dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 32.090
- Πόντοι
- 22.936
Ας ρίξω μία ψέκαΒλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Ας ρίξω μία ψέκαΒλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Ο πόλεμος είναι προ των πυλών....
Spot on.Το μόνο βαρετό σε όλο αυτό είναι μόλις ανακοινώσει το κορίτσι την επίσημη επιστροφή της με τις τιμές … εκεί θα χαθεί και όλο το νόημα του νήματος …. Oh mon Dieu
Τελικά επέστρεψες;;;Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Σπεύδει βραδέωςΤελικά επέστρεψες;;;
Θα πέσει πολύ γέλιο εκεί…Το μόνο βαρετό σε όλο αυτό είναι μόλις ανακοινώσει το κορίτσι την επίσημη επιστροφή της με τις τιμές … εκεί θα χαθεί και όλο το νόημα του νήματος …. Oh mon Dieu
KOΡΊΤΣΙ (όμορφο)....Βλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Tί μου θύμησε αυτή η ρώγα.. Ή μάλλον, τί του θύμησεIf women didn't exist, all the money in the world would have no meaning.
Aristotle Onassis.
Να περνάτε όμορφα..
200/h χωρις πρωκτικο...2 εκτονωσεις με καταποση!!!Κανω μια προβλεψηΤο μόνο βαρετό σε όλο αυτό είναι μόλις ανακοινώσει το κορίτσι την επίσημη επιστροφή της με τις τιμές … εκεί θα χαθεί και όλο το νόημα του νήματος …. Oh mon Dieu
Πιστεύω ότι θα αδικήσει τον εαυτό της αν πει 200. Κανονικά πρέπει 250 +200/h χωρις πρωκτικο...2 εκτονωσεις με καταποση!!!Κανω μια προβλεψη
Πραγματικά λυπάμαι που δεν κατάφερα να σε συναντήσω. Με ενθουσιάζουνε οι καλλιεργημένες γυναίκες που νιώθεις οτι είσαι σε ενα διαφορετικό περιβάλλον απο εκείνο του αγοραίου έρωταΒλέποντας Nadal με Djokovic..
Καλησπέρα.
Γιατι...τοσο αστερι ειναι?Πιστεύω ότι θα αδικήσει τον εαυτό της αν πει 200. Κανονικά πρέπει 250 +
300 μωρέ, γιατί να κάνουμε σκοντο..?Πιστεύω ότι θα αδικήσει τον εαυτό της αν πει 200. Κανονικά πρέπει 250 +
400 κ ενα ταψί μουσακά δωρο300 μωρέ, γιατί να κάνουμε σκοντο..?
Βέβαια αν πάει σε τέτοιες τιμές, ΔΕΝ έχει λόγο να ψάχνει πελάτες εδώ.
200/h χωρις πρωκτικο...2 εκτονωσεις με καταποση!!!Κανω μια προβλεψη
...μαγκες μου την εχετε γνωρισει-συναντησει την κοπελα, να γνωρισετε πως σκεφτεται, πως λειτουργει, για να εχετε ιδιαν αντιληψιν ωστε να προβαινετε σε υποθεσεις κ εικασιες?!?!Πιστεύω ότι θα αδικήσει τον εαυτό της αν πει 200. Κανονικά πρέπει 250 +
Δεν την εχω συναντησει και ουτε προκειται μια απλη προβλεψη εκανα βαση τιμων της αγορας και κριτικων....!!!!...μαγκες μου την εχετε γνωρισει-συναντησει την κοπελα, να γνωρισετε πως σκεφτεται, πως λειτουργει, να εχετε ιδιαν αντιληψιν ωστε να προβαινετε σε υποθεσεις κ εικασιες?!?!