aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.460
- Πόντοι
- 446
Μου είναι πιο εύκολο να σου στείλω την συνταγή της κοκακολας, την θες?που μπορώ να βρώ το τηλέφωνο της;
Μου είναι πιο εύκολο να σου στείλω την συνταγή της κοκακολας, την θες?που μπορώ να βρώ το τηλέφωνο της;
Welcome backΕσένα σε θέλω ζωντανό..κανόνισε την πορεία σου.
Προσωπική μου άποψη το ποιο όμορφο πλάσμα που έχω συναντήσει ποτέ και εσωτερικά και εξωτερικά!Ωραία πράγματα διαβάζω για την κοπέλα!!! Και σε θέμα χαρακτήρα απ'οτι βλέπω!!! Πολύ ευχάριστο αυτό!!
Έχει άλλες χάρες το κορίτσι από ότι διαβάζω Άλεξ οπότε δεν πειράζει, θα αρκεστώ στο να τον θωπεύσω μόνο (αν επιστρέψει στο άθλημα και αν κανονίσουμε ραντεβού)Never say never amigo.
Though NO anal here.
ΑΝ επιστρέψει..?Έχει άλλες χάρες το κορίτσι από ότι διαβάζω Άλεξ οπότε δεν πειράζει, θα αρκεστώ στο να τον θωπεύσω μόνο (αν επιστρέψει στο άθλημα και αν κανονίσουμε ραντεβού)
Ας επιστρέψει και επίσημα , να δούμε και τιμές και απο εκεί και πέρα, να φανεί και η διάθεση της.Αν επιστρέψει θα πιάσει κορυφή πιστεύω,
Γιατί , στον κλειστό κύκλο είχε φύγει ποτέ????Σε περίπτωση που κάποιοι δεν έχετε καταλάβει ακόμα έχει επιστρέψει και κάνει ραντεβού με όποιον θέλει. Το λένε ξεκάθαρα κάποιοι πιο πάνω
Δεν ξέρω αν είχε κλειστό κύκλο πάντως στο τηλέφωνο που είχε έλεγε ότι σταμάτησε και πλέον ο αριθμός δεν ισχύειΓιατί , στον κλειστό κύκλο είχε φύγει ποτέ????
Τέλος πάντων , δικό της θέμα . Θα δούμεΔεν ξέρω αν είχε κλειστό κύκλο πάντως στο τηλέφωνο που είχε έλεγε ότι σταμάτησε και πλέον ο αριθμός δεν ισχύει
Να πιάσει Σεπτέμβρης πρώτα και αν…Τέλος πάντων , δικό της θέμα . Θα δούμε
Μπράβο στο κορίτσι τότε!!! Ας ελπίσουμε ότι θα την δούμε τότε!!Προσωπική μου άποψη το ποιο όμορφο πλάσμα που έχω συναντήσει ποτέ και εσωτερικά και εξωτερικά!
Ας κάνει η κοπέλα οτι θέλει και όπως θέλει.Το πιθανότερο.
Αλλιώς θα παίζει μπάλα, με αυτούς που η ίδια θα θέλει.
Από ότι είδαμε στο νήμα, κάποιοι ΉΔΗ την τίμησαν - γάμησαν, ένας μάλιστα είχε τρελαθεί, να ρωτάει στα πμ πριν 5-6 μέρες, κατάφερε και έβγαλε άκρη (από μένα μπράβο του).
Έχεις ανακαλύψει τη μηχανή του χρόνου;Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Θα σας γλείφω μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. Spread those legs.Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Αν πας στην προσωπική της σελίδα εδώ μέσα, ΔΕΝ έχει πια τηλέφωνο, ούτε πρόγραμμα, ούτε τιμές, ούτε τίποτα!Σε περίπτωση που κάποιοι δεν έχετε καταλάβει ακόμα έχει επιστρέψει και κάνει ραντεβού με όποιον θέλει. Το λένε ξεκάθαρα κάποιοι πιο πάνω
Εξωτερικά όχι, υπάρχουν και άλλες πολύ πιο μουναρες.Προσωπική μου άποψη το ποιο όμορφο πλάσμα που έχω συναντήσει ποτέ και εσωτερικά και εξωτερικά!
Γούστα είμαι αυτάΕξωτερικά όχι, υπάρχουν και άλλες πολύ πιο μουναρες.
Εσωτερικά ναι, μόρφωση, παιδεία, εξυπνάδα, ενσυναίσθηση, έχει όλο το πακέτο.