μέσα, πρώην τοπ μοντελ στην χώρα της και σούπερ ντουπερ συμμετοχή
@dimigoall .. τι είναι PNE ;Παιδιά και όμως ο φίλος έχει δίκιο. Γούστα είναι αυτά. Άλλος τις θέλει GFE άλλος PNE, άλλος λεπτές άλλος με πιασίματα, άλλος ξένες άλλος Ελληνίδες, άλλος βαριά ως 28 άλλος τουλάχιστον 30. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το θέμα είναι σε αυτό που ψάχνεις ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά και αυτό έχει να κάνει και με τι παίχτης είσαι. Υπάρχουν άτομα που βλέπουν 2 βιζιτες την βδομάδα άλλα που βλέπουν 2 το μήνα και άλλα που βλέπουν 2 το τρίμηνο. Αλλιώς κρίνει αυτός που έχει κάνει 24 ραντεβού σε 3 μήνες αλλιώς αυτός που έχει 6.
Έλα φίλε sorry PSE ο δαίμων του πληκτρολογίου@dimigoall .. τι είναι PNE ;
ΠΑΣΟΚική νεολαία Ελλάδος@dimigoall .. τι είναι PNE ;
Ναι Τσοβολα δωστα όλα κτλ κτλ...ΠΑΣΟΚική νεολαία Ελλάδος
Έχεις παρατηρήσει ότι είσαι ο μοναδικός στο νήμα αυτό που γράφει εμμονικά?Αν πας στην προσωπική της σελίδα εδώ μέσα, ΔΕΝ έχει πια τηλέφωνο, ούτε πρόγραμμα, ούτε τιμές, ούτε τίποτα!
Πέρσι τέτοια εποχή που ήταν ενεργή, τα έβρισκες ΌΛΑ αυτά και ήταν εξαιρετικά αναλυτική, σου έλυνε από πριν όλες τις απορίες.
Οπότε εφόσον έχεις δίκιο, σε αυτά που γράφεις, ΔΕΝ θα γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση, ούτε για τηλέφωνο, ούτε τιμές, ούτε για τίποτα.
Απλά η ίδια θα μπαίνει σε διάφορα νήματα (πχ σε μουσική) και θα γράφει, ενώ οι μύστες που θα την ξεσκίζουν και χύνουν, θα γράφουν αποθεωτικα στο δικό της, ανεβαζοντας ενίοτε και κινκυ υλικό, για τους οφθαλμούς των υπολοίπων.
ΥΓ. Νομίζω ήρθε η ώρα ο Αντισθένης, να κάνει κάτι για τα μη πλήρως ενεργά νήματα (θα του το θυμίζω πάλι και ας πράξει όπως νομίζει).